nasılsın gülüm.
burdayım lennn sen nasılsn bakalım kendi kendine takıldığın herhalinden belli oluyorr
iyim çayımın şekeriii :125:
bari ben sana diyeyim birde benden dumuş ol
bendetakılıyodum 3. sayfa topiklerinde
Geldimmmm melisaaa naber canim hasibe nasil
Eki Görüntüle 384988 Eki Görüntüle 384989 Eki Görüntüle 384990 Eki Görüntüle 384995 Eki Görüntüle 384994 Eki Görüntüle 384999
kızlar hangisini avatar yapıyım oy bekliyorumm
iyi canım nasıl olur biraz önce cıktı hasibe sana cok selamı vardı işte.
kıs alısveriş olayınız bittimi odayı falan aldın demi bebenin.
Eki Görüntüle 384988 Eki Görüntüle 384989 Eki Görüntüle 384990 Eki Görüntüle 384995 Eki Görüntüle 384994 Eki Görüntüle 384999
kızlar hangisini avatar yapıyım oy bekliyorumm
Kizlar tatlises tv de jinekolog opr dr ercan kose diye biri var diyo ki sperm sayisi 10 milyon uzerindeyse normal yolla 3-10 milyon arasindaysa asilama 3 milyondan azsa direk tup bebek
aleykum selam bitti canim bi dolap alicaz bide telsiz buhar makinasi vs kaldi geri kalan tamam :)
kirbacli olani begendim vuhu
bana sorarsan buhar makinası alma gülüm ya alan kimi görsen adam gibi kullanmıyo. evin kaloriferli ise kaloriferlere bi bardak gibi bizşi koyyolar ya ismini unuttum ya içine su konuluyo hani ole bişi al canım hem ucuz hem aynı görevi yapar sanırsam.
hikayelermi 3. Sayfa haberleri gibi oldu len bu.
hasibe kim kız :44:geldimmmm melisaaa naber canim hasibe nasil
aynen ole napam kısım bi girdim kimsenin ismi yazmıyodu bende sayfalar ilerlesin diye yazdım kendime arkadeas yapattım işte
aleykum selam bitti canim bi dolap alicaz bide telsiz buhar makinasi vs kaldi geri kalan tamam :)
kirbacli olani begendim vuhu
fazla şidet görüyo ördek yazık acıyom ben onaacivciv mi ördekmi o iyiydi lennnnnnnnnnn
27:
hasibe kim kız :44:
9:
fazla şidet görüyo ördek yazık acıyom ben onaa
27:
hasibe kim kız :44:
9:
fazla şidet görüyo ördek yazık acıyom ben onaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?