Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızlar herkese geceniz hayırlı olsun....

lovely'm canım seni görmek çok güzel aklımdan çıkmadın hiç bi türlü denk gelemedikte........

işte diktireceğim gülistanının bluzu ben bunun turuncu agırlıklı olanını diktiricem :124:

hım evet ya ama birden herkes değiştirince tuhaf oldu
lovlycim sizin sorun neydi yaaa
Bizim sorun yokki yani sebebi bilinmiyor.:26:
merhaba kızlar herkese geceniz hayırlı olsun....

lovely'm canım seni görmek çok güzel aklımdan çıkmadın hiç bi türlü denk gelemedikte........

Senide görmek çok güzel nasılsın canımm

iyi akşamlar bloumoon inşallah hayırlısıyla bitse de uyusak cok uykum var yaaa
hala çalışıyormusun sen bebeğim yaaa........kıyamam ben sana kim senin patronun tez vurayım kellesini

ben iyiyimde sen nasılsın
hafiften migren vuruyor galiba geliyor bana soldan soldan

huuuuuuuuuuuuuu kızlar ben geceniz hayırlı olsun dedim tamam daaaaa
gidinde yatın demedimki...
nedir bu yaw herkese kal geldi uyuyormusunuz yoksa

hms işte benimkide öylee...

Canım inşallah istediğin gibi olur güle güle giy ama ben beğenmedim

ben işte kollarını begendim hiç bişeysi yok kolları dışında ilk gördüm cok dikkatimi çekti değişik bişey işte...

hala çalışıyormusun sen bebeğim yaaa........kıyamam ben sana kim senin patronun tez vurayım kellesini
ben iyiyimde sen nasılsın
hafiften migren vuruyor galiba geliyor bana soldan soldan

evet yaaa çalışıyorum homeofis :) aslında iyi oluyo pijamalarla filan
8-12 :) 4 saat
migren mi var anam cok fena ee ilaç da alamıyorsundur sen şimdi.........:26::26::26::26:

homeofis dimek ha..bendensin bebeğim..bende homeofis gibi bişeyim...çakma homeofis
evet migrenim var atak geçiriyorum arada ve sonum acilde serum ve iğne oluyor ..hamile kalalı hiç atak geçirmedim çok şükür ama aklıma gelince naparım diye düşünüyorum...:18::18::18::18::18:

canım benim Allah o kadar büyükkü
hamilelikte cok büyük rahatsızlıklar bile sineye çekiliyor
onunla ilgili bilimsel bir yazı okumş hatta cok etkilenmiştim..
Allah ın izniyle inşallah bişiycik olmaz sen düşünme onu..

home ofis iyi oluyo arada ofisin karmaşasından kurtuluyorum..
Ee sen ne iş yapıyorsun ki ben hosting işindeyim

yazdıklarına aynen katılıyorum ki ben 15-20 günde bir atak geçirirdim ama 2 aydır tık yok maaşallah.....
bu arada sen daha önce düşük mü yapmıştın canım yanlışmı okudum yoksa.....:26:

ben evde elişi dantel işiyle uğraşıyorum el sanatları usta öğreticisiyim dışarıya sipariş falan yapıyorum...dedim ya çakma homeofis diye......benimki seninkinin yanında pek bişey sayılmaz

ohh afiyet olsun canım çilek mevsimi gelince bende yicem ay yaz gelsin meyveler cıksın şmid isimlerini saymiyimmm

say güzelim say hatta sen saymadan ben sayayım......
şeftali kara üzüm yeşil üzüm..kayısı armut malta eriği..anaaaaaaammmmmmm ağzım sulandı vallayaa hakkaten zamnı gelsede yesek demi..tabi bide erik ucuzlasa demi

tütütü maşallah inşallah 9 ay görünmez hain agrılarr
evet ekimde kürtaj oldum malesef....
kalp atışları oluşmadı zaten zordanhamile kalmıştım o kadar olması bile mucize yaniii:26:

canım olur mu iş iştir... elin ekmek tutuyor ya sen ona bak...
evallah kimseye muhtaç olmayız.

yaranı deşmek istemiyorum ama ben farklı açıdan bakarım hep.....
hamdolsun 1 kez hamile kalabilmen güzel bi gelişme ve inşallah bebeğin seni fazla bekletmicek...yani bir defa olduysa tekrar neden olmasın bak ofluya

çok şükür ekmek tutuyor elim akmasada damlıyor..en azından eşime muhtac olmamaya çalışıyorum...omzundaki yük zaten ağır yazık ona

ayıpır sölemesi kiraz hariç hepsi bizim bahçede var ondan dolayııı gelse de yaz yesek beeee hatta daha fazlası
incir çilek dut
ayva
nar
bögürtlen
igde
muşmula
elma
vişne vs.....

ayıpır sölemesi kiraz hariç hepsi bizim bahçede var ondan dolayııı gelse de yaz yesek beeee hatta daha fazlası
incir çilek dut
ayva
nar
bögürtlen
igde
muşmula
elma
vişne vs.....
dimeeeeeeee
anaammmm bacım yaz gelince ben size misafir gelsem olmamı...ayyyyyyyy incir demişin bide bugün aklımdan geçti valla yeşil incir... ayyyyyyyyyyyyy ben oğluma hamişkene ne yemiştim 8 kilo inciri elimde incir poşetiyle geziniyordum valla

allah afiyetle yemek nasip etsin canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…