Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok ya bende değil sorun onda.. ben gayet neşeliyim aksine bugünlerde hiç sinirli değilim olayı da anlattım yukarda bakalım bu gece daha neler olcak.....

yok ya bende değil sorun onda.. ben gayet neşeliyim aksine bugünlerde hiç sinirli değilim olayı da anlattım yukarda bakalım bu gece daha neler olcak.....

inşallah tatlıya bağlarsınız kuzum fazla büyümeden,

hepinize iyi geceler ben artık yatayım ,iyi pazarlar.......................................................

meganım canım amanda midesi bulanırmıs kokulara hassas mı olurmus benım arkadasımın ıns mınıgın senınledır de o yapıyodur annesıne bunları nası haycanlandım ya okuyunca anlatamam sıyırdım artık hadı ne olurrrr bebiş olsun bebiş istiyoruz bebiş senın olursa sıra bana gelcek hadıiiiiii

slm kızlar nasılsınız

meganım burdamısın nası oldun ıyı geldımı zeytın gecmedı dımı mıde bulantın

hosbulduk canım nasılsın mıden bulanıyomus ayyy uzuldum dıyemem inş hayırlara bulanıyodur

Sanırım açlıktanmışYemek yiyince geçti benimlkide diyor bak ben sana dedim birşey yemedin kaç saattir diyo
Ama göğüslerimde bir tuhaflık var normalde adete yakın göğüslerim şişerdi ama adetim başladığı gün inerdi.Dün gece göğüslerimin şiştiğini fark ettim.Sabah kalktım inmişiti ağrımıyorduda.Akşama doğru baktım yine şişti ve ağrıyor:26:

Bunda kızıcak ne var hem ağırmışta sen taşımak zorundamısın.Hem belki bebiş olsa sen yinede her ay her ihtimale karşı taşıma ağır şeyler.Kendisi sersisle gitrmiş işte bunda ne varki
eh ye bakalım zeytin iyi gelir...
geccek mi bakalım
( inşallah gecmez de gerçektirrr)))
Yedim bişiler ve geçti şimdilik acıkmışımda farkında değilmişim

HADI HAYIR OLSUN INS OLSUN GEBELERINDE MIDELERINI YATIŞTIRCAK BİŞİ YİYİNCE GECIYO BULANTILARI İNŞ GUZEL HABERLERLE DONUCEKSIN CANIM YA BEN INANIYORUM DORT GOZLE MUJDENI BEKLIYORUM
evet canım ya şimdi bitti içim halamla muhabbet ediyoruz...
bakalım benimkini bekliyorum 1 de gelmesi lazım
gelmezse .......
hayırdır canım bı problem yoktur ıns sankım gıcık olmussun gıbı oluyo bazen takılma gelır bence yanı ıns gelır yoksa sen sankı benzetcek gibisin ole anladım gelmesı lazım dememden
Yok canım şimdi geçti bulanmıyorAçlıktanmış

Kızlar ben bugün pisimi yıkadım misler gibi oldu
Şmpuanladım saç kremide sürdüm tüyleri yumuşacık olmuş.
Aslında yıkamıyordum hiç ama çok kirlenmişti yıkamak zorunda kaldım
Görseniz ölürdünüz gülmekten
Ayağa kalkıp duşun musluğu var ya hani oradan tutunup ayakta yıkandı ben köpürtüyorum o öleece duruyor

HADI HAYIR OLSUN INS OLSUN GEBELERINDE MIDELERINI YATIŞTIRCAK BİŞİ YİYİNCE GECIYO BULANTILARI İNŞ GUZEL HABERLERLE DONUCEKSIN CANIM YA BEN INANIYORUM DORT GOZLE MUJDENI BEKLIYORUM

İnşlaah bu ay son aşılamalarımız olsun.İnan pazartesi kana gittiğimde negatif sonuçtan çok yeniden aynı şeyleri yaşayacak olmama üzülüyorum.Her kırk kere git yumurtaya baksınlar vs. vs sonra git aşılama olsun hem stresli hemde yorucu bir işlem.

Sende varmı bir ağrı belirti bişey?

yıkadın ama sıkmadın dımı ohh mis gıbı benım olsa ben habıre yıkardım kesın muhabbet kusumuda yıkarken hasta etmiştim oyuzden hayvanlara ezıyet olması dıye hayvan bakmıyorum

yıkadın ama sıkmadın dımı ohh mis gıbı benım olsa ben habıre yıkardım kesın muhabbet kusumuda yıkarken hasta etmiştim oyuzden hayvanlara ezıyet olması dıye hayvan bakmıyorum

Yok sıkmadım ipe astım kendi kendine kurudu
Yıkadım havluyla suyunu aldım koşarak balkona sıktı güneşliydi zaten hava balkona bakan canım mermerine serildi kurudu orda bir güzel.Aslında hayvanları yıkamak iyi değil hele hele kedileri ama 3 gün eve gelmedi sokaklarda sürttü dün sabah geldi şimdide evden çıkmıyor bende yıkadım.

Kız muhabbet kuşunun ne pisliği olacak yıkanırmı hiç

ıns canım ya aynen bende cok yoruldum valla ben bu ay asılama oldugumu unuttum resmen gecenkınde cok agrım olmustu bu ay tık yok asılama sonrası ıkı kere beraber olduk okadar bakalım beklıycez benım daha cok var ayın 20sıne kadar beklıycem belırtı için erken bu sefer asılama daha acısız oldu sanırım ondan agrımda yok memişler baslarsa son gunler o zaman anlarım geldıgını ama tabı ıns gelmezzzz sen genede cok umutlanma ben hernekadar senın ıçin cok umutlu olsamda sen umudunu ne yıtır ne doruga cıkar cunku ınsan beklentı ıcıne gırınce cok yıpranıyo ıns hayırlısı olur canım hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…