Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yavrım bendende selam söyle hasibeye

ben neen olduğunu bilmiyorum ama gebeliğe yormak istiyoruuuummmmmmm

neym var doktor hanım ölcem mi

gebe olunca rahim kendini yukarımı çekermiş aşşağıyamı inermiş öyle birşey dumuştum ama emin değilim tabii :44:

hangisi acaba bi araştiriyim heheh

kızlar bide bişey sorucam makyaj yapmak sakıncalı mı
krem fondeten nemlendirici kalem rimel vs ?

ahahah ay alemsin yaaa valla ben yaparımm

Canim benim 2010dan beri boyle kistim patladi ameliyattan kacip hastaneden cikinca 1000 mg penisilin 750 mg bide antibiyotik ikisini gunde 2 kere icince :)) mantar oldum o gun bugundur antibiyotik mantar yapiyo bende kasimakta istemiyorum iycene tahris olcak diye ;((

ulen avatar renmine bakmaktan yazılarına dikkatimi veremiyorum. ona göre ha haşin karı seni.

e yuh artık oflum bu kadar pinpirikli olma ya rahat ol biraz bak sakınan göze cöp batar allah korusun. ilk aylarındasın tabiki miden bulanacak. makyaj olayını dah abarttın işte canikom rahat ol biraz

yaaa ne kızıyosunuz 10 defa çocuk mu doğurduk.
ilk 3 ay için sordum sadece.
o kadar çok makyaj yapmıyorum sadece biyere giderken kullanıyorum ondada sadece fondeten bide allık o kadar..
rimel kirpiklerimi acıtıyo kullanmıyorum :)
kapalıyım ben zaten

slm oflu bıse sorcam ne kadarlık hamılesın bıde ne belırtılerın var. bende de bıdeler var da emın olmak ıcın soruyorum

Kiraz dalindan yenir ey yarali sevdigim elbet yaz basinda gelir benimde bekledigim (oglum )

mavi goc - eski elek bugun bana gelsin :))

hastaneden kaçtım heee inanmıyorum yaa ay kaşıntı olmasından sa ameliyata razı gelir insan yaaa
bende 1000mg içtim
demekki banada yapıcak artık pöf yaaaa
ama Allah razı olsun senden ben diyorum burda hrseyi ögreniyorum harikasınızzz

tatlımı ben buna haşin seksi ve öfke dolu derim gülüm. söledim gülüm su an yanımda kahve içiyoruz iştye birazdan tavlaya otururuz işte.
ohhh afiyet olsun bende söylemesi bizim kafanın sıyrılmasına az kaldı

neym var doktor hanım ölcem mi

hangisi acaba bi araştiriyim heheh

ahahah ay alemsin yaaa valla ben yaparımm
neden olduğunu bilmiyorum yazdım kızzz

ulen avatar renmine bakmaktan yazılarına dikkatimi veremiyorum. ona göre ha haşin karı seni.

valla alemsin oflu makyajla ne olur ben gebeliğim boyunca yaptım yemiyosun ya yüzüne sürüyosun okadar
yüz dedimde akşam yüzümü kendim aldımda yanıyo yaaa

slm oflu bıse sorcam ne kadarlık hamılesın bıde ne belırtılerın var. bende de bıdeler var da emın olmak ıcın soruyorum

selam canım.
4+3üm
belirtilerim gitti şimdilik ama kasıklarda batma vardı
göğüslerde dolgunluk ve ağrı.
ağızda değişik bi tat...
midem de aşırı gaz vardı böyle işte :)

yüzünü niye alıyon len kıllımısın sennnnnnn. aayva tüglerine hic dokunmasaydın kıs simdide alıstı devamlı alıyon yada aldırıyon demi. cıkcık.................. zaten kutuymus koltuk altıymıs bacakmıs bıyıkmıs ugrasıyoz daha ne yüzüde katıyo içi,ne. töbeeeeeeeeeeeeee.

selam canım.
4+3üm
belirtilerim gitti şimdilik ama kasıklarda batma vardı
göğüslerde dolgunluk ve ağrı.
ağızda değişik bi tat...
midem de aşırı gaz vardı böyle işte :)

aynı belırtıler bende de var bıde hesaplarken son adet tarıhınden mı baslıyosun yoksa hamıle kaldıgın zaman mı
ben ne zaman kaldıgımı tahmın eedebılıyorum da ondan

He ameliyat ama yumurtaliklarimi alacaklardi o yuzden ben iyiyim dedim muayenede canim yandi gik demedim cikmak istiyom didim kactim :)) dozu yuksekse yapabiliyomus canim :) druna belirt antibiyotik verdiginde krem falanda yaziyo yaninda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…