sanada hayırlı cumalar canımm
ben ben beeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn kasık ağrısı çekiyoruuummmm
hayırlı cumalar ne var ne yok var mı haber doğuma giden doğuma hazırlanan sancılanan bekleyen merak edn midesi bulanan kasık ağrısı çeken var mı varsa cıksın
biri bana dur desin. bogazım cok acıldı ya lahmacun ayran cay kahve simdide ne yisem diyom halaaaaaaaaaaaa
biri bana dur desin. bogazım cok acıldı ya lahmacun ayran cay kahve simdide ne yisem diyom halaaaaaaaaaaaa
dr a gidin gecerSiz baya kaynatmışsınız ben kaçayım ya
canım hoşgldin nasılsın
sen yine işe gidip geliyosun bizimki daha monoton len. iki degisik insdan görüyosun. eminemmmmmmmmm ne iş yapıyon len sen bende iş istiyorum ya cok sıkıldım evde durmaktan
yatak odamı dip köşe temizlemek istiyorum, ayrıca yazlık kışlık ayrımlarını yapıp yazlıkları sadece vernelle yıkayıp ütülemek istiyorum :26:
tüm dolap içlerini düzenlemek istiyorum. ve yatak odamın camını silip temizlenmiş olmasını istiyorum.
artık oda oda temizlik yapıyorum, ve şuan gözüme en batan yer orası
tşk ederim canım sağol iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo
yatak odamı dip köşe temizlemek istiyorum, ayrıca yazlık kışlık ayrımlarını yapıp yazlıkları sadece vernelle yıkayıp ütülemek istiyorum :26:
tüm dolap içlerini düzenlemek istiyorum. ve yatak odamın camını silip temizlenmiş olmasını istiyorum.
artık oda oda temizlik yapıyorum, ve şuan gözüme en batan yer orası
sekreterlik yapıyorum şeker
bilgisayarlı muhasebe kursuna yazılmaya hazırlanıyorum kısmet olursa
ama sana tavsiyem evin tadını çıkar valla ben hem eve hem iş gerçekten yoruluyorum akşam eve gittim yemeği yedim bulaşığı yıkadım sızmış kalmışım koltukta
kızımda yavrum benim kendi kendine televizyon izledi dersini yaptı oda yattı benim yanıma uyumuş kalmışız ikimşzde
bende iyiyim çok şükür ne olsun aynı dvam işte kuzum
ya benim 5 gün kaldı adete göğüslerim hafiften sızlıyo
hadi yaa az kalmış hadi hayırlısı olsun gülüm yaa inş müjdeli haberle gelirsin balım:18:
hadi yaa az kalmış hadi hayırlısı olsun gülüm yaa inş müjdeli haberle gelirsin balım:18:
umarım inş. hepimize nasib olsun müjde vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?