Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Allah allah ya sen niye onları takıyorsun ki? Hem seni dışlıyorlar hem de işine mi karar veriyorlar anlamadım?

evet onlar istiyolar ki her turlu hakareti yapsinlar ben guleyim hizmet edeyim kul kole olayim

Canım kimsenin lafına bakma kendini ezdirme eşinde senden yanaymış birlik olduktan sonra her türlü zorluğun üstesinden gelirsiniz.

isallah canim isallah

evet onlar istiyolar ki her turlu hakareti yapsinlar ben guleyim hizmet edeyim kul kole olayim

isallah canim isallah

Sakın dediklerini yapma işine bak.Onlar yolunu bulmuş, sen evine eşine rızkına sahip çıkacaksın.Onları takma, canını sıktığını da belli etme, bu tipler böyle küçük şeylerle mutlu oluyorlar işte.

Gamze kız uykumuz geldi yatalım mı? Artık canını sıkma gamze bu günler senin için önemli biliyorsun.Sen evinle ilgili bir şey yaparken imsenin onayını beklemeyeceksin, doğru bildiğin neyse onu yapacaksın.

kismeeeee yokkkkkkkmuuuuuuuuuuuuu :26::26::26:
hadi ilk günaydınınız benden olsun günayyyyddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

bişey sorucam kızlar başka yerede yazdım ama kimse yok bugün çatlatma iğnesinden sonra 14. gün idrar testi yaptım 2 tane 2 side pozitif çıktı sonuç doğrumudur yoksa çatlatma iğnesi yüzünden 14. günde pozitif çıkarmı

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
biz de kalktık sütümüzü içiyoruz

ohhhh yarasin gobusteki kizimiza yesin onu teyzesi ))

canim hic bilgim yok catlama ignesi kullananlar vardi burda oglene gelirler

gamzem geçmişi biraz okudum
yine benim yiğenimi üzmüşsün ama
kuzucuk en kötü ne olabilir yani
sıkma canını gün doğmadan neler doğar
sen bebenle uğraş
millet ne yaparsa yapsın
bir kere senin önünde kimseyi takmayacağın 1-2 sene var
sadece minnoşun olcak hayatında eşin bile değil

Kocam umurumda degil zaten kendi secimi olur bundan sonrasi ama pesinde kosup arkasini toplamam oglumla bakarim kendi keyfime babasiyla yada babasiz

Kocam umurumda degil zaten kendi secimi olur bundan sonrasi ama pesinde kosup arkasini toplamam oglumla bakarim kendi keyfime babasiyla yada babasiz

cidden keyfine bak sen
harika günler başlıyor senin için
artık en önemli konun oğluşunun gazını çıkartmak olacak
her anın tadını çıkart
millet yüzünden bu zamanları endişeli üzgün geçirme
geri gelmeyecek bu yıllar bu dönemler biliyorsun

gecen gunde demistim :) senin kizin olucak gibime geliyo :))

o kadar çok merak ediyorum ki
çatlıcam resmen
kız bebe yok çevremde
hayal edemiyorum
arkadaşlarımın hep erkek bebeleri var
ama isimleri seçtik
erkek olursa Toprak
Kız olursa Yağmur
ben o gün soracaktım sana
dedim içinden gelince söyler
sağol bitanem

gunaydınnnnnnn
kızlar sımdı ev bakmaya gıdıyoruz umarım bıze uygun olur ve kıralarız
bu evden bıran önce cıkmayı cok ıstıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…