- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
yaranı deşmek istemiyorum ama ben farklı açıdan bakarım hep.....
hamdolsun 1 kez hamile kalabilmen güzel bi gelişme ve inşallah bebeğin seni fazla bekletmicek...yani bir defa olduysa tekrar neden olmasın bak ofluya
çok şükür ekmek tutuyor elim akmasada damlıyor..en azından eşime muhtac olmamaya çalışıyorum...omzundaki yük zaten ağır yazık ona
dimeeeeeeee
anaammmm bacım yaz gelince ben size misafir gelsem olmamı...ayyyyyyyy incir demişin bide bugün aklımdan geçti valla yeşil incir... ayyyyyyyyyyyyy ben oğluma hamişkene ne yemiştim 8 kilo inciri elimde incir poşetiyle geziniyordum valla
allah afiyetle yemek nasip etsin canım benim....
hımmmmm aslında banada drlar kendi kendine olmaz demişlerdi...hatta formaliteden aşılama yapalım sonra tüp bebek yapılsın demişlerdi....lovely sorma zaten hala aklımda canım benim....yok canım ne yara deşmesi üzülmedim ki
bilmiyorum ne düşündügümü düşüneceğimi
neden istediğimi de bilmiyorum
garip bişey
benim ofludan daha uzun bir süre oldu ve kendi kendine olmayacagını düşünüyorum loveyl gibi.....
evet canım harçlıgımız çıksa yeter
ev bakmak gerçekten cok zor
Allah onlara kolayık versin..
bak canim bu sitede yalan dunya dizisinde giyilen kiyafetlerin nerde kaca satildigi filan yaziyor,
ucuz olanlar da var, diktirmekle ugrasmak istemezsen diye paylasayim dedim.
Gülse Birsel geyikli tunik | OndaGördüm
hımmmmm aslında banada drlar kendi kendine olmaz demişlerdi...hatta formaliteden aşılama yapalım sonra tüp bebek yapılsın demişlerdi....lovely sorma zaten hala aklımda canım benim....
peki dr a gittinizmi...en azından bir yol gösterirlerdi..yoksa sende nedeni bilinmeyen infertilitemisin benim ve lovely gibi
yazdıklarına aynen katılıyorum ki ben 15-20 günde bir atak geçirirdim ama 2 aydır tık yok maaşallah.....
bu arada sen daha önce düşük mü yapmıştın canım yanlışmı okudum yoksa.....:26:
ben evde elişi dantel işiyle uğraşıyorum el sanatları usta öğreticisiyim dışarıya sipariş falan yapıyorum...dedim ya çakma homeofis diye......benimki seninkinin yanında pek bişey sayılmaz
Kızlar geldim özür biraz işim vardıda Ama artık burdayım topiği en son ben kapatırım
hoşgeldin canım bende 1 e kadar kalabilirim gerci kociş 1 de gelcek ama
suanda bie gözler kapanıyo nasıl dayanırım bilmiyorum
ay benim bu uykularımda normal değli kesin hamileyin hahahhah(hüsnü kuruntu)
hayatttaaaan rengiii alııııın
geri neyiii kalır kiiiiiiibu da elibeses şekli....
:87: :94::119::118:
ne güzel bi şarkı yaa
hele nurhayat söylerken cok begendim...
hoş geldin o zaman ama benim koçiş gelincük ben kaçarım ona göre....Kızlar geldim özür biraz işim vardıda Ama artık burdayım topiği en son ben kapatırım
hımm benim mesele çok uzun ve karışık..evet aynen öyle gittik tabiii
eşimde bende hiç bişey yok
öyle keyfiyeten olmuyooo
bazen diyorum demekki zamanı var
bazen diyorum doktora git tedavi gör hoş tedavi olcak bişey de yok ya ortada..
e sen nasıl kendikendine olmadı herlade?
aşılamayla mı oldu?
benimki de başladı ne gerekiyorsa yapılır aşılma tüp bebek demeye başladı
ama
bana kaılrsa bişey yaptırasım yok..
bu hamileliğimden önce vardı hatta hayat düzenim alt üst oldu bahsetmiştim sanaCanım hamilelik öncesi sendede panik atakmı vardı?Bende panik atak var ve bir yıl önce tedaviye başlamk için hastaneye gitiğimde başladı:26:
slm kızlar nasılsınız
hoşgeldin nasılsınn
Canımm neden hüsnü kuruntu olsun sen bir kez hamile kaldın tekrar hamile kalabilirsin.İstersen bunu hızlandırmak için yumurta takibi yaptırBen umutsuz vakayım ama senden umudum var Baksana bana branca bile tesir etmemişti.
slm kızlar nasılsınız
hoş geldin o zaman ama benim koçiş gelincük ben kaçarım ona göre....
hımm benim mesele çok uzun ve karışık..
aşılama randevusuna gitmedim bu arada yumurtlama takibi yaptırdık başka dr a 3 defa olmadı sonra ılıcalara gittik geldik regli oldum hamile kaldım...
bu arada drlar kendi kendine hamile kalman çok çok zor demişlerdi...erken menopoz riskim vardı 2. bebeği bu yüzden istedim zaten...
yumurtlamam çook çok zayıftı hatta yok denecek kadar...
gebelikten önce 11 kilo verdim yumurtlama olması için 1 ayda verdim o kiloyu üzüntü ve stresten
ve ummadığım bir ayda hamile kaldım....inşallah sende kalırsın cankuşum...
bu hamileliğimden önce vardı hatta hayat düzenim alt üst oldu bahsetmiştim sana
deme öyle lovelylede konuşmuştuk bende uyku düzeni diye bişey kalmamıştı...umuda kapılmanı istemem ama neden olmasın..yine yazıyorum rabbim 1 kere verdiyse neden 2. si olmasın..onun kudreti sonsuz.....hoşgeldin canım bende 1 e kadar kalabilirim gerci kociş 1 de gelcek ama
suanda bie gözler kapanıyo nasıl dayanırım bilmiyorum
ay benim bu uykularımda normal değli kesin hamileyin hahahhah(hüsnü kuruntu)
aynen katılıyorum ama senin umutsuz vaka olman hariç....Canımm neden hüsnü kuruntu olsun sen bir kez hamile kaldın tekrar hamile kalabilirsin.İstersen bunu hızlandırmak için yumurta takibi yaptırBen umutsuz vakayım ama senden umudum var Baksana bana branca bile tesir etmemişti.
hoş geldin o zaman ama benim koçiş gelincük ben kaçarım ona göre....
hımm benim mesele çok uzun ve karışık..
aşılama randevusuna gitmedim bu arada yumurtlama takibi yaptırdık başka dr a 3 defa olmadı sonra ılıcalara gittik geldik regli oldum hamile kaldım...
bu arada drlar kendi kendine hamile kalman çok çok zor demişlerdi...erken menopoz riskim vardı 2. bebeği bu yüzden istedim zaten...
yumurtlamam çook çok zayıftı hatta yok denecek kadar...
gebelikten önce 11 kilo verdim yumurtlama olması için 1 ayda verdim o kiloyu üzüntü ve stresten
ve ummadığım bir ayda hamile kaldım....inşallah sende kalırsın cankuşum...
bu hamileliğimden önce vardı hatta hayat düzenim alt üst oldu bahsetmiştim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?