hosbulduk kizlar..
bende isden geldim birseyler hazirladim kendime onlari falan yedim birazdan ütüye basliycam,baslamadan az takilayim
benimde acayip uykum var uyku sorunu var bende de uyuyamiyorum ya
az kalmis cnmm ya ondan sonra evdesin demi hep?
bende haziranin sonuna kadar caliscam ondan sonra bende evdeyim nasipse izne ayrilcam.
kızlar ben sıkıntımı hamurdan çıkardım hamur yoğurdum şimdide açıcam börek yapıcam bari ağzımız tatlansızben şimdilik kaçtım
delikızzz sen kaçyıllık evlisin bakalımm kaç yaşındasın doğum yada düşük neler geçti başından bir özet geç seni tanıyalımmaaah ah ben her gün niyeti bozuk geziyorum ama bi nane olduğu yok
galiba niyetimde var bi sorun
ya öyle programlar izlemeyin insanın moralini iyice bozuyor..güdüz kuşağı programlarını kaldırıp adam gibi faydalı belgesel vs koysunlar ekrana ..
bi kanalda izdivaç programı öbüründe şiddet ,yok kızı kaçtı ,karısını öldürdü vs.
sabahtan akşama kadar beynimize ediyorlar yaaa
doktorun kullanma dediyse kullanma ,sonra ALLAH KORUSUN zarar verir pişman olursun
çok güzelmiş güle güle kullan
ben de şöyle ilginç şeyleri seviyorum
Eki Görüntüle 383430 Eki Görüntüle 383431 Eki Görüntüle 383432 Eki Görüntüle 383433
azracık hoşşgeldinnn şekerlemem nasılsın bakımmmselam kizlar biz geldik
babamizin isleri bugun disardaymis bilgisayar bize kaldi bende hemen yararlaniyim dedim
nasilsiniz?
delikızzz sen kaçyıllık evlisin bakalımm kaç yaşındasın doğum yada düşük neler geçti başından bir özet geç seni tanıyalımm
benim 6 yaşında 1 kızım vartabi kızıma gebe kalana kadar ve doğurana kadar neler yaşadım neler 6 yıldırda hiç korunmadım yani bendende bir nane olduğu yok aslında
azracık hoşşgeldinnn şekerlemem nasılsın bakımmm
ay ne kadar bayıcı birgün diye giriş yapcam ama içiniz kararmasın. nasılsınız topikin tatlı hatunları
delikızzz sen kaçyıllık evlisin bakalımm kaç yaşındasın doğum yada düşük neler geçti başından bir özet geç seni tanıyalımm
benim 6 yaşında 1 kızım vartabi kızıma gebe kalana kadar ve doğurana kadar neler yaşadım neler 6 yıldırda hiç korunmadım yani bendende bir nane olduğu yok aslında
azracık hoşşgeldinnn şekerlemem nasılsın bakımmm
aaa neden bayıcı bir gün olsun çok güzel bir güünnn
hoşşş geldin bu arada
beni sorarsan gebeyimmm
yok yok kafayı sıyırmaya az kaldı
ay ne kadar bayıcı birgün diye giriş yapcam ama içiniz kararmasın. nasılsınız topikin tatlı hatunları
beni iyi dinleyin her gelene ayrı ayrı anlatıyorum ulennnn
kartvizit çıkarıp dağıtsam mı acep
yaş 29
4 yııllık evli ,2 yıldır çocuğu olmayan bir hatunum ..
eşimde ve bende soru nyok sebepsiz infertilite grubundanım..
yakında tüp bebek yaptrmayı düşünüyoruz
efettt kartvizit ver tek tekk
len görmedim daha önce anlattığınıbende sorayım didimdii
inşallah daha çok beklemeden gelir meleğinnnsadece zamanını bekliyoo
hosgeldin bencede bayici bir gün ya acayip uyku basdi
hosgeldin bu arada cnm
hıımmm o yüzden sıkıcı diyosun yanihavadaki nem olayını kış böyle ağır geçince unutmuşuz, şimdi azıcık nem bile beni baydı ondan bayıcı. hal böyle olunca bende yarın için 1 gün yıllık izin yazdım. yoksa bitmez bu hafta :)
hosbulduk tatlim iyiyim cnm da uyku basdi gidip yaticam simdi
ütü yapcakdim gi ben
Kizlar ben haftalardir taze fasulye diye bi tarafimi yirttim sonunda markette buldum aldim kol gibi kaziklanaraktan tabi :)
simdi bu fasulye boyle genis olanlardan incelerden diil ben daha once hic bundan pisirmedim de yemedim de acaba buda digeri gibi mi piser ekstra bisey yapmak gerekir mi cok salakca bi soru ama aklima takildi :))
ben öylelerini bıçakla uzunlamasına ortadan ikiye bölüp aynı şekilde pişiriyorum, güzel oluyor bence
tamam affettim hadi
inşşşşşşşşşşşşşşş
yiğenim var onunla avunuyorum
bugün görmeye gideceğim kuzumu
Kizlar ben haftalardir taze fasulye diye bi tarafimi yirttim sonunda markette buldum aldim kol gibi kaziklanaraktan tabi :)
simdi bu fasulye boyle genis olanlardan incelerden diil ben daha once hic bundan pisirmedim de yemedim de acaba buda digeri gibi mi piser ekstra bisey yapmak gerekir mi cok salakca bi soru ama aklima takildi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?