Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamze pufytik sizden de bi ses alayım minnoslar. sizdemi hikayeleri okuyonuz lennnnnnnnn.beni okuyumn anam ne baska yerlere gidiyonuz.

Kizlar tatlises tv de jinekolog opr dr ercan kose diye biri var diyo ki sperm sayisi 10 milyon uzerindeyse normal yolla 3-10 milyon arasindaysa asilama 3 milyondan azsa direk tup bebek

iyi canım nasıl olur biraz önce cıktı hasibe sana cok selamı vardı işte.
kıs alısveriş olayınız bittimi odayı falan aldın demi bebenin.

aleykum selam bitti canim bi dolap alicaz bide telsiz buhar makinasi vs kaldi geri kalan tamam :)

kirbacli olani begendim vuhu

Kizlar tatlises tv de jinekolog opr dr ercan kose diye biri var diyo ki sperm sayisi 10 milyon uzerindeyse normal yolla 3-10 milyon arasindaysa asilama 3 milyondan azsa direk tup bebek

pok yediginden bası agrıyo o jinekologun ben diyom ki herkes hayıt hapını içsin. kız böle yerel kanallarda pazarlamamı yapsak hayıt hapı her derde devaaaaaaaaaaaaa. ikizler ücüzler birizlerrrrrrrrrrrrrr. köse oluruz len topic olarak hayıtın satısına baslasak .

aleykum selam bitti canim bi dolap alicaz bide telsiz buhar makinasi vs kaldi geri kalan tamam :)

bana sorarsan buhar makinası alma gülüm ya alan kimi görsen adam gibi kullanmıyo. evin kaloriferli ise kaloriferlere bi bardak gibi bizşi koyyolar ya ismini unuttum ya içine su konuluyo hani ole bişi al canım hem ucuz hem aynı görevi yapar sanırsam.

Ilk 3 ay icindeki dusuklerde es ve kadina kromozom testleri 5. aydan sonra yasanan bebek kayiplarinda rahim agzi yetmezligi kontrolu yapilmaliymis biz dra gidince 3 dusuk yap gel diyolar cik cik cik

Canim ben elektrikli isitici kullaniyorum bakalim bu kis ne yapariz bilmem

hikayelermi 3. Sayfa haberleri gibi oldu len bu.
27:
geldimmmm melisaaa naber canim hasibe nasil
hasibe kim kız :44:
aynen ole napam kısım bi girdim kimsenin ismi yazmıyodu bende sayfalar ilerlesin diye yazdım kendime arkadeas yapattım işte
9:

civciv mi ördekmi o iyiydi lennnnnnnnnnn
fazla şidet görüyo ördek yazık acıyom ben onaa

kızlar çok utanaraktan bişey sormak istiyorum
bu sabah halvet oldu ama acayip derece açılma var bende hiç his yok neden olur sizce nette araştırdımbişey bulamadımmmm:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…