günaydın canım benim nasılsın nasıl geçti dün bebek görmesi sorun çıkmadı umarım adetin geldimi gülümmm:18:
hoşbuldukkkhoşgeldin uleeeyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnn hade bakem bu gazla sen bence ikizlere bile kalırsın gülüm
G ♥ Ü ♥ N ♥ A ♥ Y ♥ D ♥ I ♥ N ♥ uleyyyyyyyynnnnn
nasılsınız bakalımmm şkerlemeler
ya ben niyeti iyiyce bozdum
buay gebe ya olacam yada olacammmmmmmmmmmmm
hosgeldim yırtık ccatlak arkıdesim ol hadi bu ay kesin gebe olllllllllll
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
OHH OHH SEVİNDİM GÜLÜM VALLA AKLIM SENDE KALDI SİNİRLİYDİN GİDERKEN ÇÜNKÜ BENCEDE GÜLÜM GİT AZ ZAMAN GEÇMEDİ ÜZERİNDEN NEDEN ADET OLMADIN BAKTIR BENDE İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR KENDİME GELDİM BUGÜN İŞTE YARAYI BEKLİYORUM SONUÇ ÇIKSINDA NE GEREKTİRİYOSA ONA GÖRE AMA ARAŞTIRMADAN DİREKT YAKTIRMAM BEBEĞİM HAYIRLISI aLLAHTAN EV MESELSEDİE TAŞINICAZ BLIM 15DEN ÖNCE TEMİZLİK TOPLANMA FALAN YAPICAZ İŞTE 15 MAAŞI ALDIĞINDADA TAŞINIZCAZ NASİP OLURSA BİTANEMyok canım kaynanamla sorun cıkmadı uzun süredir görüşmeyince iki taraf içinde iyi oluyomus onu anladım tatlı geldi . adet olmadım canım kasıkta agrı devam. bakalım bugün gidiyim diyorum doktoru bulabilirsem. sen neler yapıyosun canımıniçi. ne zaman tasınacaksınız. kesin kararlımısın rahim yarasını yaktırmamaya. netten bi arastır doktorada sor yakılmazsa bi sorun teskil edermi bide agrılar bu yaradanmı kaynaklı cıkıyo. anneminde kasıgı agrıyomus kasık şişmiş korktum ya.
hoşbuldukkk
kalıcam tabi beliki üçüz biliemm olabilirrr
4+1im canım yani 5. haftanın içindeyim :)amanin körpe hamişimizde gelmiş kıs sen daha dün ögrendimn hamişligi 5 haftalık nasıl olmus len.
ben saymasm bunu düzelt cabuk daha birinci haftada
canım degerin yükseldi iki katına cıktı demi bi sorun yok.
maydanoz adacayı yesilcay bunlardan uzak dur emi düşügü arttırıyomus bunlar. düşük için bi hap içiyomusun cano.
göbükünü yirim seninnn
hoşgeldin taze çıtır ve fırından yeni çıkmış gebeee
GÜLÜM DAHA GELMEDİ ELİME BUGÜN GELİCEK SANIRIM BİR GÜNDE DİYOLARDI AMA HALA YOK AYRICA FİYATIDA 33 TL 30 OVUCAN 10 GEBELİK TESİ FISTIĞIM LİNKİNİ GÖNDEREYİMMİ KARGO ÜCRETİDE BİZE AİTMİŞ YANİelifim su testleri kaca aldın gülüm. kargo ğarası veriliyomu bide hepsi burada danmı aldın
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
GÜLÜM DAHA GELMEDİ ELİME BUGÜN GELİCEK SANIRIM BİR GÜNDE DİYOLARDI AMA HALA YOK AYRICA FİYATIDA 33 TL 30 OVUCAN 10 GEBELİK TESİ FISTIĞIM LİNKİNİ GÖNDEREYİMMİ KARGO ÜCRETİDE BİZE AİTMİŞ YANİ
HOŞGELDİN GİBECİK NASILSIN BALIM BENİM
bende kendimi inandırmaya çalışıyorum yapıcam yapabilirimm yaptımmmmOHH OHH SEVİNDİM GÜLÜM VALLA AKLIM SENDE KALDI SİNİRLİYDİN GİDERKEN ÇÜNKÜ BENCEDE GÜLÜM GİT AZ ZAMAN GEÇMEDİ ÜZERİNDEN NEDEN ADET OLMADIN BAKTIR BENDE İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR KENDİME GELDİM BUGÜN İŞTE YARAYI BEKLİYORUM SONUÇ ÇIKSINDA NE GEREKTİRİYOSA ONA GÖRE AMA ARAŞTIRMADAN DİREKT YAKTIRMAM BEBEĞİM HAYIRLISI aLLAHTAN EV MESELSEDİE TAŞINICAZ BLIM 15DEN ÖNCE TEMİZLİK TOPLANMA FALAN YAPICAZ İŞTE 15 MAAŞI ALDIĞINDADA TAŞINIZCAZ NASİP OLURSA BİTANEM
YAPARSIN SEN BENİM GÜLÜM YAPAR BEN İNANIYORUM BİDENEMMMMMMMMMMMMMM
iyim oflum bu bahar beni aynı zamanda hiper aktif yaptı içim kıpır kıpır4+1im canım yani 5. haftanın içindeyim :)
düşük engelleyici falan kullanmıyorum tatlım.
inşallah gerek kalmaz böyle şeylere...
:)
hoşbulduk eminemmmm
nasılsınnn
bende kendimi inandırmaya çalışıyorum yapıcam yapabilirimm yaptımmmm
iyim oflum bu bahar beni aynı zamanda hiper aktif yaptı içim kıpır kıpır
herşeygüzel olucak inşallahhhhhh
hoşbulduk elifimmm iyiyim canım sen nasılsınnnnn
G ♥ Ü ♥ N ♥ A ♥ Y ♥ D ♥ I ♥ N ♥ uleyyyyyyyynnnnn
nasılsınız bakalımmm şkerlemeler
ya ben niyeti iyiyce bozdum
buay gebe ya olacam yada olacammmmmmmmmmmmm
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
ne güzelll işte yaaa mutlu olun hepp
umutlu olun... :))
inşallah güzel olacak...
bişey sorucam kızlarr keseyi görmeye ne zaman gidebilirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?