Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ay sagol canim ya ne bilim daha once hic yapmadim bundan emin olamadim :)) degisik yapiliyodur diye :))

aynı yapılıyo gamzem farkı yok yani

buarada kızlar bendende bir soru gelsin size saçlarımı boyucamda
buğday tenliyim hangi renk iyi olur sizce :44:

bak böylesini severim
ama bu yazın güzel olur
şimdi domatesin tadı yokki
fasulye de iyi mi belli değil
ama yazın ben de böyle yapıyorum bol domates az sulu
çok lezzetli oluyor

ferdam yaa ben ovucan siperiş ettim gelmiş bugün eşim almış ama nasıl kullanıcam nasılolucak bir fikrin varmı yani:44:

ben de ikiye bölerek yaparım genişçe olanları ,öyle daha lezzetli oluyor
rabbim kendi evladınla sevindirsin seni işallahh
ve bütün bebek aşkıyla yanan herkesi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ferdam yaa ben ovucan siperiş ettim gelmiş bugün eşim almış ama nasıl kullanıcam nasılolucak bir fikrin varmı yani:44:

olmaz mı
4 ay kullandım ben
günün en müsait olduğun saatini seç
hergün o saatte (1 saat önce sonra çok farketmez ama aynı saat olursa iyi olur) testi yap
testi yapmadan önce 4 saat mümkünse hiçbişey içme, tuvalete de gitme
4 saatlik çişle gebelik testi yapıyormuş gibi yapıcaksın
aynı renk koyulukta çift çizgiyi görene kadar yapıcaksın
çift çizgiyi görünce 24-36 saat içinde yumurtlıcaksın demek
adetin biteli kaç gün oldu?
bittikten 4-5 gün sonra başla yapmaya
ilk kez yapacağından kaçırmayalım

ben bu sene 2 tane 5 kgluk kavonoza tursusunu yapicam buzluguda full doldurucam :) normaldede canim ister bebekten degil benim midemden :))

ferda 12 tldi yarim kg aldim ama napim deliriyodum fasulye diye

aynı yapılıyo gamzem farkı yok yani

buarada kızlar bendende bir soru gelsin size saçlarımı boyucamda
buğday tenliyim hangi renk iyi olur sizce :44:

bende bugdayim kahveye taktim ben bu aralar viola buzlu kahve muhtesem bi renk :)

gülüm adetimin 12. Günündeyim bugün geçmi kaldım acep yapmakta bugünden başlıyım o zaman dediğin gibi yaparım mesela hergün akşam 6 yapsam olurmu yada 7 gibi :18:

gülüm adetimin 12. Günündeyim bugün geçmi kaldım acep yapmakta bugünden başlıyım o zaman dediğin gibi yaparım mesela hergün akşam 6 yapsam olurmu yada 7 gibi :18:

geç kalmamışsın ama bugün başla artık
kaçırma ihtimali olmasın
istediğin saatte yap
en son ne zaman çişe gittin
4 saatlik olcak çiş
daha çok bekleyince de yanlış sonuç veriyor
şimdi git tuvalete sen
4 saat de bişey içme
7buçukta yaparsın işte

anladım canım tmm çok sık idrara çıkıyorum ama mecburen tutacam yarım saati bulmuyoki gidiyorum ama tutabildiğim kadar tutucam artık sağolasın kuzucum peki ne zamana kadar hergün yapıcam

ben geldim. Doktor bişi görüyorum demedi bu sefer keske deseydii aman söktürücü yazdı sepetledi işte.

hoşgeldin gülüm sende bir hoşşun dese suç demese suç gülüm daha iyi ya umutlanmadın işte ama neden geçikiyomuş bu her ay birşey dedimi:18:

hoşgeldin gülüm sende bir hoşşun dese suç demese suç gülüm daha iyi ya umutlanmadın işte ama neden geçikiyomuş bu her ay birşey dedimi:18:

aynen dedigin gibi ama dese ve kana yollasa daha iyi oluyomus onu anladım su an mutsuz olmak yerine bi iki saat mutluluga degermiş. aman ne bilim ya yumurtam gelismediginden oluyo bunlar hep. incir yeyim ben bu ay bide ballı cörek otu onlar büyütüyodu sanırsam. biraz daha deniyelim olmadı asılama dedi.

anladım canım tmm çok sık idrara çıkıyorum ama mecburen tutacam yarım saati bulmuyoki gidiyorum ama tutabildiğim kadar tutucam artık sağolasın kuzucum peki ne zamana kadar hergün yapıcam

hergün yap çift çizgi çıkana kadar
aynı renk olacak ama çizgiler
resmini eklersin istersen yorumlarız

kiz senin dr topici okuyo olmasin dedin ya bu seferde bisi goruyom derse ben onu muayene edicem diye

saka bi yana gecikme nedenmis tahlil falan yapmadimi :)

deme gülüm öyle o zaman daha kötü oluyo yani nereye kadar sonu var ve fazla umut etmek yıoıkılımak var moralin bozulmuşki senin farkındayımda sana yakışmıyo hadi o fırlamamelisa gelsin emi fıstığımmm

Melisam canım üzülmek yok biliyosun bir çoğumuz yaşadı bunu
adet söktürücüyü kullan birde adet düzenleyici felan ilaç isteseydin gerçi kanma başlayınca yine gideceksindir ozamn iste bence gelmeyen adet daha çok sinir bozuyo işte

Merhaba ! 31 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim. 1.5 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ve bu sürecin son 11 ayı daha zor geçti. Zira ilk 6 ay sonunda hamilelik gelişmeyince endişelenmeye başladık. Polikistikover sendromu teşhisi konuldu ve önemli olmadığı ve daha bir sabırla beklememiz gerektiği söylendi. Bir yandan düzenli takipler, iğneler , ilaçlar v.s ... Aylar geçiyor ve sonuç alamıyorduk. Son olarak HSG (RAHİM FİLMİ) çektirmemiz istendi. 4 ay kadar önce çektrim ve sol tüpüm tamamen tıkalı sağ tüpümde minimal bir geçiş olduğu söylendi. Sağ tüpteki minimal geçişin, ilaçlı suyun basınç altında verilmesinden kaynaklanabilceği yani her iki tüpümün de tıkalı olduğu söylendi. 4 aydır uykularım kaçtı. Laporoskobiye hiç yanaşmadım. Grek burdan okuduğum yazılar gerekse benzer durmda olduğunu bildiğim kişilerden aldığım tavsiyelerle... tüp bebek merkezleri araştırdık. Ankara , İstanbul ve kendi memleketimizde. Havalar soğuk olunca da nisan başına ertelemey karar verdik. O arada 4 doktora daha göründüm ve filmi gösterdim. Hepsi tüp bebek dedi . Sadece beni takip eden ilk doktorum, filmin yanıltıcı olabilceği ve sağ taraftaki minimal geçişin gebeleğe imkan verebileceğini söyledi ama ben doktoruma kızgındım ve bana zaman kaybı yaşattığını düşünüyodum...

İki hafta kadar önce ağır bir soğuk algınlığı ve gribal enfeksiyon geçirdim. Serum verilecekken , adetimin iki gün geciktiğini söyleyince doktor zoraki kan tahlili istedi ve raporda 3 haftalık gebe olduğum söylendi. Eşim ve ben kesinlike inamadık. Doktora tekrar sorduk :)) Hemen ertesi gün kadın doğum uzmanına görünün dediler. Ne serum ve ne de ilaç almadan evimize döndük.

Ben foruma yeni üyeyim ve son dört aydır sürekli yazıları okuyorum. Dah önce üye olmadım çünkü kendi durumumun her türlü benzerini okudum . Özellikle tüplerin tıkalı olması ile ilgili yazıları... Alternatif yöntem deneyenler ve çeşitli tüp bebek ya da laparaskobi deneyiminde bulunanlar ile ilgili. Durumu kayınvalideme anlatınca o da kendi çapında araştırmalar da bulundu ve son bir kaç aydır. sürekli bişyler denetiyordu.
Bunlar :

1)Maydonoz ve ısrgan otunu sütte kaynatıp buharına oturmak ( ki bu yöntemi burda da okuduğum için denemekte tereddüt etmedim ve adet bitiminden hemen sonra geceleri 6-7 kez denedim)

2) hergün ısırgan çayı ( bir bardak kadar ve taze demlenerek)

3) Ara ara ısrganı bal ile karıştırıp yedim

4) İstanbul'dan bir aktardan temin edilen ve K8 adında bitkisel aramotik suyun içine yine ordan alınan bal karışımı.

Bu yazdıklarım ne kadar derman olmuştur bilmiyorum ama çaresizliğimi düşününce bir yerde aktarma gereği duydum ve bunları yazmak için üye oldum. Rabbime şükürler olsun ve size deşifa olması dileğiyle ....
Alıntıdır

MART AYI LİSTESİ

PeriMeri------------20 mart
arestera------------23 mart
melisakaktus--------27 mart

NİSAN AYI LİSTESİ

SueSue------------2 nisan
umutege16 -----------5 nisan
berceste_-----------5 nisan
avniye-----------5 nisan
elif5454 -----------8 nisan
lovely17 ----------9 nisan
jaleda -----------12 nisan
hulyaemrah-----------14 nisan
elibeses----------15 nisan
_figen_-----------18 nisan
ozim84 ------------21 nisan
byzglm-------------24 nisan
gulbebek ----------25 nisan
gulum2011----------28 nisan
esraik---------29 nisan
everythingwillbegreat --------30 nisan
rosess--------???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…