vay anasını 3 tane haa yaa gülüm hergünde birkerede boş yaa vallaha bak nasip meslesi demekki onun rızkı yok henüz bu tarafta bu sınav ve nasıl geçiçeğimize baplı sabretmek lazım ederkende kalbimizi karaya bağlamamk lazım bak gerçekten öyle hayırlısı olsun ne diyebilirimki başkaaman moralim bosuk ama daha cok bi boslukta gibiyim. Haşla düşünüyorum klomen i kullansammı bıraksammı diye. Bu hapıda kullandıkca ben daha cok strese giriyorum bebek olayına acayip kendimi sartlıyorum o yüzdende olmuyo ddsanırsam. Hastanede bi kıslşa tanıstım o da pkoluymus 3 bebesi vardı. Ilk cocugunu yapmak istedigi zaman bi ay boyunca hergün ilişkiye girmiş sende ole yap dedi bana. Ulen ben 2 günde bi zor yapıyorum hergün nasıl yapıyım.
ferda arkadasim geldi mi buralara acep
yazdım sana ama gitmişsin
e2 östrojen hormonu demek
evet yüksek çıkmış
ama gebelk üzerinde kanıtlanmış bir etkisi yok
hatta çoğu doktor bu tahlili istemez bile
bu yüzden canını sıkma
fsh lh prolaktin ve tsh baktırdın mı sen? onlar nasıl çıktı
gece tuvalete kalk o zaman
bir de sabah ilk idrarla yap öyle olur
misal gece 3te kalk
bir de 7de kalkar ilk idrarla yaparsın
elifimmmmmmmmmmmm nettiriyon
sagolasin cnm. 1 sendir olmayinca 6 aydir tedavi oluyrm cnm hala olmadi nedenide yok diyor bide bunlara bakalim dedi. tahlilim dr elinde cnm telefonla ogrendim sonucumu e2 yuksek dedi fsh normalmis cnm. prolaktine 6 ay once degismediyse iyiydi,ona bakmadik
Kızlar selamlar herkese ya ben pazrtesı gunu tedt yaptrdm 165 cıktı kan degerım adetım 6gun gecıktı sızve ıyımı deger doktor daha cok enı bı gebelık dedı
fsh bakıldı lh bakılmadı mı?
ne tuhaf
prolaktin 2 günde bile değişebilen bir hormon
neyse artık bakılmamış ama hepsine bakılsa iyi olurdu
eşinin değerlerine bakıldı mı peki hiç?
yeni gebelik yükselir değerin takma kafanaKızlar selamlar herkese ya ben pazrtesı gunu tedt yaptrdm 165 cıktı kan degerım adetım 6gun gecıktı sızve ıyımı deger doktor daha cok enı bı gebelık dedı
ohh afyet olsunkızlar ben böreğimi yaptım yedim bile azcık kocamda aradı ne yapıyosun diye dedim börek açıyorum yorma kendini bu hafta halvet haftası diyoadamıda kendime benzettim sounuda
scynmaster canım maşallah kızına çok güzel gözüküyor
neyse canım kafana takma senvalla dun aksam sadece 2 sine bakildi digerlerine bakmadi. esiminde morfolojisi dusuk cnm yaa yuzde 3 ama sayisi cok fazla 3 urologa gosterdim sayi fazla dengeler siz onu dusunmeyin diyorlar
hayırlı olsun canım benimde 146 cıkmıstı daha cok yeniymiş bi kaç gün sonra tekrar yaptırırsın inşş hayırlı haberler alısın..
yeni gebelik yükselir değerin takma kafana
ohh afyet olsun
bi de kendin mi açtın böreği?
neyse canım kafana takma sen
e2nin de gebeliği engelleyeceğni sanmıyorum
eminemmmmmmmmmmmm
sen emineye seslendin ama ben yazıyorum:1 okudum dr.söktürücü vermiş bence sende soğan kürünü bi denesen
ben içiyorum onu zati canım iki ay kullandım bi ay kaldı. belkide o geciktiriyo beni ne bilem ya. hilalim sesnin beben yoktu demi kıs. pkolumuydun sende.
cnm 2 ay kullanılıyor 1 ay kaldı derken ?saraçoğlunu kürünü yapıyosun dimi?yokkk bebeğim inş.olcak yani bana pco teşhisi hiç konulmadı ama kist problemi daha önceleride yaşadım .
evet canım. sarac oglununkini yapıyorum ilk kullanımda 15 gün sonraki ayda adete 10gün kala 5 yada 7 gün içiyorum. ondan sonraki ayuda yine adete kala 5 yada 7 gün içiyorum. üç ayda bitmiş oluyo sonra biraz ara veriliyo.cünkü fazlası zarar rahim duvarını cok inceltiyomus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?