- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
ben yaninda olmazsam verir canim kocam yumusak yuzludur ben tuttum gecen sene butun parasini yoksa yanmistik
diyarbakirli canim cok ilgincler dimi ;((
cok fena mıdem yanıyor
canım acıyor resmen ya
Heh iste bizdede oyleydi amcam annemle yasitti yenge dedimi bin kere yenge cikardi agzindan buyuk eltime dedirtmisler abi diye kaynina ama bana dedirtemediler
Benden yana cikiyo allah var ama bazen sessiz kaliyo oda ezdiriyo kendini diyorum ya sonunda bosanmaya gidicez eminim zaten bi kere bu konu acildi hemen bosanin herkesin yolu acik olsun dediler kulaklarimla duydum ;(
kızlar tesekkurler
genelde yanmaz mıdem ama bugun ne oldu bılmıyorum
marul var ama yıkamaya usenıyorum suan
uyuyayım en ıyısı ben
sabaha gecer nasılsa
ii geceler hepınızeee
canım benim kocamda diyarbakırlı ve inanırmısın babaannesi aynen böyle cok karışırlar.. babaanne bana bile laf söyledi yok eteğimin boyu kısaymış bilmem ne Allahtan kayıvalideme karışmak istemiş ama becerememişler ama başka gelinlere neler yapmışlar biliyorum
babaanne şimdi tek başına yasıyo kime istemiyo o kadar nemrut bir kadın ki.. insan ne kötülük yaparsa kendine gün gelir devran döner...
Heh iste bizdede oyleydi amcam annemle yasitti yenge dedimi bin kere yenge cikardi agzindan buyuk eltime dedirtmisler abi diye kaynina ama bana dedirtemediler
Bence aile olarak ilginçler, diyarbakırlı oldukları için değilBiz de diyarbakırlıyız ama büyük abim küçük abimin eşine yenge der. Bu işler yetişme tarzıyla alakalı, kayınvaliden resmen sırf sana inat her türlü saçmalığı onaylıyor.
canım benim kocamda diyarbakırlı ve inanırmısın babaannesi aynen böyle cok karışırlar.. babaanne bana bile laf söyledi yok eteğimin boyu kısaymış bilmem ne Allahtan kayıvalideme karışmak istemiş ama becerememişler ama başka gelinlere neler yapmışlar biliyorum
babaanne şimdi tek başına yasıyo kime istemiyo o kadar nemrut bir kadın ki.. insan ne kötülük yaparsa kendine gün gelir devran döner...
Benim eşimde doğulu ama ailesi benim giydiğime yada hiçbirşeyime karışmıyor çok şükür.gerçi karışmaya kalksalarda benden önce eşim zaten karışmalarına izin vermez.Bence bunun doğu batıyla ilgisi yok elisinde değiği gibi yetişme tarzıyla alakalı.
kızlar tesekkurler
genelde yanmaz mıdem ama bugun ne oldu bılmıyorum
marul var ama yıkamaya usenıyorum suan
uyuyayım en ıyısı ben
sabaha gecer nasılsa
ii geceler hepınızeee
nikah büyüği diye birsey var sizinde öylemi olmuş canım? sen onun abisinin eşisin tabiki sana yenge dicek o senden kücükse sen neden ona abi dicekmişsin ki
Ay ne gariplr ya ne karışıyolarsaaa
kim ne isterse onu derr... senin kafanı sıyırman coknormal yani bunların içinde...
Benim eşimde doğulu ama ailesi benim giydiğime yada hiçbirşeyime karışmıyor çok şükür.gerçi karışmaya kalksalarda benden önce eşim zaten karışmalarına izin vermez.Bence bunun doğu batıyla ilgisi yok elisinde değiği gibi yetişme tarzıyla alakalı.
sadece iş karışmak olsun onlarınki ne oldugu önemli değil
ee kendi kızı da acık ama gelin olunca farklı oluyo anladınız mııı:112:
Boşver senin onlara ihtiyacın yok. Eşine ve evine dokundurmayacaksın o kadar. Dükkana da gideceksin kasayı da tutacaksın, sen niye çekiniyorsun ki, orası senin çocuğunun rızkını veriyor elbet sahip çıkacaksın.Kafaya taktığın konu da hiç değmez.Boşver sana yenge dese ne demese ne???
Kaynim benden buyuk ama abisinin karisiyim ben yenge oluyorum yani aman demesin millet onlari ayipliyo beni degil zaten hamile kalmasam bi akil hastanesine yatip bunlardan uzakta tatil yapicaktim ama hamile kaldim ki daha 1 sene olmadan bezdirdiler beni
Yok elisim kasa falan tutamam simdiden basladilar kasaya gecme sakin diyolar ayipmis hamileymisim aman demesin umurumda degil ama ben bu kis yine zorluk cekicem eminim ondan bu uzuntum ;(..
Yok elisim kasa falan tutamam simdiden basladilar kasaya gecme sakin diyolar ayipmis hamileymisim aman demesin umurumda degil ama ben bu kis yine zorluk cekicem eminim ondan bu uzuntum ;(..
Ama Gamzecim adam senden büyükse sana yenge deme zorunluluğu yok ki, onun kararı.Sen de ona abi demek zorunda değilsin :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?