Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yatak odamı dip köşe temizlemek istiyorum, ayrıca yazlık kışlık ayrımlarını yapıp yazlıkları sadece vernelle yıkayıp ütülemek istiyorum :26:
tüm dolap içlerini düzenlemek istiyorum. ve yatak odamın camını silip temizlenmiş olmasını istiyorum.
artık oda oda temizlik yapıyorum, ve şuan gözüme en batan yer orası

sen yine işe gidip geliyosun bizimki daha monoton len. iki degisik insdan görüyosun. eminemmmmmmmmm ne iş yapıyon len sen bende iş istiyorum ya cok sıkıldım evde durmaktan

sekreterlik yapıyorum şeker
bilgisayarlı muhasebe kursuna yazılmaya hazırlanıyorum kısmet olursa
ama sana tavsiyem evin tadını çıkar valla ben hem eve hem iş gerçekten yoruluyorum akşam eve gittim yemeği yedim bulaşığı yıkadım sızmış kalmışım koltukta
kızımda yavrum benim kendi kendine televizyon izledi dersini yaptı oda yattı benim yanıma uyumuş kalmışız ikimşzde

hamşiile sin kalkısma ole işlere ya kadın tut bi günde tüm evi pırıl pırıl yapsın. ben salcam yakınmda bekliyorum hala bi daha yuagmur yagarsa diye.halılarıda yıkamaya veririm bahar temizlgi sart ya. benimde su an muftak dolabım gözüme batıyo cok kirlenmişler ya .

aynen bende yaa
yarın evdeyim çok pis girişicem

tatlı bi yorgunnluk oluyo ama günler fırrrrrrrrrrr diye geciveriyo iş olunca üniversite mezunuyum mühendisim adam gibi bi iste deneyim alamadım ya. işinin kıymetini bil canım calısana ev calısmayana iş tatlı geliyo işte insanoglu ne yaparsın. ekmek aslanın bagırsaklşarında artıkım bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…