Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

offf doktordan geliyorum şimdi hormon tahlili istedi doktor bu hormon tahlillerini sağlık ocağı yapıyormu bilginiz varmı...?

hormon tahlillerinden kastın fsh t3 t4 falansa yapıyor canım. sabah erkenden aç karnına git, doktorla görüş o sana yazar hemen kan verirsin. geçmiş olsun

maşşallah sanaaaaa tü tü tüüüü
elinin çabuk olduğu belli ama ben çok hızlı değilimdir malesef yavaş yavaş yapıyorum işte

kuzum onu da annemden almışım. annem 1 saatte dünyanın işine ve yemeğini çıkartır ortaya, pratiktir. Sanırım bende öyleyim.
Bide iş yaparken tıkarak yapmıyorum, derli toplu koyuyorum. sadece günlük dağınıklık kalmış oluyor ortada, bide itiraf ediyim evimde hiç küçük eşya bulundurmuyorum.
İncik boncuk oyalayıcı süs eşyaları yok

puffyim senin özelliklerinin yarısı bana lazım
çok yavaş benim elim

puffyim senin özelliklerinin yarısı bana lazım
çok yavaş benim elim

bence sende yavaş iş yapmaya alıştığın için yavaşsındır. Annem hep hızlı hızlı yapar çıkardı ondan gördüm sanırım. ama kayınvalidem falanda öyle seri pratiktir. Ben naparsam yapıyım yavaş olamıyorum

kızlar ben geldim ama acil çıkmam lazım eşimi alcam işten baya yol var ilk defa gitcem bu kadar yoldaha bugün konuştum çişimi tutamıyorum diye ama 1 den bu saaate kadar tuttum çünkü dışardaydım arabayı yıkattım alışveriş yaptım ama susuzluktan da öldüm

neyse bu benim 16.gün ovucanım elifim merak ediyordu şimdi yok gelince söylermisiniz

cok cok cok cok erken hamilelik belirtisi yasıyor olabilir miyim :26: sag kasıgım fena batıyo bugün öglenden beri sol da başladı ve adetime 9 gün var....

Oyneğeluğuliği luu laaa mallelçellel duğuli taysiminay duuliii

************Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
kızlar ben geldim benim mesai başladı 12:00 ye kadar burdayım daa
benim ciddi ciddi kasıklarım fena agrıyor yaaa:26::26::26::26:

yediniz mi yemeklerinizi hatunlarr
yalan dünyanın yeni bölümü başlasın diye bekliyorum
bide gülistanın kıyaftelerini begeniyorum ya

hatta mor bi bluzu vardu tunik gibi onun aynısı diktiriyorum ablama
benimki turunuculu saten
bitsin giyip size de gösteririm

Hoşgeldin canımm nasılsın?
Bende uyuz ola ola inatla ferihayı izliyorum
Bluzü merak ettim bitsin giy ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…