Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

biliyorum canim ama insan ister istemez takiyo gece yatmadan bi karar aldim kocam kocalik ve babalik yapmaya layik degilse kendisi bilecek o yuzden umurumda degil

masallah adiyla yasasin isallah canim gecen dedim ben sen cikmistin :))

günaydın kızçeler
gamze okudum biraz geçmişi üzme bebeni de kendinide
olmadı gelir hep beraber yolarız biz

gunaydin bebem uzmuyorum kocamin keyfi bilir ben ailemi birakip geldim ona o ailesinden vazgecemezse beni de cocugunuda unutucak alir cocugumu giderim basimin caresine bi sekilde bakarim ama kocam ne yapar ondan sonra bilemem

kızlar günaydın
eve gittim. ta ki gece 2.30a kadar temizlik yaptım. evimin her tarafı pırıl pırıl oldu. sabahda şirkette ki geleneksel simit kahvaltımızı yaptık. acil yetiştirmem gereken evrak vardı onları yaptım geldim. Çok yorulmuşum ama ellerim hala sızlıyor :26:

Nasilsin bidenem camasirlarimi topladim anca geldim burda bi hava var kalk denize gir diyo bana girsem bisiy olur mu acep :)
iyim gamzem çok şükür biraz geçyazıyorum artık kusuruma bakma
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
biz de kalktık sütümüzü içiyoruz
günaydın huzurum afiyet bal şeker olsun

bence hamilesin canım net çift çizgi çıktıysa bence kesin

gunaydin bebem uzmuyorum kocamin keyfi bilir ben ailemi birakip geldim ona o ailesinden vazgecemezse beni de cocugunuda unutucak alir cocugumu giderim basimin caresine bi sekilde bakarim ama kocam ne yapar ondan sonra bilemem
ne yaparsa yapar boşver sen

yavrımm niye yoruyosun kendini bu kadar

Masallah canim ama yormasan kendini cok fazla olmaz mi :)

iyim gamzem çok şükür biraz geçyazıyorum artık kusuruma bakma

günaydın huzurum afiyet bal şeker olsun

bence hamilesin canım net çift çizgi çıktıysa bence kesin

ne kusuru yafrimmm sen calisan garusun :)

ne yaparsa yapar boşver sen

yavrımm niye yoruyosun kendini bu kadar

bosverdim ama tavrim net :)

ben dedim bu kız temizliğe aşeriyo diye
günaydın kızçeler
gamze okudum biraz geçmişi üzme bebeni de kendinide
olmadı gelir hep beraber yolarız biz

günaydın didemiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…