Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Olabilir her halti pazarliyolar bizde yapariz melisam ben ilk temmuzda girdim topice o donemde bi arkadas girip hayiti icin faydasi sunlar demisti ama hayit yeni yeni gundeme geldi o gunden bu gune baslamis olsa topicde belkide bekleyen kalmazdi )

kızlar çok utanaraktan bişey sormak istiyorum
bu sabah halvet oldu ama acayip derece açılma var bende hiç his yok neden olur sizce nette araştırdımbişey bulamadımmmm:26::26:

Canim benimde bu bebege ilk hamile kaldigimda oyleydi kocam demisti hatta genislemis gibi diye cok kizmistim ama zamanla duzeliyo belki acilmisken bebek gelicektir ))

bu sabah halvet oldu ama acayip derece açılma var bende hiç his yok neden olur sizce nette araştırdımbişey bulamadımmmm:26::26:

canım cok sık ilişkiye giriyomusunuz. ben bi süre girmeyince daralıyo onun için sordum hani hergün oluyosa genişlemiştir bayagı.

selam kızlar bişey sorucam benim hala midem bulanmıyo normal mi bu :26:

Ay sen beni oldurecen kiz dur kanindaki hormon iyice yukselsin o zaman olur dua ette hic olmasin rahat hamilelik gecir benim hala bulaniyo hic tavsiye etmem )

Canim benimde bu bebege ilk hamile kaldigimda oyleydi kocam demisti hatta genislemis gibi diye cok kizmistim ama zamanla duzeliyo belki acilmisken bebek gelicektir ))

yaa gerçekten mii cok enteresan yaa bu sabah da hemen kalmadım yattım bakalım bata kaldı 8 gün ilacada devam ediyorumcok şaşırdım bu sabah öyle olunca
adete 1 gün kala böyle olurdu ama daha 8 gün var hiç normal değil..inşallah sana benzerim

canım cok sık ilişkiye giriyomusunuz. ben bi süre girmeyince daralıyo onun için sordum hani hergün oluyosa genişlemiştir bayagı.

2 haftada ancak 2 defa olmuştur
kaşıntı oldu ondan hiç canım istemedi zaten bugünde zordan oldu ama hiç bişey hissetmedim kocamda fark etti tabi...
evet cok sık olunca dediğin gibi ama sanki benim içerde bi boşluk vardı :26::26::26: hani nasıl anlatılır bilmiyorum daaa

Isallah canim ben dusuk yaptigim icin diyodum hamileligin basindada devam edince bebegin cikisina hazirliktir demistim ama duzeldi :)

kasinti deme bana antibiyotik ictim mantar oldum her antibiyotik icisimde acisi kukudan cikiyo ya

Ay sen beni oldurecen kiz dur kanindaki hormon iyice yukselsin o zaman olur dua ette hic olmasin rahat hamilelik gecir benim hala bulaniyo hic tavsiye etmem )

ayy ne biliyim kızzz :))
ne kızıyosun
azıcık makyaj yapayım görümce gidicez birazdan.
şu avonun nemlendirici ve krem gibi olan fondetenlerden kullanan varmı

kızlar bide bişey sorucam makyaj yapmak sakıncalı mı
krem fondeten nemlendirici kalem rimel vs ?

ayy ne biliyim kızzz :))
ne kızıyosun
azıcık makyaj yapayım görümce gidicez birazdan.
şu avonun nemlendirici ve krem gibi olan fondetenlerden kullanan varmı

:)))) tamam kizmadim

ben hic fondoten kullanmadim bilmem ya ole gozeneklerini tikicak seyler surupte yaslandircan erkenden kendini makyajin zarari olmaz canim bence bu arada ben evlenmeden oncede makyaj yapmazdim ama evlendigimden beri 1 nikahta bide kocama supriz diye 2 kere yapmistim (

Bizden ses cikmayinca melisa arkadas yapmis ya kendine o iste :)))

benim arkadsaım gülüm siz gelmeden konusuyodum ya o işte sanada selamı var .
Yavrım bendende selam söyle hasibeye
ben neen olduğunu bilmiyorum ama gebeliğe yormak istiyoruuuummmmmmm
selam kızlar bişey sorucam benim hala midem bulanmıyo normal mi bu :26:
bulanır hayatım bulanır acele etmeee :2:
Cok seksi olmussun yafrimmmmm
susss farkındayımmm
ulen fazla siddet diye ördekler elindeki daha kötü kırbacccccccccccccc

ama kırbacı kimseye vurmuyoki hemm baksana nasılda tatlııı

e yuh artık oflum bu kadar pinpirikli olma ya rahat ol biraz bak sakınan göze cöp batar allah korusun. ilk aylarındasın tabiki miden bulanacak. makyaj olayını dah abarttın işte canikom rahat ol biraz

Farkindasin yani

gebe olunca rahim kendini yukarımı çekermiş aşşağıyamı inermiş öyle birşey dumuştum ama emin değilim tabii :44:

Isallah canim ben dusuk yaptigim icin diyodum hamileligin basindada devam edince bebegin cikisina hazirliktir demistim ama duzeldi :)

kasinti deme bana antibiyotik ictim mantar oldum her antibiyotik icisimde acisi kukudan cikiyo ya

hee bende 10 boyunca antibiyotik içtim dişim için ondan oldu heralde yaa bu kaşıntı bende nerden cıktı şimdi durup duruken diyodumm
tühh
bende bu sabah hap aldırdım kocişe var ya 1 tanecik hap ondan aldım içtim dayanamıyorum cünkü artık ne özel hayat kaldı ne bişim alttan o üstten diş valla hayatım karardıı

tatlımı ben buna haşin seksi ve öfke dolu derim gülüm. söledim gülüm su an yanımda kahve içiyoruz iştye birazdan tavlaya otururuz işte.

Farkindasin yani

yıllar önce izlediğim bir türk filmi vardı ayşecik köyden gelip sosyete oluyodu bunu süsleyip püsleyip giydiriyolar yanındaki diyoki offfffffffff çok güzel olmuşsun harika felan diyo ayşeciğin cevabı :suss farkındayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…