Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yeni yeni şeylere merak salıyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimden sürekli bişeyler yapma başarma çabası içindeyim. acaba normalmi:)
Bu arada puzzle için deli oluyorum. Ama elimdeki halıyı bir an önce bitirmek istiyorum. Değişik değişik şeyler peşindeyim. sürekli araba ile trafiğe çıkma çabası içindeyim
Dinlenmek ve gezmeğide çok seviyorum. ben hangi ara neyi yapsam bilmiyorum

hani işin vardı len oynak kadın bi yerde durmuyopnki maassalh seni bulmak imkansız

yok kuzucum benim günlük okey açıktır oynamaam buraya üye oldum olalı oyanayamıyorum yazmaktan ama sürekli açık radoysu çoık güzel mesela halaylara bağlamışlar şuan çok güzel işimde yok balım işlerimi sabah yaptım bitirdim ama tel susmadı millet sıraya girdi işte blısıı

sorularımın hepsine bu kadar net yanıt buldum ya, çok sevindim
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Gerçekten çok faydalı bilgiler, tekrar tekrar teşekkür ederim

hee o doğru bak dimi ben unuttum çok pardon özürdilerim hıııımmm yok yemek falan yok o neki öyle yemek yok aman canın çekmesin valal et olur içime yaa pişman oldum didiğime

Yok kiz ben kisiri biri yazmasada cani ceken biri oldugumda ayrica pis bogazim zati )) yazman bahane oldu aksama accik yaparim ohh mis :))

Yok kiz ben kisiri biri yazmasada cani ceken biri oldugumda ayrica pis bogazim zati )) yazman bahane oldu aksama accik yaparim ohh mis :))
yap bencede yee olsun canın çekmiştir aklında kalır ne bileyim en azından bir tabakta olsa yemiş olursun bacım
evet. toz aldım geldim pazar var bugün bi cıksammı diye düşünüyorum.:26::26:

tüüüühh sana pasaklı seni bu saattemi aldın tozları ben sabah 9 toz aldım pasaklı gacı seni gitme pazara bak ben sizi bırakıp eşim gel gidelim dışarı sıcak gezeriz dedi yemek yeriz dedi gitmedim

Azıcık çıktım kaynatmışda kaynatmişsınız
oku oku bitiremedim

valla en pratik yemek kisir ben yemek yapmaya usendim mi yapiyom azcik allahtan adamda seviyo )

Azıcık çıktım kaynatmışda kaynatmişsınız
oku oku bitiremedim

hee cenemiz düsuk eminem sen daha once dogurdun bana cvp ver cati muayenesinde parmakliyolar mi yoksa uzaktan mi bakiyolar 8 mayista cati muayenesi olacam da ben ))

ya bu yazında bu kötü yanı var işte cok toslanıyo evler sinir oluyorum. canımcın ben sizin gibi bi günde bütün işleri yapamıyorum yaş 31 süpürüp siliyorum yoruluyorum toz ve banyo jkalıyo diger günlere işte. zaten toz almayı ve cam silmeyide sevmem nadir yaparım bu işleri esecekte yapcam işte geneldede aksam üzeri eser bana böle seyler

hayırlı cumalar ne var ne yok var mı haber doğuma giden doğuma hazırlanan sancılanan bekleyen merak edn midesi bulanan kasık ağrısı çeken var mı varsa cıksın

heee uzaktan bakıyolar gidince görürsün nerenden baktıklarını
yavrım altan parmak atıyolar iştee

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn kuzucum ohh gezdin geldin haaa

hoşbulduk canım yokya nereyi gezicem işyerinden izin verseler gezecek yer çokta evden işe işden eve monoton bir hayat

sen yine işe gidip geliyosun bizimki daha monoton len. iki degisik insdan görüyosun. eminemmmmmmmmm ne iş yapıyon len sen bende iş istiyorum ya cok sıkıldım evde durmaktan

hayırlı cumalar ne var ne yok var mı haber doğuma giden doğuma hazırlanan sancılanan bekleyen merak edn midesi bulanan kasık ağrısı çeken var mı varsa cıksın

sanada hayırlı cumalar canımm

ben ben beeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn kasık ağrısı çekiyoruuummmm

Ne bilim kiz acilmaysa karsidan bakincada anlasilir dedim :)) parmagi yiyecen diyon yani (

sen şimdi neden yaşını koydun oratya yaşlımı görüyosun len sen şarrrrappp gibi gacısın bee tek kötü tarafın var oda sigarayı içiyosun yoksa lokum gibisin bea aa çok ayıp

doğru diyosun balım aslında yaa hep aynı hep aynı artık canım gezmeye bile çıkmak istemiyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…