Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende doya doya uyumak istiyorum ama zaman bulamıyorum. bide ne zaman doya doya uyuycam desem sabahın köründe uyanıyorum

bende ne zamandır uyumamıştım böyle
gece filan çok rahatsız olup uyanıyodum bu gece iyi uyumuşum
hafta sonu bizde diyoruz uyucaz diye
alışkanlıktan mıdır nedir pıt diye açılıyo gözler

Gunaydin gece 3te uyuyakaldim gofret cok korkuttu beni kanli safra kustu zehirli bisey mi yedi dedim odum koptu ((

Gunaydin gece 3te uyuyakaldim gofret cok korkuttu beni kanli safra kustu zehirli bisey mi yedi dedim odum koptu ((

ayy canım benim ya, şimdi nasıl.
bide keyfi nasıl, onu dün yanlız bıraktın ya köpekler üzüntüden böyle olabiliyor, belki ondan olmuştur keyfi yerinde ise

ayy canım benim ya, şimdi nasıl.
bide keyfi nasıl, onu dün yanlız bıraktın ya köpekler üzüntüden böyle olabiliyor, belki ondan olmuştur keyfi yerinde ise

Suan iyi biskuvi istiyo benden paketini gordu burnuyla durtuyo paketi bana bakip yalaniyo :) ama gece cok korktum olseydi falan kendimi affetmezdim yalniz biraktim biisiy yedi diye

hemen bisi sorcam hanimlar. dun aksam balli corek otuna basladim ama corekotu benim midemi agritti. oguteyim dedim rondoda beceremedim olmadi. nasil yicem ben onu. hala midemdeler hissediyorum

Suan iyi biskuvi istiyo benden paketini gordu burnuyla durtuyo paketi bana bakip yalaniyo :) ama gece cok korktum olseydi falan kendimi affetmezdim yalniz biraktim biisiy yedi diye

hayatım korkma, 2 ayaklı hayvanlar onlara tecavüz edip yaksalarda o 4 ayaklılar o kadar duygusal hislilerki üzüntüleri miğdelerine vuruyor hemen.
sen onu bıraktın sanmıştır, üzüntüsü miğdesine vurmuştur. keyfi iyiyse korkma bişey yemez zaten.
görümcemin goldenı var, kaza yaptığında hastanedeyken enfeksiyon riski yüksekti odaya dokamıyorduk ama odasının arkasından bahçeden ona görümcemi gösteriyorduk yoksa yemek yemezdi günlerce hiç kimseye yaklaşmazdı. Onlar insanlardan daha hisli, daha vicdanlılar. görümcem yürüyemiyodu ayağı ameliyatlıydı ayağının önünde beklerdi kimse yaklaşmasın diye elini bile uzatsan bacağına havlardı seni uzaklaştırırdı bacağından. Ben çok severim köpekleri, şahane varlıklar. 2 bacaklı hayvanlardan değiller

geçmiş olsun canım
bizim kedide dişi getirdik ona diye kusmuştu bütün gece
bazen hoşlanmıyolar birbirlerinden sanırım

ay bidaha birakmam ne is yapacaksa gozumun onunde yapsin ne yapim :)

ben gofreti gecen sene mart ayinda aldim 1 aylikti yatagimda buyuttum nisanda oss icin 1 hafta once teyzeme gittim yememis olu gibi yatmis tlfda konusuyodum oyle yiyiyomus ancak yavrum o benim killi oglum artik birakmam bende basinda dururum ne yapim ona bisiy olmasinda

hemen bisi sorcam hanimlar. dun aksam balli corek otuna basladim ama corekotu benim midemi agritti. oguteyim dedim rondoda beceremedim olmadi. nasil yicem ben onu. hala midemdeler hissediyorum

kahve değirmeni gibi bişiyde ögütülüyo anca canım
öyle yaparsan daha iyi olur

canım çiftleşiceği zamanda zaten onlar kendilerin kuytu yer bulur yanlız bırakma, keşke köpekler kadar hisli anlayışlı olunabilse. sen onun annesisin o bunu böyle kabullenmiş, üzme oğlumuzu sakın, o zaten çitleşmek isteyince bulur yolunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…