ohhh afiyet olsun bende söylemesi bizim kafanın sıyrılmasına az kaldı
neden olduğunu bilmiyorum yazdım kızzz
valla alemsin oflu makyajla ne olur ben gebeliğim boyunca yaptım yemiyosun ya yüzüne sürüyosun okadar
yüz dedimde akşam yüzümü kendim aldımda yanıyo yaaa
alinacak o kadar yer var ki yuzde eksik kalsin diyon yani ay kardesimin bi arkadasi var kiz gogsunu sirtini karnini komple aldiriyo yazikyüzünü niye alıyon len kıllımısın sennnnnnn. aayva tüglerine hic dokunmasaydın kıs simdide alıstı devamlı alıyon yada aldırıyon demi. cıkcık.................. zaten kutuymus koltuk altıymıs bacakmıs bıyıkmıs ugrasıyoz daha ne yüzüde katıyo içi,ne. töbeeeeeeeeeeeeee.
yüzünü niye alıyon len kıllımısın sennnnnnn. aayva tüglerine hic dokunmasaydın kıs simdide alıstı devamlı alıyon yada aldırıyon demi. cıkcık.................. zaten kutuymus koltuk altıymıs bacakmıs bıyıkmıs ugrasıyoz daha ne yüzüde katıyo içi,ne. töbeeeeeeeeeeeeee.
aynı belırtıler bende de var bıde hesaplarken son adet tarıhınden mı baslıyosun yoksa hamıle kaldıgın zaman mı
ben ne zaman kaldıgımı tahmın eedebılıyorum da ondan
Canim her kadinda ovulasyon tarihi degistiginden son adet tarihi hamilelik baslangici kabul edilir tibben bu yuzden sende eger hamileysen son adet tarihin olarak hesapliyacaksin :))
ringo ringo şişelerrrrrrrrrrrrr kalkta kıvır iki
eminem gittin mi sana bişi sorcaktım len
bencdebencede siyircaz cok az kaldi :))
alinacak o kadar yer var ki yuzde eksik kalsin diyon yani ay kardesimin bi arkadasi var kiz gogsunu sirtini karnini komple aldiriyo yazikallah vermesin
eminem gittin mi sana bişi sorcaktım len
canıkom gördüm seni.ya sen pkolumuydun neydin len. kızın nasıl oldu seni bi anlat hele. aman unutkanlık var bende gü-lüm ya senle bu konuları konustugumuzu hatırlıyomda sen neler dedin onu hatırlamıyorum işte.
pukomu bilmiyorum ama zaman zaman kist oluşuyo kızım nasılmı oldu eeee şeddiydikkdee ondan olduuu
şaka şaka ya nasıl oduğunu bende anlamadım doktor tedavisi felan çok gördüm doktor dediki 3 ay mola verelim olmazsa gelirsin devam edriz dedi ama be 6 7
ay gitmedim doktora 8. ay adet olmayı bekliyorum olmadım günüm baya bir geçti sonra kahverengi lekelenmeler başladı bende test aldım yaptım yapar yapmaz çıktı çift çizgi kızım benim 3. gebeliğim ama onları nasıl tuturmuşum anlamadım gitti şimdi yemediğim halt kalmadı ama yok tutmuyo
çok şükür canım rabbim olmayanlarada versin inşallaholsun gülüm senin bi kızın var işte bundan sonraki keyfi ikinci olursa olur olmazsada takma canım. benim bi dene olsa yeter yani.
ben cıkıyorum öptüm sizi bye
selam kızlar,nasılsınız?üfffff sanki hiç geçmiyor zaman bu kızın geleceği filanda yok az önce anneme manda yoğurdu siparişini verdim vallaa geldi geldi gelmedi basacam yoğurdu bu arada kızıma hala bi isim düşünemedik:26:miracle olsun istedik ama başta anem hiçkimse bu ismi hatırlayamayız die tepki verdi bizimkiler bizde başka alternatif düşündük,bunların bir kaçını sizlerle paylaşayım istedim.(bahar,meltem,mahinur,nur,selvihan)bu isimler arasında gidip geliyoruz :26:erkek olsa ismi çoktan hazır mustafa koyucaktık ama hayırlısı işte
sütlaç yaptım ama beceremedim galiba
becerüksüz garuuu
neyse olduğu kadar yersin aslına bakarsan bende beceremem
birkeresinde yapmıştım remen sütlü pilav olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?