Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bakamadık canım abuk sabuk duruyo benim kız sürekli
kafasının üst kısmından burnunu gördük bi
bi de ayak parmaklarını o kadar

ben çok şanslıyım he
daha ultrasona gidip de yüzünü göremediğim hiç olmadı (aman nazar değermesin kıçını dönmesin )
her zaman poz verdi izledik biz de

bakamadık canım abuk sabuk duruyo benim kız sürekli
kafasının üst kısmından burnunu gördük bi
bi de ayak parmaklarını o kadar
ene bizim yüzü bize dönüktü bana benzetti dr bakalım renklide nasıl olcakkkkkkkkkkkkk.)
cnm senin kizin olacak galiba erkek erken belli oluyor ya
bu arada bende bugun gordum melegimi
oglum olacakmis pipiyi gorduk

kız daha pipi yok ki şişlik var orasında pipi 16.haftaan sonra net görürsünüz:) dr bizimkini gördü kocam istemedi söylemesini kesin net istiyorum dedi

insan merak ediyor cidden
yalnız cinsiyetinden çok ne kadar büyüyecek onu merak ediyorum
hareketini de hissetmiyorum ya
görmek iyi geliyor

ben çok şanslıyım he
daha ultrasona gidip de yüzünü göremediğim hiç olmadı (aman nazar değermesin kıçını dönmesin )
her zaman poz verdi izledik biz de
benimki kesin babasına çekti
oda saçma sapan hallerde yatıyo
ekrana sığdıgı zamanlarda bende hep goruyodum yuzunude artık bı tuhaf duruyo
ene bizim yüzü bize dönüktü bana benzetti dr bakalım renklide nasıl olcakkkkkkkkkkkkk.)

geçen yan duyuyodu ağzını açıp kapatıyodu
eşim diyo koca yanaklı sana benzicek

insan merak ediyor cidden
yalnız cinsiyetinden çok ne kadar büyüyecek onu merak ediyorum
hareketini de hissetmiyorum ya
görmek iyi geliyor

cnm ben 11 -12 hafta kelebek kanat çırpınışı gibi hissediyordum şimdi pek hissetmiyorum. yakında hissederiz cnm. sağlıklı olsunlar bebişlerimiz yeter benim arkidişin kızı olcak kız 20 .haftada öğrendi cinsiyeti hemengöstermeye biliyor, tahmini istemiyorum kesin bişi söylesin dr diye söyletmiyoruz bizde merak içindeyimi ama serbest beta 27 çıkmıştı kimi diyor 50 altı erkek üstü kız diye hayırlısı beli olsa hemencik alışverişe başlıcam

Merhaba arkadaşlar. Bende ilk defa bu ay yaptım ovulasyon testi. Adet döngüm 30 gün en son 17 matta adet oldum testi
28 de testi yaptım ikinci silik--- çalışma olmadı
29 da yaptım ikinci cizgi aynı koyulukta---- yine çalışma olmadı
30 da yaptım ikinci çizgi diğerinden daha koyu---- çalışmaya başladık
31de yaptım ikinci cizgi silikleşti---- çalıştık
1 nisanda ne olur olmaz diye sabah yine çalıştık
ŞİMDİ SOL KASIĞIM AĞRIYOR. ACABA HAMİLE KALMIŞMIYIMDIR

adet olmama 9-10 gün var. arkadaşlar bebek dölenme olduktan sonra herhangi bir belirtisi var mı bende sadece sol kasığım ağrıyor. Çok merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim

anladım canım bugün 13. günümmüş zati yanlış saymışım ama şimdi anlamdığım 35 günde adet oldum 17-18 günlerde hesap etmiştim ama 13. günüm anormallik varmı sence erken değilmi ben daha silik çıkar diyebeklemiştim ama bilemedim valla:26:

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın

canım saol iyiyim çok şükür hafif bulantılarla geçiriyorum zamanımı. kıyafetlerimin içine giremiyorum artıkk. gerçi kilo almadım hatta 1 kilo verdimm ama yinede tombik gözüküyo göbüşşş

kızlarrr bişey sorucam benim adet sancım oluyo 3-4 sn sürüyo geçiyo normal mi acba:26:
oflum hoşgeldin nasılsın gülüm normal diyolarda bilmiyorumkihamile olanlara soruvermek gerek birde benim ovucanlara bir bakabiirmisin acüp:26:
canım saol iyiyim çok şükür hafif bulantılarla geçiriyorum zamanımı. kıyafetlerimin içine giremiyorum artıkk. gerçi kilo almadım hatta 1 kilo verdimm ama yinede tombik gözüküyo göbüşşş

olsun be gülüm tombik ol yirim seni yombikliğin bile güzel olur bebişin var senin tatlım maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…