hee len açık müzükleri hep şuandada o çalıyoda o açıdan didimdi sandımki ordasın
hani işin vardı len oynak kadın bi yerde durmuyopnki maassalh seni bulmak imkansız
Hamiş topiclerini okurken farkettim.
Yardımcı olabilirim umarım
Doğum iznine çıktığında doğum öncesi raporunu muhasebe servisine vermeyi atlamamalısın, aynı şekilde doğum sonrası raporunuda geciktirmeden vermen gerek.
Muhasebe servisi senin raporuna istinaden ssk bildirgelerini verirken seni izinli gösterecek ve maaşını sskdan alabileceksin.Elbette işyeri primini ödemeye devam edip aynı zamanda izninide işlerse sen maaşını işverenden alırsın, sskdan alıncada işverene verirsin zaman kaybın oluşmaz. Ama yok işveren prim ödemek ve sadece raporlu gösterirse raporlar aylık girilerekte ay usülüne göre alabilirsin.
Doğum şekline göre alacağın maaş değişir.Normal doğum yaparsan az kesinti olur, sezeryan yaparsan daha fazla kesintiye uğrarsın.
Süt parasını ise doğum belgesi ve bebeğin kimliği ile sskya müracat edip, daha sonra pttden alabilirsin.
Hesaplamalar için şu linkden faydalanabilrsin ne kadar dogum parasi alirim
sevgiler,
sorularımın hepsine bu kadar net yanıt buldum ya, çok sevindim
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Gerçekten çok faydalı bilgiler, tekrar tekrar teşekkür ederim
hee o doğru bak dimi ben unuttum çok pardon özürdilerim hıııımmm yok yemek falan yok o neki öyle yemek yok aman canın çekmesin valal et olur içime yaa pişman oldum didiğime
melisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26:
yap bencede yee olsun canın çekmiştir aklında kalır ne bileyim en azından bir tabakta olsa yemiş olursun bacımYok kiz ben kisiri biri yazmasada cani ceken biri oldugumda ayrica pis bogazim zati)) yazman bahane oldu aksama accik yaparim ohh mis :))
evet. toz aldım geldim pazar var bugün bi cıksammı diye düşünüyorum.:26::26:
yap bencede yee olsun canın çekmiştir aklında kalır ne bileyim en azından bir tabakta olsa yemiş olursun bacım
tüüüühh sana pasaklı seni bu saattemi aldın tozları ben sabah 9 toz aldım pasaklı gacı seni gitme pazara bak ben sizi bırakıp eşim gel gidelim dışarı sıcak gezeriz dedi yemek yeriz dedi gitmedim
Azıcık çıktım kaynatmışda kaynatmişsınız
oku oku bitiremedim
Azıcık çıktım kaynatmışda kaynatmişsınız
oku oku bitiremedim
yap bencede yee olsun canın çekmiştir aklında kalır ne bileyim en azından bir tabakta olsa yemiş olursun bacım
tüüüühh sana pasaklı seni bu saattemi aldın tozları ben sabah 9 toz aldım pasaklı gacı seni gitme pazara bak ben sizi bırakıp eşim gel gidelim dışarı sıcak gezeriz dedi yemek yeriz dedi gitmedim
valla en pratik yemek kisir ben yemek yapmaya usendim mi yapiyom azcik allahtan adamda seviyo)
hee cenemiz düsukeminem sen daha once dogurdun bana cvp ver cati muayenesinde parmakliyolar mi yoksa uzaktan mi bakiyolar 8 mayista cati muayenesi olacam da ben ))
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn kuzucum ohh gezdin geldin haaa
heee uzaktan bakıyolargidince görürsün nerenden baktıklarını
yavrım altan parmak atıyolar iştee
hoşbulduk canım yokya nereyi gezicem işyerinden izin verseler gezecek yer çokta evden işe işden eve monoton bir hayat
hayırlı cumalar ne var ne yok var mı haber doğuma giden doğuma hazırlanan sancılanan bekleyen merak edn midesi bulanan kasık ağrısı çeken var mı varsa cıksın
hoşbulduk canım yokya nereyi gezicem işyerinden izin verseler gezecek yer çokta evden işe işden eve monoton bir hayat
sen şimdi neden yaşını koydun oratya yaşlımı görüyosun len sen şarrrrappp gibi gacısın bee tek kötü tarafın var oda sigarayı içiyosun yoksa lokum gibisin bea aa çok ayıpya bu yazında bu kötü yanı var işte cok toslanıyo evler sinir oluyorum. canımcın ben sizin gibi bi günde bütün işleri yapamıyorum yaş 31 süpürüp siliyorum yoruluyorum toz ve banyo jkalıyo diger günlere işte. zaten toz almayı ve cam silmeyide sevmem nadir yaparım bu işleri esecekte yapcam işte geneldede aksam üzeri eser bana böle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?