Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm işte ben 15 gün sonra bir sonraki adete bir hafta kala tekrar sonrası yok diye biliyorum tv.de böyle dinlemiştim gerçi ben sadece ilkini yapmıştım baya büyük kistim vardı yok olmuştu 2.devreyi yapmamıştım,şimdide kistim var ama doktor 5cm den 2cm düşmüş kendi kendine gitcek dedi korunmayı bırakabilirsin dedi ama işte başka rahatsızlığım için ilaç alıyorum

bugun kan verdım canım zaten takıp ıcın senınkıde hayırlı olsun canım benım senın adetın kac gun gecmıstı

ben yeni düşük yaptım canım 3 gün oldu boş gebelikmiş malesef. benim 1 gün gecikti iğne kullanmam gerekıyordu o yuzden acele ettim normalde degerler 100ün altındaysa önemsemiyorlar ama sen barajı geçmişsiin:)

sitesinde böle yazıyo yanlısmı biliyorum canım. hemen cevap bekliyorum senden bi, denem cıkmam gerekiyoda.

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

bak cnm nettede böyle yazıyo 2.varda 3.yok 3.defayla ilgili bi şey yazmıyo

kızlar bende kaçıyorum keyfim yok bugün sizinde içinizi karatmayayım

inşallah yarın hayırlı ve güzel bi cuma olur

Ay maasallah nasil da buyumus
Bakalım benimki gösterecek mı iki hafta sonra

evet cnm çok çabuk büyüyo melekler bende gittim baya büyümüş mucizeler:)dr bizimkinide gördü ama kocam söyletmedi yeni ultrason cihazı gelmiş renkli onla bakıcak haftaya kesin söyleyeceğim dedi kısmet sağlıklı olsunlarda mühim değil.benim abimlerin başına gelmişti erkek erkek dediler sonra kız çıktı çok üzüldüler çünkü isim falan koydular kıyafet bile almışlardı kısmet .

huzurumm hoşgeldiiinnnn

ya tutarsaaa
inşallah tutar moonum yaa bu saç pisikolojimi şeeettttiiiiii

balım saçın kahverengi tonlardaysa çok siyah değilse işlem yoksa saçında fazla tutar tatlım :) inşallah. ama güzel renk

bende gittim dün o renkli cihazları görünce çok sevindim

slm kızlarrr nberrr
benden iilk valla koştrmaca spor dvm eşim gelck şimdi bi bakaym dedmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…