- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
yoksa sen gibesinde ondan biraz alıganmı oldun ne?ben gebe olduğum ilk aylarda acayip alıngan olmuştum ya asabi olmuştum adam illalah etmişti benden bu ne ya diyordu çocuk senin yüzünden asabi olcak diye kızıyordu ama insanın elinde olmuyor ya.
dur bakalım allah kerim dediğin gibi eni sonu gelir almaya.
yaz gelincede dicez aman pek sıcak havalar az serinlese:) valla insanoğluna yaranılmaz ama dediğin gibi bu yıl hastalıklar hep ağır geçiyor ya hele ilaçsız çok zor cnm
Ben birşeyler atıştırıp geliyorum.B enimki tuturdu miden açlıktan bulanıyor diye yiyim bişiler bakalım geçecekmi
yok ya bende değil sorun onda.. ben gayet neşeliyim aksine bugünlerde hiç sinirli değilim olayı da anlattım yukarda bakalım bu gece daha neler olcak.....
meganım canım amanda midesi bulanırmıs kokulara hassas mı olurmus benım arkadasımın ıns mınıgın senınledır de o yapıyodur annesıne bunları nası haycanlandım ya okuyunca anlatamam sıyırdım artık hadı ne olurrrr bebiş olsun bebiş istiyoruz bebiş senın olursa sıra bana gelcek hadıiiiiii
slm kızlar nasılsınız
canım nasılsın nöbetçimi bıraktılar seni
hosbulduk canım nasılsın mıden bulanıyomus ayyy uzuldum dıyemem inş hayırlara bulanıyodur
hepinize iyi geceler ben artık yatayım ,iyi pazarlar.......................................................
Bunda kızıcak ne var hem ağırmışta sen taşımak zorundamısın.Hem belki bebiş olsa sen yinede her ay her ihtimale karşı taşıma ağır şeyler.Kendisi sersisle gitrmiş işte bunda ne varkiişin aslı perş. günü annesi geldi çarşıya bize ızgara getirmiş biraz agır bir poşet bana sen getirirsin gibi bişey yaptırlar bende benim çantam var deyip kabul etmedim ( eve yürüyerek gitmek istiyordum cünkü ve gerçekten agır cantada vardı)
o da kızdı almıyorum diye götürdü iş yerine gece gelirken getirdi
altı üstü servsine bindi ve servisten geri getirdi...
ona kızdı zannımca hala uzatıyo ...
Yedim bişiler ve geçti şimdilik acıkmışımda farkında değilmişimeh ye bakalım zeytin iyi gelir...
geccek mi bakalım
( inşallah gecmez de gerçektirrr)))
HADI HAYIR OLSUN INS OLSUN GEBELERINDE MIDELERINI YATIŞTIRCAK BİŞİ YİYİNCE GECIYO BULANTILARI İNŞ GUZEL HABERLERLE DONUCEKSIN CANIM YA BEN INANIYORUM DORT GOZLE MUJDENI BEKLIYORUMSanırım açlıktanmışYemek yiyince geçti benimlkide diyor bak ben sana dedim birşey yemedin kaç saattir diyo
Ama göğüslerimde bir tuhaflık var normalde adete yakın göğüslerim şişerdi ama adetim başladığı gün inerdi.Dün gece göğüslerimin şiştiğini fark ettim.Sabah kalktım inmişiti ağrımıyorduda.Akşama doğru baktım yine şişti ve ağrıyor:26:
hayırdır canım bı problem yoktur ıns sankım gıcık olmussun gıbı oluyo bazen takılma gelır bence yanı ıns gelır yoksa sen sankı benzetcek gibisin ole anladım gelmesı lazım dememdenevet canım ya şimdi bitti içim halamla muhabbet ediyoruz...
bakalım benimkini bekliyorum 1 de gelmesi lazım
gelmezse .......
Yok canım şimdi geçti bulanmıyorAçlıktanmış
HADI HAYIR OLSUN INS OLSUN GEBELERINDE MIDELERINI YATIŞTIRCAK BİŞİ YİYİNCE GECIYO BULANTILARI İNŞ GUZEL HABERLERLE DONUCEKSIN CANIM YA BEN INANIYORUM DORT GOZLE MUJDENI BEKLIYORUM
Kızlar ben bugün pisimi yıkadım misler gibi oldu
Şmpuanladım saç kremide sürdüm tüyleri yumuşacık olmuş.
Aslında yıkamıyordum hiç ama çok kirlenmişti yıkamak zorunda kaldım
Görseniz ölürdünüz gülmekten
Ayağa kalkıp duşun musluğu var ya hani oradan tutunup ayakta yıkandı ben köpürtüyorum o öleece duruyor
yıkadın ama sıkmadın dımıohh mis gıbı benım olsa ben habıre yıkardım kesın muhabbet kusumuda yıkarken hasta etmiştim oyuzden hayvanlara ezıyet olması dıye hayvan bakmıyorum
İnşlaah bu ay son aşılamalarımız olsun.İnan pazartesi kana gittiğimde negatif sonuçtan çok yeniden aynı şeyleri yaşayacak olmama üzülüyorum.Her kırk kere git yumurtaya baksınlar vs. vs sonra git aşılama olsun hem stresli hemde yorucu bir işlem.
Sende varmı bir ağrı belirti bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?