bu ay zaten brancayı içiyorum o yapıyo kesin agrılar filan ama bişey olucanı sanmıyorum
ben artık ümidi kestim ne olcak bilmiyorum doktora gitcem bakalım mayıs gibi.. suanda tek umudum o yine .. sonra o da olmazsa artık bende ümidi mi kaybedicem...
kız sende mi nicki değiştirdin valla hiç tanımıyorum...
ee listeden cıkmışsın sen
şimdi yanimerak ediyorum neler yapıyorsun?
İyiyim bende işte pazartesi bekliyorum.Ama göğüslerim çok çok ağrıyor ayağa kalkınca tuta tuta yürüyorum.hoşbulduk canımm ıyıyım cok şukur sen nasılsın meganım
bu ay zaten brancayı içiyorum o yapıyo kesin agrılar filan ama bişey olucanı sanmıyorum
ben artık ümidi kestim ne olcak bilmiyorum doktora gitcem bakalım mayıs gibi.. suanda tek umudum o yine .. sonra o da olmazsa artık bende ümidi mi kaybedicem...
deme öyle lovelylede konuşmuştuk bende uyku düzeni diye bişey kalmamıştı...umuda kapılmanı istemem ama neden olmasın..yine yazıyorum rabbim 1 kere verdiyse neden 2. si olmasın..onun kudreti sonsuz.....
aynen katılıyorum ama senin umutsuz vaka olman hariç....
İyi akşamlarrrrrrr :79::79::79:
Hoşgeldn elisimmmmİyi akşamlarrrrrrr :79::79::79:
yol elibeses ya cıkmadım lısteden ozim84 dıye olması lazım bende megan la beraber yola devam işte ıkıncı aşılamayı yaptırdım carsambe gunu sımdı beklıyorum napalım işte umut yok ama nasıp tabı 20nisana kadar beklıcem canım nıckmı degıstırdım conku habıden yol uzadı ne biçim ısım bulduysam kendıme sımdı kısalır belkı aslında yolkısa alıcaktım da vazgectımsen neler yapıyosun canım
anam branca gene çıktı piyasaya bizim fatoda kullanıyordu sanırım..hatunun zaten libidosu yüksen patlama yapmıştır kesin..canım arkadaşım benim yaaaaabu ay zaten brancayı içiyorum o yapıyo kesin agrılar filan ama bişey olucanı sanmıyorum
inşallah kuzucum...Kaçma bırakmammmmNasılsın canım migren hamilelerde tutuyormuş inşlalah geçer hemencik geçmiş olsun canım.
Ama şimdi geçti sanırım panik atak inşallah bende biran önce hamiş kalırım ve panik atağımda geçer
evet ya lovly niye umutsuz vaka olasın daha dur bak sana diyim aha buraya yazıyorum şimdi aşılma bitcek ve 2-3 ay sonra sen hamileyim diye gelcen...
(Allah bilir yine de ) içimden öyle gectiii
canım hoşgeldin
kasık agrıları var mı yine ???
Yok canım, şükür bu aralar öyle şiddateli yok ama tabi sızı genelde var
İyiyim bende işte pazartesi bekliyorum.Ama göğüslerim çok çok ağrıyor ayağa kalkınca tuta tuta yürüyorum.
Hadi inşlalah branca da kullanıyormusssun kesme umıdini gelecek ben biliyorum
Listeden çıkmadıki adı var listede ozım diye yazıyor
Hoşgeldn elisimmmm
Yolun kısa kısa yolun sonuna geldik inşallah
İyiyim bende işte pazartesi bekliyorum.Ama göğüslerim çok çok ağrıyor ayağa kalkınca tuta tuta yürüyorum.
olabilir neden olmasın..oğluma hamile kalmadan önce yumurtlama takiplerim yapıldı elde var sıfır artık bildiğin depresyondayım ağlama krizleri eşimden uzaklaşma kendimi hayattan soyutlama ne dersen var hatta bi gece ağlaya ağlaya uyumuşum o derce depresyondayım bir kaç gün sonra bir baktım hamileyiminanırmıısn benim hamile kaldıgım ay da yumurta takibi yoktu önceki ay çatlatma ignesi olmuştum artık bi daha da gitmem demiştim ve doktora gitmediğim ay hamile kalmışım ama o ay başımıza gelmeyen kalmamıştı
önemli olankafayı boşaltmak sanırım ama
öyle olmuyo ki yaa offfff ne sacma şey...
panik atak demişken o bende var sanırım
şimdi ben agustos da hamile kalmıştım ya Temmuz ayında ben bi aglama krizi gecirdim nefes alamadım filan işte herlade içimi döktüm ben sonraki ay bi rahatlamamı oldu artık bilmiyorumhık demiş burnmuzdan düşmüşüz sankimmm yaaa
iyi akşamlar kuzuİyi akşamlarrrrrrr :79::79::79:
aşılaman hayırlı olsun canım inşallah müjdelerle gelirsinyol elibeses ya cıkmadım lısteden ozim84 dıye olması lazım bende megan la beraber yola devam işte ıkıncı aşılamayı yaptırdım carsambe gunu sımdı beklıyorum napalım işte umut yok ama nasıp tabı 20nisana kadar beklıcem canım nıckmı degıstırdım conku habıden yol uzadı ne biçim ısım bulduysam kendıme sımdı kısalır belkı aslında yolkısa alıcaktım da vazgectımsen neler yapıyosun canım
2.aşılaman yapıldımı hadi hayırlısıİyiyim bende işte pazartesi bekliyorum.Ama göğüslerim çok çok ağrıyor ayağa kalkınca tuta tuta yürüyorum.
Elisim senin bebiş içerde büklüm büklüm olmuş kızzz henüz rahimin içi genişleme döneminde olduğundanmı acaba bu sancılar bak resimde bebiş içeri zor sığıyor
ağzından bal damlıyor...umutlandırmak istemiyorum ama göğüs ağrısı bencede umut verici ve güzel bir gelişme canım benim..ay ins meganım ya ıns hep beraber gelmısızdır yolun sonuna ve 9aylık bı yolculuga cıkarız umudunu kesme bence bu bı belırtı olabılır sen gecen ay hıc bı belırtı yok demıstın anladıgım kadarıyla normalde bukadar cok acımıyo göğüslerın yalnız sımdı bız progestan kullanıyoruz ya progestan manyak yan etkı yapıyo gecen ay benımkıler damardan gozukmuyodu acayıp beyaz akıntım vardı ne oldu gene kırmızlar geldı hem ne bılıyoruz kı hamıle kalsak ne olcagını kalmadık kı hiç
olabilir neden olmasın..oğluma hamile kalmadan önce yumurtlama takiplerim yapıldı elde var sıfır artık bildiğin depresyondayım ağlama krizleri eşimden uzaklaşma kendimi hayattan soyutlama ne dersen var hatta bi gece ağlaya ağlaya uyumuşum o derce depresyondayım bir kaç gün sonra bir baktım hamileyimdedim bu kadar çileye kendimi yıpratmama ne gerek varmış
uzun lafın kısası ummadığın anda gelecek bebeğin inşallah
iyi akşamlar kuzu
aşılaman hayırlı olsun canım inşallah müjdelerle gelirsin
2.aşılaman yapıldımı hadi hayırlısı
Aslında her ay oluyor adet öncesi göğüs ağrısı ama bilmiyorumki bu aykinin nedeni nediray ins meganım ya ıns hep beraber gelmısızdır yolun sonuna ve 9aylık bı yolculuga cıkarız umudunu kesme bence bu bı belırtı olabılır sen gecen ay hıc bı belırtı yok demıstın anladıgım kadarıyla normalde bukadar cok acımıyo göğüslerın yalnız sımdı bız progestan kullanıyoruz ya progestan manyak yan etkı yapıyo gecen ay benımkıler damardan gozukmuyodu acayıp beyaz akıntım vardı ne oldu gene kırmızlar geldı hem ne bılıyoruz kı hamıle kalsak ne olcagını kalmadık kı hiç
Bende bazen bunu düşünmüyor değilim acaba hırsmı yaptım diyeben ne istediğimi bilmiyorum kii canım yaaaa artık tek derdim sanki hamile kalmak oldu bebeği filan da düşünmüyorumahhaha ne garibim dimiii
hırs yaptımmmPPPPPP
Evet ikinci aşılama yapıldı sonuç beliyorum pazartesi belli olacakaşılaman hayırlı olsun canım inşallah müjdelerle gelirsin
2.aşılaman yapıldımı hadi hayırlısı
inşallah canım inşallah......aklından kalbinden geçen herşey benim başımdanda geçtiinş canım çok saol valla sen bole yazdıkca içimde umutlar kıpırdadı bazen bende ole kotu oluyorumkı bugun gene ole bıgun butun arkadslar patır patır doguruyo valla bır yetmedı ıkıncıler mujdelenıyo allah saglıklı hayırlı omurler versın ama ole bı umudum bıtıyokı herseyden cekılesım gelıyo sonra toparlamaya calısıyorum falan sen aynı seylerı dıyınce umut oldun ıns bızde tadarız o guzel duyguyu:26:
ağzından bal damlıyor...umutlandırmak istemiyorum ama göğüs ağrısı bencede umut verici ve güzel bir gelişme canım benim..
Valla eşim de dün öyle diyorduYalnız bugünlerde halsizli yapıyor gibi.Bi iş yaptığım da yok yani, wc ye gitsem nefes nefese kalıyorum.Hayırlısı bakalım
anam branca gene çıktı piyasaya bizim fatoda kullanıyordu sanırım..hatunun zaten libidosu yüksen patlama yapmıştır kesin..canım arkadaşım benim yaaaaa
sen dr a git bakalım netice ne olucak...
inşallah kuzucum...
migrenle arayı iyi tutmaya çalışıyorum mazallah bi tutarsa
panik atak olayını takma kafana geçici bişey olabilir.......
ahah süpermişş bravo kocana o zamn cok seviyo seni demekkiiiiBenim eşimde çok seviyor ama o farklı söylüyor
hayattann lovelyi alınnnnn
Geri neyiii kalırkiiii
yol elibeses ya cıkmadım lısteden ozim84 dıye olması lazım bende megan la beraber yola devam işte ıkıncı aşılamayı yaptırdım carsambe gunu sımdı beklıyorum napalım işte umut yok ama nasıp tabı 20nisana kadar beklıcem canım nıckmı degıstırdım conku habıden yol uzadı ne biçim ısım bulduysam kendıme sımdı kısalır belkı aslında yolkısa alıcaktım da vazgectımsen neler yapıyosun canım
Aslında her ay oluyor adet öncesi göğüs ağrısı ama bilmiyorumki bu aykinin nedeni nedirBen bu ay jel değilde normal progestan hap varya kapsül onu alttan fitil şeklinde kullanıyorum sabahları iki tane sen ne kullanıyorsun ne verdi sana?Birde bende ilaçta geri akma oluyor biraz sendede oluyormu?
Bende bazen bunu düşünmüyor değilim acaba hırsmı yaptım diyeÇünkü ilk bebek istediğimizde kafamızda net birşey yoktu ama bir yıl deneyip olmadığını görünce aşırı bir bebek isteği başladı.
Evet ikinci aşılama yapıldı sonuç beliyorum pazartesi belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?