Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben yaninda olmazsam verir canim kocam yumusak yuzludur ben tuttum gecen sene butun parasini yoksa yanmistik

diyarbakirli canim cok ilgincler dimi ;((

canım benim kocamda diyarbakırlı ve inanırmısın babaannesi aynen böyle cok karışırlar.. babaanne bana bile laf söyledi yok eteğimin boyu kısaymış bilmem ne Allahtan kayıvalideme karışmak istemiş ama becerememişler ama başka gelinlere neler yapmışlar biliyorum
babaanne şimdi tek başına yasıyo kime istemiyo o kadar nemrut bir kadın ki.. insan ne kötülük yaparsa kendine gün gelir devran döner...

Heh iste bizdede oyleydi amcam annemle yasitti yenge dedimi bin kere yenge cikardi agzindan buyuk eltime dedirtmisler abi diye kaynina ama bana dedirtemediler

nikah büyüği diye birsey var sizinde öylemi olmuş canım? sen onun abisinin eşisin tabiki sana yenge dicek o senden kücükse sen neden ona abi dicekmişsin ki
Ay ne gariplr ya ne karışıyolarsaaa
kim ne isterse onu derr... senin kafanı sıyırman coknormal yani bunların içinde...

kızlar tesekkurler
genelde yanmaz mıdem ama bugun ne oldu bılmıyorum
marul var ama yıkamaya usenıyorum suan
uyuyayım en ıyısı ben
sabaha gecer nasılsa
ii geceler hepınızeee

kızlar tesekkurler
genelde yanmaz mıdem ama bugun ne oldu bılmıyorum
marul var ama yıkamaya usenıyorum suan
uyuyayım en ıyısı ben
sabaha gecer nasılsa
ii geceler hepınızeee

en kolayını söyliyim karbonatlı su iç yat :))))

Benimkide aynini yapti sort giyiyomusum bakkala gelen erkek musterilerle konusuyomusum ya kardesim musteri bu erkegi kadini mi var ama bisiy diyim mi ayiplansamda icimden gecen bu bigun elime duserlerse bakmam umurumda olmaz

Heh iste bizdede oyleydi amcam annemle yasitti yenge dedimi bin kere yenge cikardi agzindan buyuk eltime dedirtmisler abi diye kaynina ama bana dedirtemediler

Boşver senin onlara ihtiyacın yok. Eşine ve evine dokundurmayacaksın o kadar. Dükkana da gideceksin kasayı da tutacaksın, sen niye çekiniyorsun ki, orası senin çocuğunun rızkını veriyor elbet sahip çıkacaksın.Kafaya taktığın konu da hiç değmez.Boşver sana yenge dese ne demese ne???

Benim eşimde doğulu ama ailesi benim giydiğime yada hiçbirşeyime karışmıyor çok şükür.gerçi karışmaya kalksalarda benden önce eşim zaten karışmalarına izin vermez.Bence bunun doğu batıyla ilgisi yok elisinde değiği gibi yetişme tarzıyla alakalı.

bende cok bile durdum
öpüyorum hepiiniziii özlemişim siziiii bayagıdır böyle takılamamıştımmmm :122:

sadece iş karışmak olsun onlarınki ne oldugu önemli değil
ee kendi kızı da acık ama gelin olunca farklı oluyo anladınız mııı:112:

Kaynim benden buyuk ama abisinin karisiyim ben yenge oluyorum yani aman demesin millet onlari ayipliyo beni degil zaten hamile kalmasam bi akil hastanesine yatip bunlardan uzakta tatil yapicaktim ama hamile kaldim ki daha 1 sene olmadan bezdirdiler beni

Tabi canım, benim eşim batılı ama yemin ederim abimden görmediğim kıskançlığı ondan görüyorum, dışarı çıkacaksak tepeden tırnağa inceler bi döndürür saçıma başıma bakar öyle çıkarız. Beğenmese mümkün değil o gün zehir olur surat yapar offff.

sadece iş karışmak olsun onlarınki ne oldugu önemli değil
ee kendi kızı da acık ama gelin olunca farklı oluyo anladınız mııı:112:

Evet gelin olunca farklı oluyor benim eşimin ailesi genelde karışmaz ama bir kere halası demişti kayınpederime gitmiştik orada karşılaştık.Misafir gelecek başına bir örtü al diye ne alaka ben kapalı değilimki başıma örtü alayım dedim dahada birşey demedi.

Ayy çok cins insanlar var yaa bırakın gençleri mutlu olsunlar dimi ama yokk nerdeee illa herşeye maydanoz birileri çıkıyor.
Bana kapan diye baskı yapamazlar ben istemedikten sonra çünkü eşim kesinlikle istemiyor

Yok elisim kasa falan tutamam simdiden basladilar kasaya gecme sakin diyolar ayipmis hamileymisim aman demesin umurumda degil ama ben bu kis yine zorluk cekicem eminim ondan bu uzuntum ;(..

Ama Gamzecim adam senden büyükse sana yenge deme zorunluluğu yok ki, onun kararı.Sen de ona abi demek zorunda değilsin :44:

Yok elisim kasa falan tutamam simdiden basladilar kasaya gecme sakin diyolar ayipmis hamileymisim aman demesin umurumda degil ama ben bu kis yine zorluk cekicem eminim ondan bu uzuntum ;(..

Allah allah ya sen niye onları takıyorsun ki? Hem seni dışlıyorlar hem de işine mi karar veriyorlar anlamadım?

Canım kimsenin lafına bakma kendini ezdirme eşinde senden yanaymış birlik olduktan sonra her türlü zorluğun üstesinden gelirsiniz.

Ama Gamzecim adam senden büyükse sana yenge deme zorunluluğu yok ki, onun kararı.Sen de ona abi demek zorunda değilsin :44:

Ama beni zorladilar canim abi diceksin diye bende ben zorunda degilim ama abisinin karisi oldugum icin yenge dicek olan o dedim yoksa yegenlerinede abla deyin sorun degil dedim takmam ben yenge abla yada ismimle hitaba onlarin zorlamalarina karsilik bunu soyledim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…