Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım çevremde çok insan var geliyim yapıyım diyen ama ben yaptıramam bir kere benim elimin düzeni olması lazım. ananem gibi bişeyi beğenmem yoksa
illa elim değicek, ince ince yavaş yavaş yapıyorum.
Mutfak benimde gözüme batmıştı, geçen ay bir giriştim. tam bir gün ama pırıl pırıl oldu, komple fayans duvarlarım onları bile temizledim. buzdolabımı tabaklarım bardaklarım sebzelikler herşeyi yaptım. Şimdi temiz duruyor. En son doğum zamanı bir yanıma görümcemden birini yada annemi alıp son bir kez üstten geçerim, gerisini zaten hallederim yine.

aynen bende yaa
yarın evdeyim çok pis girişicem

ben 3 e kadar işteyim. bakalım saat 1 gibi izin almak istiyorum ama fırsat bulursam tabi, çünkü ağda falan yaptırmak istiyorum. işlerim bitsin ağdamı yaptırır banyomu yapar hafta sonuna hazır olurum

sende kendini çok yorma yavaş yavaş yap.

kuzum sen hayıta devammı.aynı sekilde içiyomusun.

ypok gülüm içmiyorum bu ay aklıma bile gelmedi vallaha içmek şu göğüslerimböyle oldu ya omu yaptı diye düşündüm doktorada sordum hiç duymadım dedi önermemde dedi bilinmedik yan etkileri olabliyo ciddi hasarlar olabliyo bitkisel diyip geçme edi bende üstelemeim sonuçta burda o kadar kişi içti birşey olmadı ama ben bu ay aklımada gelmiyo içmeyede niyetim olmadı bir türlü yani sen kullanıyomusun:18:

puffymm bak millet nelere aşeriyo sen gidiyon halı örmeye pazıl yapmaya ev temizlemeye aşeriyosun yok yok sende bir tuhaflık var doktora gidince söle sana iştah açıcı versin

Ne bilim kiz acilmaysa karsidan bakincada anlasilir dedim :)) parmagi yiyecen diyon yani (
malesef canım yicen o pis parmağı kaçarın yok
hadi inşallah hayırlara çıkar bu ağrılar sızılar
biri bana dur desin. bogazım cok acıldı ya lahmacun ayran cay kahve simdide ne yisem diyom halaaaaaaaaaaaa
az önce benimde lahmacun canım istediki sorma ama burada istediğim gibi yapamıyolar nerde benim o memleketimin acılı lahmacunları
aynen canım belki evde olsam dicem keşke çalışsam diye ama bazen ev işlerine yetişemediğim zamanlar sitres basıyo ahh evde olsam ne işler yaparım ne işler :12.

yok canım ben daha adet olamadımki oluyum ikinci gün baslarım gecen ay vbiliyosun klomen yüzünde n cok az içmiştim. bu ay dogfryu düzgün içiyim bende tam anlamıyla bi deneyim diyorum. yerinde olsam ben de içmezdim canım gögüslerin cok anormallesti senin yan etki yapmıs olablir bi içme bakalım dene bi gögüslerini incele gecer ara verince belki.

nerelisin kıs sen urfalımı

puffymm bak millet nelere aşeriyo sen gidiyon halı örmeye pazıl yapmaya ev temizlemeye aşeriyosun yok yok sende bir tuhaflık var doktora gidince söle sana iştah açıcı versin

kız valla doğru diyon. dün kayınvalidemlere mesaj attım, açık yoldayım geliyorum diyo. aradı ey kurban olduğum bişeyede aş er deki kaynana canım bunu istiyo de diyor.
Dedim anne sen bana ekmek arası peynir yap yeter gözüm telefonda bişey istiycen diye bekliyorum diyorum diyor.
Görümcelerim falanda öyle sana gelicez evi toparlıycaz diyor. diyorum sabah erken kalktım ben temizliğimi yaptım çıktım, inanmıyolar geliyorki ev pırıl pırıl sen nasıl hamilesin diyorlar, bide cidden epey hareketliyim.

yani gülüm çok fazlalaştı yani boğazıma kadar damarlar çıktı yani omu yaptı bilemiyorum amaonu içmeden önce yoktu yani ende kullan bakalım aynısı olurmu belki adetleirni düzene sokar seninde fıstığım benim

Ben didiyorum kocamin yanina soylimde alisverise gidek aksama 3-5 cesit meze yapim o 2 kadeh icer bende nasiplenirim mezelerde :)))

allah aallah bogazına cıktı ha ta. ulen korktum simcik bak

vallaha bak çıktı omuzlardan başlıyo böyle ağaç kökleri olur yaa sürüsüne öyle aynen hatta alnıma gidiyo birtanesi bu aralarda başım çok ağrıyo şaka bir tarafa çok korkuyourm dedim eşime gidelim neresi olur ne bölüm olur artık neysede bakılalım diye

Ben didiyorum kocamin yanina soylimde alisverise gidek aksama 3-5 cesit meze yapim o 2 kadeh icer bende nasiplenirim mezelerde :)))

kız içmek dedin geldi aklıma, dün kocam beni çok lüks bir restoranta götürdü, boğaza karşı yemek yedik. Gece 11.30da kalktık, çok güzeldi. Eşinle bir yere gidin sizde sanada değişiklik olur. vallahi bana çok iyi geldi Boşver hazırlama çıkın dışarı valla git ikna et

kıs bu hap sende damarla alakalı bi yan etki yaptı sanırsam git canım ihmal etme.

nerelisin kıs sen urfalımı
bilemedin şeker antep

valla maşallah sana sabah kaçta kalkıyosun kaçta evden çıkıyosun şu işin sırrını banada ver çabıkk
bende kalktığımda evi toplarım varsa çamaşır felan katlarım ama gerisine yetişemem

maşallah de kendine nazar etmeyesin .... maşallah...

kuzum eşim 6,30da çıkıyor. o giderken kalkarsam ocağa hemen yemek atıyorum, sonra uzun faraşlı süpürgeler varya onlardan aldım, önce toz alıyorum. silkelencekleri silkeleyip seriyorum, kalabalığı topluyorum. süpürüyorum o süpürgeyle vileda ile siliyorum çekiorum kapısını, 8,15 gibi evden çıkmam gerekiyor. 8 de işi bırakıp hazırlanıyorum ve çıkıyorum tabi yemeğimin altını kapatıp çıkıyorum
akşam eve gidincede bi makarna yada pilav salata ne varsa yapıp örgümü alıp elime elişi yapıyorum. haftada 1 kere kesin yapıyorum ama

maşşallah sanaaaaa tü tü tüüüü
elinin çabuk olduğu belli ama ben çok hızlı değilimdir malesef yavaş yavaş yapıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…