Ama olacak diye umud ettiğim zaman sonucuna dayanmak çok ağır geliyor.Bunuda denedim ilk bebek istediğimiz aylarda her ay öyle umutlu oluyordum ki bu ay kesin hamileiym diye bekliyordum hatta eşimle gidip bebek kıyafetleri bile bkıyorduk.Arada beğendiğimiz ufak tefek şeyleri alıyorduk.Bu böyle bir ay iki ay derken 2 yıl devam etti.Ama artık umud edemiyorum o kadar mucize gibi geliyorki hayal bile edemiyorum.Tek yaptığım görev gibi hastaneye gidip gelmek.
iyi gidiyor bebeğim bi sıkıntım yok...slm oflum nasıl gidiyor hamişlik bi sıkıntın yok demi?
puffyim sende hoşgeldin
Neyse ben çıkayım böyle karamsar karamsar kimseyi üzmek istemem.Biraz kendimi toparlayıp öyle gelirim.Desteiğiniz için sonsuz teşekkürler...
puffy123 tatlim iyi gunlerde kullansin bebisin cok guzel bir takim secmissin kullanislida gorunuyor.......
hoşbuldum canım benim bwenimkileri koyayımda bak sende tekrar koyarmısın bende bakayım merak ettim :18::18::18:
Eki Görüntüle 386136 Eki Görüntüle 386137 Eki Görüntüle 386138 Eki Görüntüle 386139 hilalım bunlar cumartesi günü olnalr
iyi gidiyor bebeğim bi sıkıntım yok...
sadece bazı kokulara dayanamıyorum feci kokuyor.
mide bulantısı falan yok çok şükür :))
canım tamam sende haklısın belki.
bebek sahibi olmak diğer anneler gibi senin de hakkın.
ama unutmaki bize yazılan bi kader var..
içinde kim bilir dolusuyla yazılmış sınavlarımız...
sen sabrederek RABBİne güvenirsen eminim mükafatın olarak gelecektir bebeğin...
üzülme diyemem sana buna hakkım yok ama..
inan bana RABBİm çok büyük..
çok sağol canım. Epey zamandır bakıyorum aslında hem güvenli hem kullanışlı olsun istedim. ben evimide çok sade döşedim odada sade olsun istedim.
Bebeğimde abi oldukça üzerine resimler yapıştırır. Bide lake cinsi dolap, üzerini yazsada silebilirizUmarım oğlumda büyüyünce çok jan janlı şeyler değil annesi gibi sadelikden hoşlanır
kızlar ben geldim ama acil çıkmam lazım eşimi alcam işten baya yol var ilk defa gitcem bu kadar yoldaha bugün konuştum çişimi tutamıyorum diye ama 1 den bu saaate kadar tuttum çünkü dışardaydım arabayı yıkattım alışveriş yaptım ama susuzluktan da öldüm
neyse bu benim 16.gün ovucanım elifim merak ediyordu şimdi yok gelince söylermisiniz
Eki Görüntüle 386142
bu benim cuma günkü mesajım
tatlım çok güzel çalışma oldumu cumartesi pazar bizde cuma pazar oldu bygünkü ovulasyon silikleşti artık bende eklemedim
ohhh maşallah cnm oflum sen nelere katlandın sana koku fln vız gelir tırıs gider sen bizim kıymetlimizsin
oyy canım benim olmadığım zamana gelmiş balım ama 1 saatlkikmi tuttuğun içinmi yokdsa zamanı değildi bu silik gibi geldi daha sonra yaptın fıstığım:26:
oyy canım benim olmadığım zamana gelmiş balım ama 1 saatlkikmi tuttuğun içinmi yokdsa zamanı değildi bu silik gibi geldi daha sonra yaptın fıstığım:26:
tatlım çok güzel çalışma oldumu cumartesi pazar bizde cuma pazar oldu bygünkü ovulasyon silikleşti artık bende eklemedim
ohhh maşallah cnm oflum sen nelere katlandın sana koku fln vız gelir tırıs gider sen bizim kıymetlimizsin
kız eliff insan hoşgeldin der dimii
bende sade seyleri severim evimde sus esyasi falan pek bulundurmam. bebikin icinde iyi olmus ilerde uzerine araba resimleri yapistirir genelde ole oluyor oglumdan biliyorum heryer simsek :)
cnımıniçi valla görmedim ki bir taraftan ovucanları koydum yazdım derken bakma fırstaım olmadı balım misafirim var diğer taraftan hazırlık ediyoprum ancak yetişiyorum ne olur küsme bana meleğim gibem benim yirim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?