Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hım evet diziler uzayınca saçmalıyolar zaten....iyi ki izlememişim o zaman

hıms o zaman ağlama bebeğim aglama 3 gün kaldı bayrama diyim ben sana belkim bebiş orda bi yerdedirrrr

iyiksamlr kizlr
benm kasiklarimda batma oluyo haftaya adetim cok merak ediyorm

benimde benimdeeee :18::18::18::18:

haketten neden cıkmışlar ki listeden ...

1 ay bişey değil canım az kalmış
sende kafanı dinlersin...

Ferdam benim hipotroid artık düzene girdi sanırım son üç ayki tsh ım
tsh 0,80
tsh 1,81
tsh 1,11

İnşallah bu değerlerle en yakın zamanda hamile kalırım.
değerler harika
ama sen yine de ilacını bırakma şimdilik istersen
inşallah canım

Bende önümüzdeki ay son batımı yazdırıcam ve sonrasında ara vericez bizde bir belkide 2 yıl
umarım gerek kalmaz
hakkınızda hayırlısı olsun

ya bide bende adet olmak icin duphaston kullandim kac gun icinde adet olmm gerekiyoo:18::18::18::18::18::18:
tabi ins olmamda ona gore test yapam
hiçbir fikrim yok maalesef benim

evt cnm ya neden ilgilenmk istemiyorm kendimle ama birden baatma oluyo bu ayda klomn ve incir kuru yaptm umutluyum ins bat ne zamn senn

Aslında tahlile gerek kalmadan gelecek kırmızılar hissediyorum çünkü her ay adet öncesi göğüslerim balon gibi şişiyor yine aynı oldu dokunsan patlıycak

haketten neden cıkmışlar ki listeden ...

1 ay bişey değil canım az kalmış
sende kafanı dinlersin...

aslinda esim bu ayi da degerlendirelim diyor ama doktor 1 ay sonra baslayin dedi.
bilemiyorum artik, bugun esim tekrar semen analizi icin ornek verdi bakalim haftaya cikar onun sonucu da, ins daha iyi cikar bu sefer kizlar dua edin.
bizim morfoloji cok dusuktu 0.5 ti. doktor 2 nin altinda olup kendi kendine hamile kalan gormedim dedi.
ama ben iste bu ay kendiliginden dusuk yaptim, bakalim ins yukselmistir sayilar.
cok optum kizlar, ben sonucu yazarim size belli olunca ins.

değerler harika
ama sen yine de ilacını bırakma şimdilik istersen
inşallah canım

umarım gerek kalmaz
hakkınızda hayırlısı olsun

İlaca devam ediyorum.20 günde birde tahlillerimi yaptırıyorum.İnşlalah gerek kalmaz ama işte önümüzdeki ay son aşılama olacak sonrasında tüp bebek için bir iki yıl ara vermem gerekicek işe girmeyi düşünüyorum bu dönemde kafam rahat olursa belkide kendiliğinden gelir bebiş.

Sen nasılsın nasıl gidiyor hala çalışıyorsun sanırım.Son xzamanlarda çalışmak zorluyormu ağrın olmuyordur inşallah.

artık tahlillerini daha uzun aralıklarla yaptırabilirsin canım
düşmüş zaten değerler
ilaç kullanıyorsan da kolay kolay yükselmez
ama gebelik oluşursa yine 20 günde bir baktırırsın
işe girmek ve uzaklaşmak iyi fikir bence
ben de yazın hasta etmiştim kendimi iyice, okul açılınca kafam dağılmıştı

ben iyiyim canım şükür
ağırlaştım biraz haliyle
geceleri kabus görmekten bölük pörçük uyuyorum
uykumu alamadığımdan sabah kalkmak zorluyor
okula gittikten sonra iyiyim ama, ders anlatırken enerji doluyorum yine
iznime 2 hafta kaldı zaten canım, çok şükür bitirdik

canım özel msj atıp çıkarmamı istediler
hepsi kendi kabuğuna çekildi
sanırım biraz uzaklaşmak istediler

hım eger bende temmuza kadar hamile kalamazsam bende uçarım gibi geliyor
zaten hepiniz doğurmuş olcanız o zaman

evt cnm ya neden ilgilenmk istemiyorm kendimle ama birden baatma oluyo bu ayda klomn ve incir kuru yaptm umutluyum ins bat ne zamn senn
klomeni kendi kendine içmedin dime doktor kontorllünde?
incirde baya etkili canım ya
inşallah olmuş olabilir...
benim bat 15 nisan:18::18::18:

Aslında tahlile gerek kalmadan gelecek kırmızılar hissediyorum çünkü her ay adet öncesi göğüslerim balon gibi şişiyor yine aynı oldu dokunsan patlıycak

bi kere gögüslerin şişmsi hamişlik belirtisi de olabilir
mesela benim 10 gün önce şişmişlerdi hamişlik oldugunda ama suanda mesela gögüsleirmde bişey yok

nurtahayın bu kıyafetini de cok begendim ya hırkası filan ne güzel yakışmışşş

bende sacımı böyle boyadım her dizide bu renk sac cok dikkatimi cekti banada yakıştı yaa
herkes sanki farklı biriolmuşsun dedi oh iyi geldi değişklik.... size de tavsiye ederim kıızlarr..

Zaten önümüzdeki ay son aşılamada yapılsın artık daha uzun aralıklarla yaptırırım tahlilleri.işe girmek bana iyi gelecek diye düşünüyorum.psikloğa gidiyorum ya düzenli olarak ilk zamanlar iyi hissediyordum kendimi ama sanki altını deştikçe yüzleşmek zor gelir oldu onuda yarıda bırakmam gerekecek sorunlarımla yüzleşmek ağır geliyor.Tek şansım işe girip birşey düşüncek vaktimin kalmaması.İnşallah istediğim gibi bir iş bulabilirim.

Az kalmış iznine hadi hayırlısı artık son günler bebeişin tüm hazırlıklarını karşılamakla su gibi akıp gider.Hayırlısıyla gelsin bebişin.

bence de dinlendirin kendinizi canım kafanız da vucudunuzda rahat etsin
ya hepinizin degerlerinde bişeyler cıkıyor ve onu düşürmek yükseltmek için ugrasıyorsunuz
bende hiç bişi yok neyi bekliyorum bilmiyorum
morfoloji ne bilmiyorum ama amaan hapla ilaçla yükseltilir heraldee

hadi bakalım çalışma yapmayın bence de kafanı rahatlat kuzum boşver 1 ay boş gecsin

izmitteysen sana iş bulabilirim gel bizim işte çalış kafanı kaşıcak vakit bulamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…