Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bencede siyircaz cok az kaldi :))

alinacak o kadar yer var ki yuzde eksik kalsin diyon yani ay kardesimin bi arkadasi var kiz gogsunu sirtini karnini komple aldiriyo yazik allah vermesin

vala doğru söylüyon hee yok kıllı değilim ayva tüylei vara ama alınca cildim pamuk gibi oluyo yumuşacık genelde aldırıyodum bu defa kendim aldım :26:

aynı belırtıler bende de var bıde hesaplarken son adet tarıhınden mı baslıyosun yoksa hamıle kaldıgın zaman mı
ben ne zaman kaldıgımı tahmın eedebılıyorum da ondan

Canim her kadinda ovulasyon tarihi degistiginden son adet tarihi hamilelik baslangici kabul edilir tibben bu yuzden sende eger hamileysen son adet tarihin olarak hesapliyacaksin :))

Canim her kadinda ovulasyon tarihi degistiginden son adet tarihi hamilelik baslangici kabul edilir tibben bu yuzden sende eger hamileysen son adet tarihin olarak hesapliyacaksin :))

tsk canım 17 mart yumurtlama gunumdu 3 mart sat 5. 6 hafta falan oluyo ama normalde daha kucuk ama daha kımse bılmıyo kocama bıle soylemedım

pukomu bilmiyorum ama zaman zaman kist oluşuyo kızım nasılmı oldu eeee şeddiydikkdee ondan olduuu
şaka şaka ya nasıl oduğunu bende anlamadım doktor tedavisi felan çok gördüm doktor dediki 3 ay mola verelim olmazsa gelirsin devam edriz dedi ama be 6 7
ay gitmedim doktora 8. ay adet olmayı bekliyorum olmadım günüm baya bir geçti sonra kahverengi lekelenmeler başladı bende test aldım yaptım yapar yapmaz çıktı çift çizgi kızım benim 3. gebeliğim ama onları nasıl tuturmuşum anlamadım gitti şimdi yemediğim halt kalmadı ama yok tutmuyo

Son düzenleme:

olsun gülüm senin bi kızın var işte bundan sonraki keyfi ikinci olursa olur olmazsada takma canım. benim bi dene olsa yeter yani.

selam kızlar,nasılsınız?üfffff sanki hiç geçmiyor zaman bu kızın geleceği filanda yok az önce anneme manda yoğurdu siparişini verdim vallaa geldi geldi gelmedi basacam yoğurdu bu arada kızıma hala bi isim düşünemedik:26:miracle olsun istedik ama başta anem hiçkimse bu ismi hatırlayamayız die tepki verdi bizimkiler bizde başka alternatif düşündük,bunların bir kaçını sizlerle paylaşayım istedim.(bahar,meltem,mahinur,nur,selvihan)bu isimler arasında gidip geliyoruz :26:erkek olsa ismi çoktan hazır mustafa koyucaktık ama hayırlısı işte

hoşgeldin çiçeğimböceğim maşallah az kalmış meleğinin gelmesine
manda yoğurdu ne işe yarıyo yaaa anlamadım :44:
isimler güzel bence alıma gelirse yazarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…