Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlar ben kocama kacarken gofretle kacmistim :) hatta nikaha sokmak istedim almadilar disarda arabada bekledi :) nikahtan ciktim once gofrete sarildim o yuzden cok kiymetli benim oglum benim ceyizim o

ben dun aksam dr gittim hanimlar adetimin 2. gunu oldugu icin. dr "yine mi hamile degilsin sen" dedi beni gorunce fsh mi valla tsh mi neyse ona bide e2 me bakalim dedi. sonucumu 1 de ogerncem. tahmin ediyorum gebeligi engelleyici bisey bunlarin normal cikmamasi. dogrumudur?:26:

Ne bilim canim ben 2 gun once oyucagina sulaniyodu biseyde olmuyo gelip bana agladi bende ciftlessin dedim 1 yasinida gecti gunahtir dedim ama boyumun olcusunu aldim :)

canim hormonlarinda bi tuhaflik cikarsa ilac verirler normale doner takilma sen ona en azindan hamileligi ne engelliyo bilip ona gore tadavini olursun

günaydın kıslar nasılsınız.

gunaydin hayatimmm

Canim gece rahatsizlandi kanli safra kustu ama simdi iyi dun disinin yaninda biraktim ya 1 saat uzuldu galiba :)

ay dişiden insallah bi mikrop almamıstır bi takip ette ona göre veterinere götürün barim.
benimde aklım annemde ya sabah aradım konusamadı babamla konustum kasıgı fena agrıyomus şişmiş vakit gecmek bilmiyo 12 gibi arıcam bakalım allahım insallah kötü bişi degildi r ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…