Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

CANIM BENİM SIKMA CANINI BAK NBENDEDE YARA ÇIKTI SIKMAKLA GEÇMİYO AKSİNE İYİCE SORUNLAR ÇIKIYO RABBM BUNU NASİP ETMİŞ NE GELİR ELDEN ZAMANI DEĞİLKİ SEBEP BUNU VERMİŞ BEKLEMEKTEN ŞÜKRTMEKTEN BAŞKA ŞEY GELMEZ BAK VEREN RABBİM DERDİ DRMANSIZ VERMİYO YA DAHA KÖTÜSÜ OLSA DAHA ÇIKMAZ YOLA GİRSEK aLLAH GÖSTERMESİN ANLIYORUM TBİKİ CNIMIZ SIKILIYO ÜZÜLÜYORUZ AMA YAPICAK BİRŞEY YOK SEN DE SABRET BAKALIM VARDIR BUNDDA BİR HAYIR GELECEK ZAMANI İNŞ
evet okudum cnm ama bisey anlamiyorum ki. bana ne gibi zarari oldugunu. aklim karisti cok. ben iyisi ferdayi bi yakalayayim burda

BENDE PK ANLAMIYORUMDA FERDAM ANLAR GELSİNDE SORALIM İŞİN YOKSA BEKLE GÜLÜM YOKSA BENDE SORARIM OLURMU

sagolasin cnm yaa ben bi sayfana buldum adetin 3. gunu e2 25-75 arasi olmasi gerekiyormus. benim 242

e2 değerin yüksek
östrojen hormonu demek e2
ama gebe kalma üzerinde kanıtlanmış bir etkisi yok
çoğu tahlilde bakılmıyor bile
önemli olan fsh ve lh değerleri
onlar nasıl çıktı

slm kızlar ben bugün böyle huzursuz uyandım hiç keyfim yok sabahta gülbende teksen çamlıbel vardı insanlar aradı neler neler anlattılar tüp bebek denemeleri düşükler yaşadıkları fln çok üzüldüm hele bi kadın 42 yaşına gelmiş hamile çocuk fln gördüğümde ölüyorum dedi ben başladım ağlamaya tabi dua ettim hepsi ve isteyen herkes için tedavisini üstlendilersonra gastro doktorumu aradım durumu anlattım böyle böyle korunmayı bırakcam ilaçların bi etkisi olurmu diye tabi olur dedi 1 hafta daha kullan gel bakalım duruma göre azaltırız dedi benimde bu hafta yumurtlama haftam şimdi ben değerlendireyim mi yoksa bekleyim mi kararsız kaldım hevesim kursağım da

e2 değerin yüksek
östrojen hormonu demek e2
ama gebe kalma üzerinde kanıtlanmış bir etkisi yok
çoğu tahlilde bakılmıyor bile
önemli olan fsh ve lh değerleri
onlar nasıl çıktı
HOŞGELDİN FERDAM BENDE SENİ BEKLİYODUM ARKADAŞA DİYORDUM VALLA NE DERDİMİZ VARSA KOŞUYORUZ SANA İYİKİ VARSIN CANIM BENİM aLLAH RAZI OLSUN İLGİLENİYOSUN TEK TEK

ferdaaa ne sorucam sana
acaba sen kendi doktoruna mı sorsan şu ilaç dozunu
dünden beri düşünüyorum:26:

hpşgeldin hilelim nasılsın bebeğim canın sıkkın ama sıkma lütfen ne olur artık şu kafamızı boşaltalım duyduğumuz herşeye kulak vere vere ne hae geldik bu millet nasıl anlamdn hamile kalıyo nasıl kolayda bizde değil artık dayanmıyo kafam düşünmekten hakkımızda hyırlısı olsun üzülme kafanıda takma emi gülüm benim

Selam kızlar ben geldim ama moralim pek iyi gelmedim.Dün hava güzel diye eşimle bi hava alalım dedik ama valla artık dışarı da çıkmayacam.Bir tanıdığa denk geldik,adamın eşi çoksayıda düşük yapmış, ilerleyen aylarda da kayıpları olmuş, neyse şimdi bir daha hamile ama drlar rahatsızlığı bulamamış.Kimse kesin bu rahatsızlık dememiş.Bi dr kan pıhtılaşması demiş, gebeliğin 4. ayına kadar hiçbişey yapmamışlar 4. ayda bir tane kan sulandırıcı iğne yapmışlar ve o bir iğneyle kanaması başlamış bebeğini kaybetmiş.Offff Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.En son bişey dedi zaten ondan sonra iptal oldum ben,doktoru demiş ki pıhtılaşma bozukluğunda 5. aya kadar sorun olmaz da 5'ten sonra damarlar genişledikçe risk başlar demiş.Bunu duyunca kendimi kaybettim çok kötü oldum, zaten adamın her anlattığına bir kat daha üzülüyordum,en son bunu duyunca bittim yani.Benim de pıhtılaşma bozukluğum var ben de günde bir tane kan sulandırıcı iğne yapıyorum.Bu sizce ne kadar mantıklı?Benim kayıplarım 7. haftayı bulmuyordu nasıl olur 5 e kadar normal gelri de sonra risk başlar diye?Kan pıhtılaşması topiğinde de böyle bir şeye rastlamadım.Acaba onlar yanlış anlamış olabilir mi?Valla dünden beri çok kötüyüm.Allah herkesin evladını onlara bağışlasın,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Siz ne düşünüyorsunuz nolur bişey diyin ya

G ♥ Ü ♥ N ♥ A ♥ Y ♥ D ♥ I ♥ N ♥ uleyyyyyyyynnnnn
nasılsınız bakalımmm şkerlemeler
ya ben niyeti iyiyce bozdum
buay gebe ya olacam yada olacammmmmmmmmmmmm
aaah ah ben her gün niyeti bozuk geziyorum ama bi nane olduğu yok
galiba niyetimde var bi sorun

ya öyle programlar izlemeyin insanın moralini iyice bozuyor..güdüz kuşağı programlarını kaldırıp adam gibi faydalı belgesel vs koysunlar ekrana ..
bi kanalda izdivaç programı öbüründe şiddet ,yok kızı kaçtı ,karısını öldürdü vs.
sabahtan akşama kadar beynimize ediyorlar yaaa

doktorun kullanma dediyse kullanma ,sonra ALLAH KORUSUN zarar verir pişman olursun

çok güzelmiş güle güle kullan
ben de şöyle ilginç şeyleri seviyorum

Eki Görüntüle 383430 Eki Görüntüle 383431 Eki Görüntüle 383432 Eki Görüntüle 383433

Al benden de o kadar,kendimizi toplumdan soyulayalım Bence değerlendir zaten gidene kadar karşılaşma döllenme anca olur.Sonra da dr ilçları azaltır diye düşünüyorum.

HOŞGELDİN FERDAM BENDE SENİ BEKLİYODUM ARKADAŞA DİYORDUM VALLA NE DERDİMİZ VARSA KOŞUYORUZ SANA İYİKİ VARSIN CANIM BENİM aLLAH RAZI OLSUN İLGİLENİYOSUN TEK TEK
ne demek canım
bildiğim konuda yardımcı olurum her zaman
gerçi avniye okumadı heralde msjı ama

ferdaaa ne sorucam sana
acaba sen kendi doktoruna mı sorsan şu ilaç dozunu
dünden beri düşünüyorum:26:
canım ben artık doktoruma gitmiyorum
dediğim gibi ücreti çok fazla
ama ben doz ayarlamasını öğrendim
artık dozumu kendim ayarlıyorum, hiç de bir sıkıntı yaşamadım (sık tahlil yaptırdığımdan takip etmem kolay oluyor)
senin eski dozun neydi sen onu bi söylesene bana

canım teşekkür ederim bu takım 2000 tlye geliyor, ben sadece beşiğni alıcam. Dolabını ikeadan alıcam. BEşiği hem büyüyen beşik hemde altına bir yatak daha konuluyor. Bende orda yatarım
dolap için farklı alternatifler de bulabilirsin
ikeanın mobilyalar çok güzel ama dolabı çok küçük bence, 2 kapılı yeterli gelmez gibi ama sen bilirsin
mesela şuna bakabilirsin
hem çok ucuz hem de stickerlarla süsleyebilirsin
SNOW WHITE GARDROP EKMECEL PARLAK BEYAZ 180X90X48 CM - Dolap ve Gardroplar - Praktiker

canım sen insanların dediğine ne bakıyorsun
hiç görmedin mi kan pıhtılaşması olup doğuran binlerce var sadece bu sitede
hatta topikleri bile var
doktorlar kötü haber tellalı mübarek
kötü düşünme nolur

canım teşekkür ederim bu takım 2000 tlye geliyor, ben sadece beşiğni alıcam. Dolabını ikeadan alıcam. BEşiği hem büyüyen beşik hemde altına bir yatak daha konuluyor. Bende orda yatarım

Çok güzelmiş,sağlıkla uyusun büyüsün içinde.

sağolaın gülüm olsun bildiğinde olsa ilgilemeyebiirsin her konuda avniye yok pcde galiba ben derim gelirse belki gelir sen çıkmadan

Off sorma ya.Allah hepimizin evladını korusun, herkese ayırlı evlatlar nasip etsin.

Son düzenleme:
selam kizlar biz geldik
babamizin isleri bugun disardaymis bilgisayar bize kaldi bende hemen yararlaniyim dedim
nasilsiniz?

Çok güzelmiş,sağlıkla uyusun büyüsün içinde.

sağol balım, sende kötü düşünceleri artık uzaklaştır aklından, şükürler olsun çok zor dönemleri geçtik

hoşgeldin canım
yorgunluk dışında iyiyim ben
gün sayıyorum artık izne ayrılmak için
yarından sonra iki haftam kaldı şükür

Hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?

hosbulduk kizlar..
bende isden geldim birseyler hazirladim kendime onlari falan yedim birazdan ütüye basliycam,baslamadan az takilayim
benimde acayip uykum var uyku sorunu var bende de uyuyamiyorum ya
az kalmis cnmm ya ondan sonra evdesin demi hep?
bende haziranin sonuna kadar caliscam ondan sonra bende evdeyim nasipse izne ayrilcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…