evet canım. sarac oglununkini yapıyorum ilk kullanımda 15 gün sonraki ayda adete 10gün kala 5 yada 7 gün içiyorum. ondan sonraki ayuda yine adete kala 5 yada 7 gün içiyorum. üç ayda bitmiş oluyo sonra biraz ara veriliyo.cünkü fazlası zarar rahim duvarını cok inceltiyomus.
bugun kan verdım canım zaten takıp ıcın senınkıde hayırlı olsun canım benım senın adetın kac gun gecmıstı
sitesinde böle yazıyo yanlısmı biliyorum canım. hemen cevap bekliyorum senden bi, denem cıkmam gerekiyoda.
hayir yanlis tahmin benim yakisikli oglumu nasil kiza benzetirsiniz cok bozulduk
oglummm olacakmisssicimden gecen yani
maşallah allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
eminemmmmmmmmmmmm
huzurumm hoşgeldiiinnnnAy maasallah nasil da buyumus
Bakalım benimki gösterecek mı iki hafta sonra
maşallah allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
süper güzel cnm ,renk tutarsa :)
Ay maasallah nasil da buyumus
Bakalım benimki gösterecek mı iki hafta sonra
huzurumm hoşgeldiiinnnn
ya tutarsaaa
inşallah tutar moonum yaa bu saç pisikolojimi şeeettttiiiiii
huzurumm hoşgeldiiinnnn
ya tutarsaaa
inşallah tutar moonum yaa bu saç pisikolojimi şeeettttiiiiii
zararlı cnmselam kızlar gebeyken saç boyamak zararlı değilmi?
evet cnm çok çabuk büyüyo melekler bende gittim baya büyümüş mucizeler:)dr bizimkinide gördü ama kocam söyletmedi yeni ultrason cihazı gelmiş renkli onla bakıcak haftaya kesin söyleyeceğim dedi kısmet sağlıklı olsunlarda mühim değil.benim abimlerin başına gelmişti erkek erkek dediler sonra kız çıktı çok üzüldüler çünkü isim falan koydular kıyafet bile almışlardı kısmet .
bende gittim dün o renkli cihazları görünce çok sevindim
Eki Görüntüle 383791 Eki Görüntüle 383790 Eki Görüntüle 383789 Eki Görüntüle 383788 Eki Görüntüle 383787 kızlar slm herkese ovucan yaptım bakın sizde ilkkez yapıyorum sizce nasıl:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?