pok yediginden bası agrıyo o jinekologun ben diyom ki herkes hayıt hapını içsin. kız böle yerel kanallarda pazarlamamı yapsak hayıt hapı her derde devaaaaaaaaaaaaa. ikizler ücüzler birizlerrrrrrrrrrrrrr. köse oluruz len topic olarak hayıtın satısına baslasak .
kızlar çok utanaraktanbişey sormak istiyorum
bu sabah halvet oldu ama acayip derece açılma var bende hiç his yok neden olur sizce nette araştırdımbişey bulamadımmmm:26::26:
kızlar çok utanaraktanbişey sormak istiyorum
bu sabah halvet oldu ama acayip derece açılma var bende hiç his yok neden olur sizce nette araştırdımbişey bulamadımmmm:26::26:
27:
hasibe kim kız :44:
9:
fazla şidet görüyo ördek yazık acıyom ben onaa
selam kızlar bişey sorucam benim hala midem bulanmıyo normal mi bu :26:
Canim benimde bu bebege ilk hamile kaldigimda oyleydi kocam demisti hatta genislemis gibi diye cok kizmistim ama zamanla duzeliyo belki acilmisken bebek gelicektir))
canım cok sık ilişkiye giriyomusunuz. ben bi süre girmeyince daralıyo onun için sordum hani hergün oluyosa genişlemiştir bayagı.
yaa gerçekten mii cok enteresan yaa bu sabah da hemen kalmadım yattım bakalım bata kaldı 8 gün ilacada devam ediyorumcok şaşırdım bu sabah öyle olunca
adete 1 gün kala böyle olurdu ama daha 8 gün var hiç normal değil..inşallah sana benzerim
2 haftada ancak 2 defa olmuştur
kaşıntı oldu ondan hiç canım istemedi zaten bugünde zordan oldu ama hiç bişey hissetmedim kocamda fark etti tabi...
evet cok sık olunca dediğin gibi ama sanki benim içerde bi boşluk vardı :26::26::26: hani nasıl anlatılır bilmiyorum daaa
Ay sen beni oldurecen kiz dur kanindaki hormon iyice yukselsin o zaman olur dua ette hic olmasin rahat hamilelik gecir benim hala bulaniyo hic tavsiye etmem)
ayy ne biliyim kızzz :))
ne kızıyosun
azıcık makyaj yapayım görümce gidicez birazdan.
şu avonun nemlendirici ve krem gibi olan fondetenlerden kullanan varmı
kızlar bide bişey sorucam makyaj yapmak sakıncalı mı
krem fondeten nemlendirici kalem rimel vs ?
Bizden ses cikmayinca melisa arkadas yapmis ya kendine o iste :)))
Yavrım bendende selam söyle hasibeyebenim arkadsaım gülüm siz gelmeden konusuyodum ya o işte sanada selamı var .
ben neen olduğunu bilmiyorum ama gebeliğe yormak istiyoruuuummmmmmmkızlar çok utanaraktanbişey sormak istiyorum
bulanır hayatım bulanır acele etmeeeselam kızlar bişey sorucam benim hala midem bulanmıyo normal mi bu :26:
susss farkındayımmmCok seksi olmussun yafrimmmmm
ulen fazla siddet diye ördekler elindeki daha kötü kırbacccccccccccccc
kızlar bide bişey sorucam makyaj yapmak sakıncalı mı
krem fondeten nemlendirici kalem rimel vs ?
Yavrım bendende selam söyle hasibeye
ben neen olduğunu bilmiyorum ama gebeliğe yormak istiyoruuuummmmmmm
bulanır hayatım bulanır acele etmeee:2:
susss farkındayımmm
ama kırbacı kimseye vurmuyoki hemm baksana nasılda tatlııı
yaa gerçekten mii cok enteresan yaa bu sabah da hemen kalmadım yattım bakalım bata kaldı 8 gün ilacada devam ediyorumcok şaşırdım bu sabah öyle olunca
adete 1 gün kala böyle olurdu ama daha 8 gün var hiç normal değil..inşallah sana benzerim
2 haftada ancak 2 defa olmuştur
kaşıntı oldu ondan hiç canım istemedi zaten bugünde zordan oldu ama hiç bişey hissetmedim kocamda fark etti tabi...
evet cok sık olunca dediğin gibi ama sanki benim içerde bi boşluk vardı :26::26::26: hani nasıl anlatılır bilmiyorum daaa
Isallah canim ben dusuk yaptigim icin diyodum hamileligin basindada devam edince bebegin cikisina hazirliktir demistim ama duzeldi :)
kasinti deme bana antibiyotik ictim mantar oldum her antibiyotik icisimde acisi kukudan cikiyo ya
Yavrım bendende selam söyle hasibeye
ben neen olduğunu bilmiyorum ama gebeliğe yormak istiyoruuuummmmmmm
bulanır hayatım bulanır acele etmeee:2:
susss farkındayımmm
ama kırbacı kimseye vurmuyoki hemm baksana nasılda tatlııı
Farkindasin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?