Canım eşinle konuşuyormusun bu konuları o biliyormu?Eşine söyle eltini terslesin ne demek eltin sarılınca normal sen sarılıncamı ayıp o senin helalin elitinin neyi?Onun kardeşi değil birşeyi değil namahrem eşinle eltin.
lovely canim yazdim ama yansimadi msj benim kapima gelemz onlar kaynanamda kalirlar yazin kaldiklari ev dukkanin arkasinda bitisik
ildammm seni cok iyi anliyorum bende yeni evliyim kaynim cafe accakmis 40 bin tl istedi kocmdan ben kanamali dusuk yapmis halimle yeni evli dukkanda surundum ama parayi onlar istedi ahhh ahhh
Konusuyorum kocam yaklasmiyo ama kadin durduk yerde gelip sariliyo ediyo en sonunda ben soylicem sac bas dalacam o olacak yok kiz olur mu bana namahrem dicekler nerdeyse simdi siz olsaniz o kadin kocanizin yanindayken evde dururmusunuz kafayi yemez mi insan bide kocamlar dogulu
Allah korusun gamzem ne biçim laflar onlar öyle? Sen niye üzüyorsun ki kendini kime ne istiyorsan onu dersin.
Konusuyorum kocam yaklasmiyo ama kadin durduk yerde gelip sariliyo ediyo en sonunda ben soylicem sac bas dalacam o olacak yok kiz olur mu bana namahrem dicekler nerdeyse simdi siz olsaniz o kadin kocanizin yanindayken evde dururmusunuz kafayi yemez mi insan bide kocamlar dogulu
Sen bebiş küçük olacağı için dükkana sıksık gidemeyebilirsin ama eşini uyar o terslesin eltisini para konusunuda kafana takma eşin elbette eve para getirmek zorunda olduğunu biliyordur eşi var çocuğu var.Canım yaa doğumuna ne kadar az zaman kalmış bunlarla üzmelerine izin verme seni.
gamze eşin nerelı??
cok garıp aılesı
Ahhhh ahhhh canım benim anneme insnamıyorum abim yedi beynini bans kalmadı bile kadın.abimle koparıyorum bağımı sanırım gereksiz benim hayatımda hep ööle oldu zaten sırtımda kambur resmen.utanma bilmeyen bi tip .neyse ben koçişe bakıım bşrz öpyüm sizi dua edin bana nolurlovely canim yazdim ama yansimadi msj benim kapima gelemz onlar kaynanamda kalirlar yazin kaldiklari ev dukkanin arkasinda bitisik
ildammm seni cok iyi anliyorum bende yeni evliyim kaynim cafe accakmis 40 bin tl istedi kocmdan ben kanamali dusuk yapmis halimle yeni evli dukkanda surundum ama parayi onlar istedi ahhh ahhh
Ne güzel sööledin valla . Ben uzak durdukça annem arıyo yemek yiyoruz ya da uyuyoruz diyorum sen versene eşini diyip para mevzuları konuşuyoşaka gibi .esas oğlanda ses yok ama abim pusuya yatmış resmen.ayy cinlerim çıktı yine ...
ben yaninda olmazsam verir canim kocam yumusak yuzludur ben tuttum gecen sene butun parasini yoksa yanmistik
diyarbakirli canim cok ilgincler dimi ;((
Yok ya sonunda bosanicaz biz adamla ailesyle kalicak dedim alirim cocugumuda ceker giderim umurumda degilsin yetti canima artik valla
Canım yazdığım belki tepki alabilir yanlışta olabilir ama aklıma şuan bu geldiSen dükkana git yine eşine sarıldığında bağır çağır tartışma çıkar baktınki senin üstüne geliyor yada tepki gösteriyor sende numaradan sancılanmış gibi yap onun yüzünden sen sancılandın üzüldün diye herkes onun üzerine gitsin.
Aaa ben suclu cikarim yine dicekleri su evinde otursaydin sancilanmazdin kiz valla cok asagiladilar resmen beni ailemde konusmuyo ya ondan sanirim onlar yuzunden kavga gurultu olacak yine evde ;(
cok fena mıdem yanıyor
canım acıyor resmen ya
eltının hareketlerı pek bır tuhaf
aklım almadı valla
Canım şimdi sinirlisin acele karar verme bebişin olacak eşinle konuşarak bir şekilde haledebilirsin bu sorunlarını.
ben yaninda olmazsam verir canim kocam yumusak yuzludur ben tuttum gecen sene butun parasini yoksa yanmistik
diyarbakirli canim cok ilgincler dimi ;((
Canım peki tüm bunları sana nasıl söyleyebiliyorlar eşin ne diyor odamı ailesiyle bir oluyor.
cok fena mıdem yanıyor
canım acıyor resmen ya
Bence aile olarak ilginçler, diyarbakırlı oldukları için değilBiz de diyarbakırlıyız ama büyük abim küçük abimin eşine yenge der. Bu işler yetişme tarzıyla alakalı, kayınvaliden resmen sırf sana inat her türlü saçmalığı onaylıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?