Ay sagol canim ya ne bilim daha once hic yapmadim bundan emin olamadim :)) degisik yapiliyodur diye :))
gebelikde başlıca aşerilen şey demekki fasülye, bende alıcam ama ben onları çok çok ince uzunlama gibi çarpaz kesiyorum, salçası bir çay kaşığı domatesi bol koyuyorum. en kısık ateşde 1 çay bardağı suda kendi buharıyla pişriyorum. lokum gibi oluyor. kaç gündür canım istiyor benimdebak öyle anlattım yine istedi
yşil fasulye dün ben de gördüm
öyle severek yemem normalde ama görünce alsam mı dedim
kilosu 8 tl idi vazgeçtim
Zaten çok da sevmem
pırasayı da sevmem ama dün yaptım
bi de çok yapmışım bugüne de kaldı
artık yanına et yapıp bugün de onu yicez
ve bana fena uyku bastı yine
Kizlar ben haftalardir taze fasulye diye bi tarafimi yirttim sonunda markette buldum aldim kol gibi kaziklanaraktan tabi :)
simdi bu fasulye boyle genis olanlardan incelerden diil ben daha once hic bundan pisirmedim de yemedim de acaba buda digeri gibi mi piser ekstra bisey yapmak gerekir mi cok salakca bi soru ama aklima takildi :))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnrabbim kendi evladınla sevindirsin seni işallahh
ve bütün bebek aşkıyla yanan herkesi
ferdam yaa ben ovucan siperiş ettim gelmiş bugün eşim almış ama nasıl kullanıcam nasılolucak bir fikrin varmı yani:44:
gebelikde başlıca aşerilen şey demekki fasülye, bende alıcam ama ben onları çok çok ince uzunlama gibi çarpaz kesiyorum, salçası bir çay kaşığı domatesi bol koyuyorum. en kısık ateşde 1 çay bardağı suda kendi buharıyla pişriyorum. lokum gibi oluyor. kaç gündür canım istiyor benimdebak öyle anlattım yine istedi
yşil fasulye dün ben de gördüm
öyle severek yemem normalde ama görünce alsam mı dedim
kilosu 8 tl idi vazgeçtim
zaten çok da sevmem
pırasayı da sevmem ama dün yaptım
bi de çok yapmışım bugüne de kaldı
artık yanına et yapıp bugün de onu yicez
ve bana fena uyku bastı yine
aynı yapılıyo gamzem farkı yok yani
buarada kızlar bendende bir soru gelsin size saçlarımı boyucamda
buğday tenliyim hangi renk iyi olur sizce :44:
olmaz mı
4 ay kullandım ben
Günün en müsait olduğun saatini seç
hergün o saatte (1 saat önce sonra çok farketmez ama aynı saat olursa iyi olur) testi yap
testi yapmadan önce 4 saat mümkünse hiçbişey içme, tuvalete de gitme
4 saatlik çişle gebelik testi yapıyormuş gibi yapıcaksın
aynı renk koyulukta çift çizgiyi görene kadar yapıcaksın
çift çizgiyi görünce 24-36 saat içinde yumurtlıcaksın demek
adetin biteli kaç gün oldu?
Bittikten 4-5 gün sonra başla yapmaya
ilk kez yapacağından kaçırmayalım
gülüm adetimin 12. Günündeyim bugün geçmi kaldım acep yapmakta bugünden başlıyım o zaman dediğin gibi yaparım mesela hergün akşam 6 yapsam olurmu yada 7 gibi :18:
geç kalmamışsın ama bugün başla artık
kaçırma ihtimali olmasın
istediğin saatte yap
en son ne zaman çişe gittin
4 saatlik olcak çiş
daha çok bekleyince de yanlış sonuç veriyor
şimdi git tuvalete sen
4 saat de bişey içme
7buçukta yaparsın işte
ben geldim. Doktor bişi görüyorum demedi bu sefer keske deseydii aman söktürücü yazdı sepetledi işte.
hoşgeldin gülüm sende bir hoşşun dese suç demese suç gülüm daha iyi ya umutlanmadın işte ama neden geçikiyomuş bu her ay birşey dedimi:18:
anladım canım tmm çok sık idrara çıkıyorum ama mecburen tutacam yarım saati bulmuyoki gidiyorum ama tutabildiğim kadar tutucam artık sağolasın kuzucum peki ne zamana kadar hergün yapıcam
kiz senin dr topici okuyo olmasin dedin ya bu seferde bisi goruyom derse ben onu muayene edicem diye
saka bi yana gecikme nedenmis tahlil falan yapmadimi :)[/QUO
hehe vallahi okudugu içinmi yollamadı beni kana dersin olabiler aslında
canım yok göbişten rame baktı bisey görmüyom dedi adet söktürücü yazdı yolladı . bu ayda bos gecti.ulennnnnnnnnnnnn
aynen dedigin gibi ama dese ve kana yollasa daha iyi oluyomus onu anladım su an mutsuz olmak yerine bi iki saat mutluluga degermiş. Aman ne bilim ya yumurtam gelismediginden oluyo bunlar hep. Incir yeyim ben bu ay bide ballı cörek otu onlar büyütüyodu sanırsam. Biraz daha deniyelim olmadı asılama dedi.
aynen dedigin gibi ama dese ve kana yollasa daha iyi oluyomus onu anladım su an mutsuz olmak yerine bi iki saat mutluluga degermiş. aman ne bilim ya yumurtam gelismediginden oluyo bunlar hep. incir yeyim ben bu ay bide ballı cörek otu onlar büyütüyodu sanırsam. biraz daha deniyelim olmadı asılama dedi.
kiz senin dr topici okuyo olmasin dedin ya bu seferde bisi goruyom derse ben onu muayene edicem diye
saka bi yana gecikme nedenmis tahlil falan yapmadimi :)[/QUO
hehe vallahi okudugu içinmi yollamadı beni kana dersin olabiler aslında
canım yok göbişten rame baktı bisey görmüyom dedi adet söktürücü yazdı yolladı . bu ayda bos gecti.ulennnnnnnnnnnnn
gamzem lolsa görürdü demi ultrasonda bu söktürücüyü kullanırkende cok korkuyorum ya bebek varsa onuda söker atarsa. ya tek güvencem kasıktaki ara ara batma ondan süphelenerek bunu yazdım ya ama en azından yumurtamı görse yolladı demi kana.hiöç bişi gözükmüyo dedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?