- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Yavrım bendende selam söyle hasibeye
ben neen olduğunu bilmiyorum ama gebeliğe yormak istiyoruuuummmmmmm
gebe olunca rahim kendini yukarımı çekermiş aşşağıyamı inermiş öyle birşey dumuştum ama emin değilim tabii :44:
kızlar bide bişey sorucam makyaj yapmak sakıncalı mı
krem fondeten nemlendirici kalem rimel vs ?
hee bende 10 boyunca antibiyotik içtim dişim için ondan oldu heralde yaa bu kaşıntı bende nerden cıktı şimdi durup duruken diyodumm
tühh
bende bu sabah hap aldırdım kocişe var ya 1 tanecik hap ondan aldım içtim dayanamıyorum cünkü artık ne özel hayat kaldı ne bişim alttan o üstten diş valla hayatım karardıı
yıllar önce izlediğim bir türk filmi vardı ayşecik köyden gelip sosyete oluyodu bunu süsleyip püsleyip giydiriyolar yanındaki diyoki offfffffffff çok güzel olmuşsun harika felan diyo ayşeciğin cevabı :suss farkındayımmm
:)))) tamam kizmadim
ben hic fondoten kullanmadim bilmem ya ole gozeneklerini tikicak seyler surupte yaslandircan erkenden kendini makyajin zarari olmaz canim bence bu arada ben evlenmeden oncede makyaj yapmazdim ama evlendigimden beri 1 nikahta bide kocama supriz diye 2 kere yapmistim(
e yuh artık oflum bu kadar pinpirikli olma ya rahat ol biraz bak sakınan göze cöp batar allah korusun. ilk aylarındasın tabiki miden bulanacak. makyaj olayını dah abarttın işte canikom rahat ol biraz
yaaa ne kızıyosunuz 10 defa çocuk mu doğurduk.
ilk 3 ay için sordum sadece.
o kadar çok makyaj yapmıyorum sadece biyere giderken kullanıyorum ondada sadece fondeten bide allık o kadar..
rimel kirpiklerimi acıtıyo kullanmıyorum :)
kapalıyım ben zaten
ya kac kişiyiz kalabalıgız yeteri kadar niye sohbet dönmüyo seri gitmiyo haydi arkadaslar susukun kalanlar yazında da.
slm oflu bıse sorcam ne kadarlık hamılesın bıde ne belırtılerın var. bende de bıdeler var da emın olmak ıcın soruyorum
Canim benim 2010dan beri boyle kistim patladi ameliyattan kacip hastaneden cikinca 1000 mg penisilin 750 mg bide antibiyotik ikisini gunde 2 kere icince :)) mantar oldum o gun bugundur antibiyotik mantar yapiyo bendekasimakta istemiyorum iycene tahris olcak diye ;((
kızlar hadı ama ısım var cıkmam lazım ama kımse yazmıyo
ohhh afiyet olsun bende söylemesi bizim kafanın sıyrılmasına az kaldıtatlımı ben buna haşin seksi ve öfke dolu derim gülüm. söledim gülüm su an yanımda kahve içiyoruz iştye birazdan tavlaya otururuz işte.
neden olduğunu bilmiyorum yazdım kızzzneym var doktor hanım ölcem mi
hangisi acaba bi araştiriyim heheh
ahahah ay alemsin yaaa valla ben yaparımm
ulen avatar renmine bakmaktan yazılarına dikkatimi veremiyorum. ona göre ha haşin karı seni.
valla alemsin oflu makyajla ne olur ben gebeliğim boyunca yaptım yemiyosun ya yüzüne sürüyosun okadaryaaa ne kızıyosunuz 10 defa çocuk mu doğurduk.
ilk 3 ay için sordum sadece.
o kadar çok makyaj yapmıyorum sadece biyere giderken kullanıyorum ondada sadece fondeten bide allık o kadar..
rimel kirpiklerimi acıtıyo kullanmıyorum :)
kapalıyım ben zaten
slm oflu bıse sorcam ne kadarlık hamılesın bıde ne belırtılerın var. bende de bıdeler var da emın olmak ıcın soruyorum
ohhh afiyet olsun bende söylemesi bizim kafanın sıyrılmasına az kaldı
neden olduğunu bilmiyorum yazdım kızzz
valla alemsin oflu makyajla ne olur ben gebeliğim boyunca yaptım yemiyosun ya yüzüne sürüyosun okadar
yüz dedimde akşam yüzümü kendim aldımda yanıyo yaaa
selam canım.
4+3üm
belirtilerim gitti şimdilik ama kasıklarda batma vardı
göğüslerde dolgunluk ve ağrı.
ağızda değişik bi tat...
midem de aşırı gaz vardı böyle işte :)
hastaneden kaçtım heee inanmıyorum yaa ay kaşıntı olmasından sa ameliyata razı gelir insan yaaa
bende 1000mg içtim
demekki banada yapıcak artık pöf yaaaa
ama Allah razı olsun senden ben diyorum burda hrseyi ögreniyorum harikasınızzz
eminemmmmmmmmmmmmmmmmmm
söyle hasiiibeeeeemmmmmmay pardonnn melisaaaammmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?