hamşiile sin kalkısma ole işlere ya kadın tut bi günde tüm evi pırıl pırıl yapsın. ben salcam yakınmda bekliyorum hala bi daha yuagmur yagarsa diye.halılarıda yıkamaya veririm bahar temizlgi sart ya. benimde su an muftak dolabım gözüme batıyo cok kirlenmişler ya .
aynen bende yaa
yarın evdeyim çok pis girişicem
kuzum sen hayıta devammı.aynı sekilde içiyomusun.
puffymm bak millet nelere aşeriyo sen gidiyon halı örmeyeyatak odamı dip köşe temizlemek istiyorum, ayrıca yazlık kışlık ayrımlarını yapıp yazlıkları sadece vernelle yıkayıp ütülemek istiyorum :26:
tüm dolap içlerini düzenlemek istiyorum. ve yatak odamın camını silip temizlenmiş olmasını istiyorum.
artık oda oda temizlik yapıyorum, ve şuan gözüme en batan yer orası
malesef canım yicen o pis parmağı kaçarın yokNe bilim kiz acilmaysa karsidan bakincada anlasilir dedim :)) parmagi yiyecen diyon yani(
hadi inşallah hayırlara çıkar bu ağrılar sızılarbende len.
az önce benimde lahmacun canım istediki sorma ama burada istediğim gibi yapamıyolar nerde benim o memleketimin acılı lahmacunlarıbiri bana dur desin. bogazım cok acıldı ya lahmacun ayran cay kahve simdide ne yisem diyom halaaaaaaaaaaaa
aynen canım belki evde olsam dicem keşke çalışsam diye ama bazen ev işlerine yetişemediğim zamanlar sitres basıyo ahh evde olsam ne işler yaparım ne işlertatlı bi yorgunnluk oluyo ama günler fırrrrrrrrrrr diye geciveriyo iş olunca üniversite mezunuyum mühendisim adam gibi bi iste deneyim alamadım ya. işinin kıymetini bil canım calısana ev calısmayana iş tatlı geliyo işte insanoglu ne yaparsın. ekmek aslanın bagırsaklşarında artıkım bak.
ypok gülüm içmiyorum bu ay aklıma bile gelmedi vallaha içmek şu göğüslerimböyle oldu ya omu yaptı diye düşündüm doktorada sordum hiç duymadım dedi önermemde dedi bilinmedik yan etkileri olabliyo ciddi hasarlar olabliyo bitkisel diyip geçme edi bende üstelemeim sonuçta burda o kadar kişi içti birşey olmadı ama ben bu ay aklımada gelmiyo içmeyede niyetim olmadı bir türlü yani sen kullanıyomusun:18:
nerelisin kıs sen urfalımıpuffymm bak millet nelere aşeriyo sen gidiyon halı örmeyepazıl yapmaya ev temizlemeye aşeriyosun yok yok sende bir tuhaflık var doktora gidince söle sana iştah açıcı versin
malesef canım yicen o pis parmağı kaçarın yok
hadi inşallah hayırlara çıkar bu ağrılar sızılar
az önce benimde lahmacun canım istediki sorma ama burada istediğim gibi yapamıyolar nerde benim o memleketimin acılı lahmacunları
aynen canım belki evde olsam dicem keşke çalışsam diye ama bazen ev işlerine yetişemediğim zamanlar sitres basıyo ahh evde olsam ne işler yaparım ne işler:12.
puffymm bak millet nelere aşeriyo sen gidiyon halı örmeyepazıl yapmaya ev temizlemeye aşeriyosun yok yok sende bir tuhaflık var doktora gidince söle sana iştah açıcı versin
yani gülüm çok fazlalaştı yani boğazıma kadar damarlar çıktı yani omu yaptı bilemiyorum amaonu içmeden önce yoktu yani ende kullan bakalım aynısı olurmu belki adetleirni düzene sokar seninde fıstığım benimyok canım ben daha adet olamadımki oluyum ikinci gün baslarım gecen ay vbiliyosun klomen yüzünde n cok az içmiştim. bu ay dogfryu düzgün içiyim bende tam anlamıyla bi deneyim diyorum. yerinde olsam ben de içmezdim canım gögüslerin cok anormallesti senin yan etki yapmıs olablir bi içme bakalım dene bi gögüslerini incele gecer ara verince belki.
yani gülüm çok fazlalaştı yani boğazıma kadar damarlar çıktı yani omu yaptı bilemiyorum amaonu içmeden önce yoktu yani ende kullan bakalım aynısı olurmu belki adetleirni düzene sokar seninde fıstığım benim
allah aallah bogazına cıktı ha ta. ulen korktum simcik bak
Ben didiyorum kocamin yanina soylimde alisverise gidek aksama 3-5 cesit meze yapim o 2 kadeh icer bende nasiplenirim mezelerde :)))
vallaha bak çıktı omuzlardan başlıyo böyle ağaç kökleri olur yaa sürüsüne öyle aynen hatta alnıma gidiyo birtanesi bu aralarda başım çok ağrıyo şaka bir tarafa çok korkuyourm dedim eşime gidelim neresi olur ne bölüm olur artık neysede bakılalım diye
bilemedin şeker antepnerelisin kıs sen urfalımı
kız valla doğru diyon. dün kayınvalidemlere mesaj attım, açık yoldayım geliyorum diyo. aradı ey kurban olduğum bişeyede aş er deki kaynana canım bunu istiyo de diyor.
Dedim anne sen bana ekmek arası peynir yap yetergözüm telefonda bişey istiycen diye bekliyorum diyorum diyor.
Görümcelerim falanda öyle sana gelicez evi toparlıycaz diyor. diyorum sabah erken kalktım ben temizliğimi yaptım çıktım, inanmıyolar geliyorki ev pırıl pırıl sen nasıl hamilesin diyorlar, bide cidden epey hareketliyim.
öyle birley yaptı sanırsamda bakalım aslında gün aldık da haziranın 29attılar taa gıcıklar ben o zamana yaşarmıyım acilmi değilmi kimin umurundakikıs bu hap sende damarla alakalı bi yan etki yaptı sanırsam git canım ihmal etme.
kız valla doğru diyon. dün kayınvalidemlere mesaj attım, açık yoldayım geliyorum diyo. aradı ey kurban olduğum bişeyede aş er deki kaynana canım bunu istiyo de diyor.
Dedim anne sen bana ekmek arası peynir yap yetergözüm telefonda bişey istiycen diye bekliyorum diyorum diyor.
Görümcelerim falanda öyle sana gelicez evi toparlıycaz diyor. diyorum sabah erken kalktım ben temizliğimi yaptım çıktım, inanmıyolar geliyorki ev pırıl pırıl sen nasıl hamilesin diyorlar, bide cidden epey hareketliyim.
valla maşallah sana sabah kaçta kalkıyosun kaçta evden çıkıyosun şu işin sırrını banada ver çabıkk
bende kalktığımda evi toplarım varsa çamaşır felan katlarım ama gerisine yetişemem
kızlar ben cıkıyorum öpüldünüzzzzzzzzzzz
kuzum eşim 6,30da çıkıyor. o giderken kalkarsam ocağa hemen yemek atıyorum, sonra uzun faraşlı süpürgeler varya onlardan aldım, önce toz alıyorum. silkelencekleri silkeleyip seriyorum, kalabalığı topluyorum. süpürüyorum o süpürgeyle vileda ile siliyorum çekiorum kapısını, 8,15 gibi evden çıkmam gerekiyor. 8 de işi bırakıp hazırlanıyorum ve çıkıyorum tabi yemeğimin altını kapatıp çıkıyorum
akşam eve gidincede bi makarna yada pilav salata ne varsa yapıp örgümü alıp elime elişi yapıyorum. haftada 1 kere kesin yapıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?