- 5 Ekim 2011
- 408
- 9
- 118
günaydııınnn
dünkü yorgunluktan sonra 10 saate yakın uyumuşum
kendime geldim valla
bende doya doya uyumak istiyorum ama zaman bulamıyorum. bide ne zaman doya doya uyuycam desem sabahın köründe uyanıyorum
Gunaydin gece 3te uyuyakaldim gofret cok korkuttu beni kanli safra kustu zehirli bisey mi yedi dedim odum koptu((
ayy canım benim ya, şimdi nasıl.
bide keyfi nasıl, onu dün yanlız bıraktın ya köpekler üzüntüden böyle olabiliyor, belki ondan olmuştur keyfi yerinde ise
Gunaydin gece 3te uyuyakaldim gofret cok korkuttu beni kanli safra kustu zehirli bisey mi yedi dedim odum koptu((
Suan iyi biskuvi istiyo benden paketini gordu burnuyla durtuyo paketi bana bakip yalaniyo :) ama gece cok korktum olseydi falan kendimi affetmezdim yalniz biraktim biisiy yedi diye
yatarken iç ozaman hissetmezsin belkihemen bisi sorcam hanimlar. dun aksam balli corek otuna basladim ama corekotu benim midemi agritti. oguteyim dedim rondoda beceremedim olmadi. nasil yicem ben onu.hala midemdeler hissediyorum
yatarken iç ozaman hissetmezsin belki
geçmiş olsun canım
bizim kedide dişi getirdik ona diye kusmuştu bütün gece
bazen hoşlanmıyolar birbirlerinden sanırım
hayatım korkma, 2 ayaklı hayvanlar onlara tecavüz edip yaksalarda o 4 ayaklılar o kadar duygusal hislilerki üzüntüleri miğdelerine vuruyor hemen.
sen onu bıraktın sanmıştır, üzüntüsü miğdesine vurmuştur. keyfi iyiyse korkma bişey yemez zaten.
görümcemin goldenı var, kaza yaptığında hastanedeyken enfeksiyon riski yüksekti odaya dokamıyorduk ama odasının arkasından bahçeden ona görümcemi gösteriyorduk yoksa yemek yemezdi günlerce hiç kimseye yaklaşmazdı. Onlar insanlardan daha hisli, daha vicdanlılar. görümcem yürüyemiyodu ayağı ameliyatlıydı ayağının önünde beklerdi kimse yaklaşmasın diye elini bile uzatsan bacağına havlardı seni uzaklaştırırdı bacağından. Ben çok severim köpekleri, şahane varlıklar. 2 bacaklı hayvanlardan değiller
hemen bisi sorcam hanimlar. dun aksam balli corek otuna basladim ama corekotu benim midemi agritti. oguteyim dedim rondoda beceremedim olmadi. nasil yicem ben onu.hala midemdeler hissediyorum
oyle yaptim cnm ama hazmedemedim. midem tas gibi
kahve değirmeni gibi bişiyde ögütülüyo anca canım
öyle yaparsan daha iyi olur
ben gofreti gecen sene mart ayinda aldim 1 aylikti yatagimda buyuttum nisanda oss icin 1 hafta once teyzeme gittim yememis olu gibi yatmis tlfda konusuyodum oyle yiyiyomus ancak yavrum o benim killi oglum artik birakmam bende basinda dururum ne yapim ona bisiy olmasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?