ay bende haftaya görcem bebikimi güzel oldu ya renkli olması. baktınmı bebişine renkliyle
Eki Görüntüle 383791 Eki Görüntüle 383790 Eki Görüntüle 383789 Eki Görüntüle 383788 Eki Görüntüle 383787 kızlar slm herkese ovucan yaptım bakın sizde ilkkez yapıyorum sizce nasıl:18:
bakamadık canım abuk sabuk duruyo benim kız sürekli
kafasının üst kısmından burnunu gördük bi
bi de ayak parmaklarını o kadar
ay bende haftaya görcem bebikimi güzel oldu ya renkli olması. baktınmı bebişine renkliyle
cnm senin kizin olacak galiba erkek erken belli oluyor ya
bu arada bende bugun gordum melegimi
oglum olacakmis pipiyi gorduk
ene bizim yüzü bize dönüktü bana benzetti dr bakalım renklide nasıl olcakkkkkkkkkkkkk.)bakamadık canım abuk sabuk duruyo benim kız sürekli
kafasının üst kısmından burnunu gördük bi
bi de ayak parmaklarını o kadar
cnm senin kizin olacak galiba erkek erken belli oluyor ya
bu arada bende bugun gordum melegimi
oglum olacakmis pipiyi gorduk
evet cnm çok çabuk büyüyo melekler bende gittim baya büyümüş mucizeler:)dr bizimkinide gördü ama kocam söyletmedi yeni ultrason cihazı gelmiş renkli onla bakıcak haftaya kesin söyleyeceğim dedi kısmet sağlıklı olsunlarda mühim değil.benim abimlerin başına gelmişti erkek erkek dediler sonra kız çıktı çok üzüldüler çünkü isim falan koydular kıyafet bile almışlardı kısmet .
benimki kesin babasına çektiben çok şanslıyım he
daha ultrasona gidip de yüzünü göremediğim hiç olmadı (aman nazar değermesin kıçını dönmesin)
her zaman poz verdi izledik biz de
ene bizim yüzü bize dönüktü bana benzetti dr bakalım renklide nasıl olcakkkkkkkkkkkkk.)
insan merak ediyor cidden
yalnız cinsiyetinden çok ne kadar büyüyecek onu merak ediyorum
hareketini de hissetmiyorum ya
görmek iyi geliyor
olmamış canım henüz
ama kızarmaya başlamış
yarın da yap yine
hergün yapmaya devam et
o ilk çizgiyle aynısı gibi olması lazım
ama seninki de silik değil
bu da yakın olduğunu gösterir
yarından sonra kızarır muhtemelen
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
canımmm tebrik ederimmm. allah kucağına almayı nasip etsinnn.
oflum hoşgeldin nasılsın gülüm normal diyolarda bilmiyorumkihamile olanlara soruvermek gerek birde benim ovucanlara bir bakabiirmisin acüp:26:kızlarrr bişey sorucam benim adet sancım oluyo 3-4 sn sürüyo geçiyo normal mi acba:26:
canım saol iyiyim çok şükür hafif bulantılarla geçiriyorum zamanımı. kıyafetlerimin içine giremiyorum artıkk. gerçi kilo almadım hatta 1 kilo verdimm ama yinede tombik gözüküyo göbüşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?