Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yol elibeses ya cıkmadım lısteden ozim84 dıye olması lazım bende megan la beraber yola devam işte ıkıncı aşılamayı yaptırdım carsambe gunu sımdı beklıyorum napalım işte umut yok ama nasıp tabı 20nisana kadar beklıcem canım nıckmı degıstırdım conku habıden yol uzadı ne biçim ısım bulduysam kendıme sımdı kısalır belkı aslında yolkısa alıcaktım da vazgectım sen neler yapıyosun canım

hoşbulduk canımm ıyıyım cok şukur sen nasılsın meganım
İyiyim bende işte pazartesi bekliyorum.Ama göğüslerim çok çok ağrıyor ayağa kalkınca tuta tuta yürüyorum.

Hadi inşlalah branca da kullanıyormusssun kesme umıdini gelecek ben biliyorum

Listeden çıkmadıki adı var listede ozım diye yazıyor

evet ya lovly niye umutsuz vaka olasın daha dur bak sana diyim aha buraya yazıyorum şimdi aşılma bitcek ve 2-3 ay sonra sen hamileyim diye gelcen...
(Allah bilir yine de ) içimden öyle gectiii

İyi akşamlarrrrrrr :79::79::79:

canım hoşgeldin
kasık agrıları var mı yine ???

Hoşgeldn elisimmmm

Yolun kısa kısa yolun sonuna geldik inşallah

anam branca gene çıktı piyasaya bizim fatoda kullanıyordu sanırım..hatunun zaten libidosu yüksen patlama yapmıştır kesin..canım arkadaşım benim yaaaaa
sen dr a git bakalım netice ne olucak...

inşallah kuzucum...
migrenle arayı iyi tutmaya çalışıyorum mazallah bi tutarsa

panik atak olayını takma kafana geçici bişey olabilir.......

Yok canım, şükür bu aralar öyle şiddateli yok ama tabi sızı genelde var

Hoşgeldn elisimmmm

Yolun kısa kısa yolun sonuna geldik inşallah

ay ins meganım ya ıns hep beraber gelmısızdır yolun sonuna ve 9aylık bı yolculuga cıkarız umudunu kesme bence bu bı belırtı olabılır sen gecen ay hıc bı belırtı yok demıstın anladıgım kadarıyla normalde bukadar cok acımıyo göğüslerın yalnız sımdı bız progestan kullanıyoruz ya progestan manyak yan etkı yapıyo gecen ay benımkıler damardan gozukmuyodu acayıp beyaz akıntım vardı ne oldu gene kırmızlar geldı hem ne bılıyoruz kı hamıle kalsak ne olcagını kalmadık kı hiç

ben ne istediğimi bilmiyorum kii canım yaaaa artık tek derdim sanki hamile kalmak oldu bebeği filan da düşünmüyorum ahhaha ne garibim dimiii

hırs yaptımmm PPPPPP

Son düzenleme:
olabilir neden olmasın..oğluma hamile kalmadan önce yumurtlama takiplerim yapıldı elde var sıfır artık bildiğin depresyondayım ağlama krizleri eşimden uzaklaşma kendimi hayattan soyutlama ne dersen var hatta bi gece ağlaya ağlaya uyumuşum o derce depresyondayım bir kaç gün sonra bir baktım hamileyimdedim bu kadar çileye kendimi yıpratmama ne gerek varmış
uzun lafın kısası ummadığın anda gelecek bebeğin inşallah

iyi akşamlar kuzu

aşılaman hayırlı olsun canım inşallah müjdelerle gelirsin
2.aşılaman yapıldımı hadi hayırlısı

Elisim senin bebiş içerde büklüm büklüm olmuş kızzz henüz rahimin içi genişleme döneminde olduğundanmı acaba bu sancılar bak resimde bebiş içeri zor sığıyor

Valla eşim de dün öyle diyordu Yalnız bugünlerde halsizli yapıyor gibi.Bi iş yaptığım da yok yani, wc ye gitsem nefes nefese kalıyorum.Hayırlısı bakalım

ağzından bal damlıyor...umutlandırmak istemiyorum ama göğüs ağrısı bencede umut verici ve güzel bir gelişme canım benim..

inş canım çok saol valla sen bole yazdıkca içimde umutlar kıpırdadı bazen bende ole kotu oluyorumkı bugun gene ole bıgun butun arkadslar patır patır doguruyo valla bır yetmedı ıkıncıler mujdelenıyo allah saglıklı hayırlı omurler versın ama ole bı umudum bıtıyokı herseyden cekılesım gelıyo sonra toparlamaya calısıyorum falan sen aynı seylerı dıyınce umut oldun ıns bızde tadarız o guzel duyguyu:26:

Aslında her ay oluyor adet öncesi göğüs ağrısı ama bilmiyorumki bu aykinin nedeni nedirBen bu ay jel değilde normal progestan hap varya kapsül onu alttan fitil şeklinde kullanıyorum sabahları iki tane sen ne kullanıyorsun ne verdi sana?Birde bende ilaçta geri akma oluyor biraz sendede oluyormu?
ben ne istediğimi bilmiyorum kii canım yaaaa artık tek derdim sanki hamile kalmak oldu bebeği filan da düşünmüyorum ahhaha ne garibim dimiii

hırs yaptımmm PPPPPP
Bende bazen bunu düşünmüyor değilim acaba hırsmı yaptım diye Çünkü ilk bebek istediğimizde kafamızda net birşey yoktu ama bir yıl deneyip olmadığını görünce aşırı bir bebek isteği başladı.
aşılaman hayırlı olsun canım inşallah müjdelerle gelirsin
2.aşılaman yapıldımı hadi hayırlısı
Evet ikinci aşılama yapıldı sonuç beliyorum pazartesi belli olacak

inşallah canım inşallah......aklından kalbinden geçen herşey benim başımdanda geçti

ağzından bal damlıyor...umutlandırmak istemiyorum ama göğüs ağrısı bencede umut verici ve güzel bir gelişme canım benim..

Katılıyorum, gebe kaldığım ay benim de çok olmuştu,çamaşırı çıkarınca top gibi düşüyordu sanki.Ama geç başladı ağrılar, hatta gebeliğimi öğrenmiştim.

Valla eşim de dün öyle diyordu Yalnız bugünlerde halsizli yapıyor gibi.Bi iş yaptığım da yok yani, wc ye gitsem nefes nefese kalıyorum.Hayırlısı bakalım

Boşver iş güç dursun sen iyi olda iş güç yapılır.Bende bu yeni hamiş tickerlarını çok sevdim oradan bakıyorum hem okuyorum hemde resimleri görünce bakıyorum bebeişi şimdi bu kadar diye seviyorum oardanMahşallah bebişine

he evet ona da ben göndermiştim zateeenn ama pek işe yaramadı onda zaten onun derdi başkaymış bu ilaç belirsi infertilite içindii ama en az 6 ay kullanmak lazım öle ilk ayda olcak diye beklememek lazım benim şansa olmuştu agustosda igneden sonraki ay onu kullanmıştım sadece belli değil neden hamile kaldıgım .. bakalım...

Benim eşimde çok seviyor ama o farklı söylüyor
hayattann lovelyi alınnnnn
Geri neyiii kalırkiiii
ahah süpermişş bravo kocana o zamn cok seviyo seni demekkiiii

tam yazarken reklam cıktı kiiiiii

ya öylemiş ben tanımadım seni şimdi ögrendim...
canım hadi hayırlısı .. aşılma oldu demek benimde o aşamalara kalcak gibi geliyo yaa
evet ya yol uzun yol kısa
yukarı tükürken bıyık aşağı tükürsen sakal misaliii
iyi olmuş değiştirdiğinn hım bide benden 1 yaş büyüksün onu anladım şimdi nickinden

ben agızdan alıyorum progestan 100mg gunde 3 tane acayıp acıtıyo memişlerı bıde felaket mıde bulantısı bas donmesı sanırsın gebeyım ama ben alıstım artık hapın etkısı oldugunu bılıyorum ben daha baslamadım içmeye asılamanın 8.gunu baslıyorum ben içmeye canım doktor hep ole verıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…