yaa kahve degirmenini nerden bulcam simdi benhavan doverim bende bu aksam bakalim ne olcak
canım çiftleşiceği zamanda zaten onlar kendilerin kuytu yer bulur yanlız bırakma, keşke köpekler kadar hisli anlayışlı olunabilse. sen onun annesisin o bunu böyle kabullenmiş, üzme oğlumuzu sakın, o zaten çitleşmek isteyince bulur yolunu
ben dun aksam dr gittim hanimlar adetimin 2. gunu oldugu icin. dr "yine mi hamile degilsin sen" dedi beni gorunce fsh mi valla tsh mi neyse ona bide e2 me bakalim dedi. sonucumu 1 de ogerncem. tahmin ediyorum gebeligi engelleyici bisey bunlarin normal cikmamasi. dogrumudur?:26:
günaydın kıslar nasılsınız.
gamzem goftrete bişimi oldu kıs tam okuyamadım.:26::26:canim hormonlarinda bi tuhaflik cikarsa ilac verirler normale doner takilma sen ona en azindan hamileligi ne engelliyo bilip ona gore tadavini olursun
gunaydin hayatimmm
gamzem goftrete bişimi oldu kıs tam okuyamadım.:26::26:
canim hormonlarinda bi tuhaflik cikarsa ilac verirler normale doner takilma sen ona en azindan hamileligi ne engelliyo bilip ona gore tadavini olursun
cnm 6 aydir tedavideyim ilk basladigimda baktirmistik normaldi degismis olabilir mi bilmiyorum. hayit tohumuna basladim dun o da duzenler insallah hormonlarimi
Canim gece rahatsizlandi kanli safra kustu ama simdi iyi dun disinin yaninda biraktim ya 1 saat uzuldu galiba :)
slm kızlar günaydın herkese nasılsınız
canim hormonlarinda bi tuhaflik cikarsa ilac verirler normale doner takilma sen ona en azindan hamileligi ne engelliyo bilip ona gore tadavini olursun
cnm 6 aydir tedavideyim ilk basladigimda baktirmistik normaldi degismis olabilir mi bilmiyorum. hayit tohumuna basladim dun o da duzenler insallah hormonlarimi
duzenler canim icini ferah tut
gunaydin
ay dişiden insallah bi mikrop almamıstır bi takip ette ona göre veterinere götürün barim.
benimde aklım annemde ya sabah aradım konusamadı babamla konustum kasıgı fena agrıyomus şişmiş vakit gecmek bilmiyo 12 gibi arıcam bakalım allahım insallah kötü bişi degildi r ya.
gecmis olsun canim isallah onemli bisey degildir
hosgeldin gülüm nasılsın.
HOŞBULDUM CANIM SAĞOLASINgünaydın hosgeldin
duzenler canim icini ferah tut
gunaydin
SAĞOLSIN HOŞBULDUM
gecmis olsun canim isallah onemli bisey degildir
gunaydin cnm. hosgeldin
HOŞBULDUM KUZUM TŞK EDERİM
[sıze=3]g ♥ ü ♥ n ♥ a ♥ y ♥ d ♥ ı ♥ n ♥ uleyyyyyyyynnnnn
Nasılsınız bakalımmm şkerlemeler
Ya ben niyeti iyiyce bozdum
Buay gebe ya olacam yada olacammmmmmmmmmmmm
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?