Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok canım ne yara deşmesi üzülmedim ki
bilmiyorum ne düşündügümü düşüneceğimi
neden istediğimi de bilmiyorum
garip bişey
benim ofludan daha uzun bir süre oldu ve kendi kendine olmayacagını düşünüyorum loveyl gibi.....

evet canım harçlıgımız çıksa yeter
ev bakmak gerçekten cok zor
Allah onlara kolayık versin..

gel tabi ne demek ailecek gelseniz ne güzel olurdu :)))) yemyeşil oluyor bahçe cok güzel şimdi cicek açmış heryer insan mevsimleri yaşıyor bu sekilde
biz şehirde hiç bişi görmüyoruz
ben köy gibi yerleri daha cok seviyorum zaten sehre 20 dk uzaklıkta..

oh tadını cıkartmışsın valla incirin
bakalım şimdi ne cekcek canın kız olur belkimm kiraz yersin kiraz gibi kırmızı dudaklı dal gibi bir kız olur inşallahhh

hımmmmm aslında banada drlar kendi kendine olmaz demişlerdi...hatta formaliteden aşılama yapalım sonra tüp bebek yapılsın demişlerdi....lovely sorma zaten hala aklımda canım benim....
peki dr a gittinizmi...en azından bir yol gösterirlerdi..yoksa sende nedeni bilinmeyen infertilitemisin benim ve lovely gibi

evet aynen öyle gittik tabiii
eşimde bende hiç bişey yok
öyle keyfiyeten olmuyooo
bazen diyorum demekki zamanı var
bazen diyorum doktora git tedavi gör hoş tedavi olcak bişey de yok ya ortada..
e sen nasıl kendikendine olmadı herlade?
aşılamayla mı oldu?
benimki de başladı ne gerekiyorsa yapılır aşılma tüp bebek demeye başladı
ama
bana kaılrsa bişey yaptırasım yok..

Canım hamilelik öncesi sendede panik atakmı vardı?Bende panik atak var ve bir yıl önce tedaviye başlamk için hastaneye gitiğimde başladı:26:

Kızlar geldim özür biraz işim vardıda Ama artık burdayım topiği en son ben kapatırım

hoşgeldin canım bende 1 e kadar kalabilirim gerci kociş 1 de gelcek ama
suanda bie gözler kapanıyo nasıl dayanırım bilmiyorum
ay benim bu uykularımda normal değli kesin hamileyin hahahhah (hüsnü kuruntu)

Canımm neden hüsnü kuruntu olsun sen bir kez hamile kaldın tekrar hamile kalabilirsin.İstersen bunu hızlandırmak için yumurta takibi yaptır Ben umutsuz vakayım ama senden umudum varBaksana bana branca bile tesir etmemişti.

hayatttaaaan rengiii alııııın
geri neyiii kalır kiiiiiii bu da elibeses şekli....

:87::94::119::118:
ne güzel bi şarkı yaa
hele nurhayat söylerken cok begendim...

Kızlar geldim özür biraz işim vardıda Ama artık burdayım topiği en son ben kapatırım
hoş geldin o zaman ama benim koçiş gelincük ben kaçarım ona göre....

hımm benim mesele çok uzun ve karışık..
aşılama randevusuna gitmedim bu arada yumurtlama takibi yaptırdık başka dr a 3 defa olmadı sonra ılıcalara gittik geldik regli oldum hamile kaldım...
bu arada drlar kendi kendine hamile kalman çok çok zor demişlerdi...erken menopoz riskim vardı 2. bebeği bu yüzden istedim zaten...
yumurtlamam çook çok zayıftı hatta yok denecek kadar...
gebelikten önce 11 kilo verdim yumurtlama olması için 1 ayda verdim o kiloyu üzüntü ve stresten
ve ummadığım bir ayda hamile kaldım....inşallah sende kalırsın cankuşum...

Canım hamilelik öncesi sendede panik atakmı vardı?Bende panik atak var ve bir yıl önce tedaviye başlamk için hastaneye gitiğimde başladı:26:
bu hamileliğimden önce vardı hatta hayat düzenim alt üst oldu bahsetmiştim sana

bu ay zaten brancayı içiyorum o yapıyo kesin agrılar filan ama bişey olucanı sanmıyorum
ben artık ümidi kestim ne olcak bilmiyorum doktora gitcem bakalım mayıs gibi.. suanda tek umudum o yine .. sonra o da olmazsa artık bende ümidi mi kaybedicem...

slm kızlar nasılsınız

kız sende mi nicki değiştirdin valla hiç tanımıyorum...
ee listeden cıkmışsın sen
şimdi yanimerak ediyorum neler yapıyorsun?

Kaçma bırakmammmmNasılsın canım migren hamilelerde tutuyormuş inşlalah geçer hemencik geçmiş olsun canım.
Ama şimdi geçti sanırım panik atak inşallah bende biran önce hamiş kalırım ve panik atağımda geçer

deme öyle lovelylede konuşmuştuk bende uyku düzeni diye bişey kalmamıştı...umuda kapılmanı istemem ama neden olmasın..yine yazıyorum rabbim 1 kere verdiyse neden 2. si olmasın..onun kudreti sonsuz.....

aynen katılıyorum ama senin umutsuz vaka olman hariç....

inanırmıısn benim hamile kaldıgım ay da yumurta takibi yoktu önceki ay çatlatma ignesi olmuştum artık bi daha da gitmem demiştim ve doktora gitmediğim ay hamile kalmışım ama o ay başımıza gelmeyen kalmamıştı
önemli olankafayı boşaltmak sanırım ama
öyle olmuyo ki yaa offfff ne sacma şey...

panik atak demişken o bende var sanırım
şimdi ben agustos da hamile kalmıştım ya Temmuz ayında ben bi aglama krizi gecirdim nefes alamadım filan işte herlade içimi döktüm ben sonraki ay bi rahatlamamı oldu artık bilmiyorum hık demiş burnmuzdan düşmüşüz sankimmm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…