Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Konusuyorum kocam yaklasmiyo ama kadin durduk yerde gelip sariliyo ediyo en sonunda ben soylicem sac bas dalacam o olacak yok kiz olur mu bana namahrem dicekler nerdeyse simdi siz olsaniz o kadin kocanizin yanindayken evde dururmusunuz kafayi yemez mi insan bide kocamlar dogulu

Sen bebiş küçük olacağı için dükkana sıksık gidemeyebilirsin ama eşini uyar o terslesin eltisini para konusunuda kafana takma eşin elbette eve para getirmek zorunda olduğunu biliyordur eşi var çocuğu var.Canım yaa doğumuna ne kadar az zaman kalmış bunlarla üzmelerine izin verme seni.

gamze eşin nerelı??
cok garıp aılesı

Allah korusun gamzem ne biçim laflar onlar öyle? Sen niye üzüyorsun ki kendini kime ne istiyorsan onu dersin.

Yok ya sonunda bosanicaz biz adamla ailesyle kalicak dedim alirim cocugumuda ceker giderim umurumda degilsin yetti canima artik valla

Canım yazdığım belki tepki alabilir yanlışta olabilir ama aklıma şuan bu geldi Sen dükkana git yine eşine sarıldığında bağır çağır tartışma çıkar baktınki senin üstüne geliyor yada tepki gösteriyor sende numaradan sancılanmış gibi yap onun yüzünden sen sancılandın üzüldün diye herkes onun üzerine gitsin.

ben yaninda olmazsam verir canim kocam yumusak yuzludur ben tuttum gecen sene butun parasini yoksa yanmistik

gamze eşin nerelı??
cok garıp aılesı

diyarbakirli canim cok ilgincler dimi ;((

Ahhhh ahhhh canım benim anneme insnamıyorum abim yedi beynini bans kalmadı bile kadın.abimle koparıyorum bağımı sanırım gereksiz benim hayatımda hep ööle oldu zaten sırtımda kambur resmen.utanma bilmeyen bi tip .neyse ben koçişe bakıım bşrz öpyüm sizi dua edin bana nolur

Evde yok de, uyuyor de bişey de görüştürme.Eşin nasıl bir insan bilmiyorum ama sonuçta bir sabrı vardır onun da.Aile meselesi çok çok hassastır, adam bi of dese bile valla işin içinden çıkamazsınız.Olayları sen organize et, sen yönet. Görüştürme eşinle bence.

Aaa ben suclu cikarim yine dicekleri su evinde otursaydin sancilanmazdin kiz valla cok asagiladilar resmen beni ailemde konusmuyo ya ondan sanirim onlar yuzunden kavga gurultu olacak yine evde ;(

Aaa ben suclu cikarim yine dicekleri su evinde otursaydin sancilanmazdin kiz valla cok asagiladilar resmen beni ailemde konusmuyo ya ondan sanirim onlar yuzunden kavga gurultu olacak yine evde ;(

Canım peki tüm bunları sana nasıl söyleyebiliyorlar eşin ne diyor odamı ailesiyle bir oluyor.

eltının hareketlerı pek bır tuhaf
aklım almadı valla

eltim azerbaycanli canim diger 2si dogulu tek bati kulturunde yetisen ben varim gelin olarak ama bana ters geliyo gormedim ailemde kimsede bole bisey

Canım şimdi sinirlisin acele karar verme bebişin olacak eşinle konuşarak bir şekilde haledebilirsin bu sorunlarını.

sinirliyim canim evet ama beni dogumuma bu kadar az kalmisken uzmeye haklari da yok nasil sinirlenmiyeyim hadi ben kiymetsizim onlara gore karnimdaki torunlari ayip ya

ben yaninda olmazsam verir canim kocam yumusak yuzludur ben tuttum gecen sene butun parasini yoksa yanmistik

diyarbakirli canim cok ilgincler dimi ;((

Bence aile olarak ilginçler, diyarbakırlı oldukları için değil Bu işler yetişme tarzıyla alakalı, kayınvaliden resmen sırf sana inat her türlü saçmalığı onaylıyor.

Son düzenleme:
Canım peki tüm bunları sana nasıl söyleyebiliyorlar eşin ne diyor odamı ailesiyle bir oluyor.

Benden yana cikiyo allah var ama bazen sessiz kaliyo oda ezdiriyo kendini diyorum ya sonunda bosanmaya gidicez eminim zaten bi kere bu konu acildi hemen bosanin herkesin yolu acik olsun dediler kulaklarimla duydum ;(

Heh iste bizdede oyleydi amcam annemle yasitti yenge dedimi bin kere yenge cikardi agzindan buyuk eltime dedirtmisler abi diye kaynina ama bana dedirtemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…