Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya cnm kendini sadece bebek olayına kanalize etme tabiki başka şeylerle uğraş kafanı boşalt ama içten içe bilki seninde bebeğin gelcek.bide geçen gün bi profesör ekranda dediki hamile kalamamaktan daha kötüsü varsa kalıp kaybetmektir.her durumda şükür etmeli insan

slm oflum nasıl gidiyor hamişlik bi sıkıntın yok demi?

puffyim sende hoşgeldin
iyi gidiyor bebeğim bi sıkıntım yok...
sadece bazı kokulara dayanamıyorum feci kokuyor.
mide bulantısı falan yok çok şükür :))
Neyse ben çıkayım böyle karamsar karamsar kimseyi üzmek istemem.Biraz kendimi toparlayıp öyle gelirim.Desteiğiniz için sonsuz teşekkürler...

canım tamam sende haklısın belki.
bebek sahibi olmak diğer anneler gibi senin de hakkın.
ama unutmaki bize yazılan bi kader var..
içinde kim bilir dolusuyla yazılmış sınavlarımız...
sen sabrederek RABBİne güvenirsen eminim mükafatın olarak gelecektir bebeğin...
üzülme diyemem sana buna hakkım yok ama..
inan bana RABBİm çok büyük..

puffy123 tatlim iyi gunlerde kullansin bebisin cok guzel bir takim secmissin kullanislida gorunuyor.......

çok sağol canım. Epey zamandır bakıyorum aslında hem güvenli hem kullanışlı olsun istedim. ben evimide çok sade döşedim odada sade olsun istedim.
Bebeğimde abi oldukça üzerine resimler yapıştırır. Bide lake cinsi dolap, üzerini yazsada silebiliriz Umarım oğlumda büyüyünce çok jan janlı şeyler değil annesi gibi sadelikden hoşlanır

hoşbuldum canım benim bwenimkileri koyayımda bak sende tekrar koyarmısın bende bakayım merak ettim :18::18::18:

kızlar ben geldim ama acil çıkmam lazım eşimi alcam işten baya yol var ilk defa gitcem bu kadar yoldaha bugün konuştum çişimi tutamıyorum diye ama 1 den bu saaate kadar tuttum çünkü dışardaydım arabayı yıkattım alışveriş yaptım ama susuzluktan da öldüm

neyse bu benim 16.gün ovucanım elifim merak ediyordu şimdi yok gelince söylermisiniz

bu benim cuma günkü mesajım

tatlım çok güzel çalışma oldumu cumartesi pazar bizde cuma pazar oldu bygünkü ovulasyon silikleşti artık bende eklemedim

ohhh maşallah cnm oflum sen nelere katlandın sana koku fln vız gelir tırıs gider sen bizim kıymetlimizsin

bende sade seyleri severim evimde sus esyasi falan pek bulundurmam. bebikin icinde iyi olmus ilerde uzerine araba resimleri yapistirir genelde ole oluyor oglumdan biliyorum heryer simsek :)

oyy canım benim olmadığım zamana gelmiş balım ama 1 saatlkikmi tuttuğun içinmi yokdsa zamanı değildi bu silik gibi geldi daha sonra yaptın fıstığım:26:

çook teşekkür ediyorum bebeğimm siizde benim için çok kıymetlisinizz....
cuma gününe randevu aldım bakalım hayırlısı :)

güüm bunlarda dün akşamki ovucanlar işte

Eklentiler

• $08042012474.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 21
oyy canım benim olmadığım zamana gelmiş balım ama 1 saatlkikmi tuttuğun içinmi yokdsa zamanı değildi bu silik gibi geldi daha sonra yaptın fıstığım:26:

yok cnm saat 1 den 5 e kadar tuttum yani ilk defa 4 saat tutmuş oldum evt silikti muhtemelen ben çarşamba yumurtladım yada perşembe çünkü çarşamba günü yaptığım daha kırmızıydı ben genelde geç yumurtlarım diye devam ediyim dedim ama heralde değişti
sen yoksun diye not bırakmıştım sana

evet canım benim oldu perşembe oldu cumartesi sabah oldu pazar akşamı oldu bugünde olsunmu bilmiyorum perşembedeb öncede oldu işte belki bugünde yaparızda işte sonrasında 2 günde bir olur balım sende durma bence 2 günde bir devam etsin emi

kız eliff insan hoşgeldin der dimii

cnımıniçi valla görmedim ki bir taraftan ovucanları koydum yazdım derken bakma fırstaım olmadı balım misafirim var diğer taraftan hazırlık ediyoprum ancak yetişiyorum ne olur küsme bana meleğim gibem benim yirim seni

bende sade seyleri severim evimde sus esyasi falan pek bulundurmam. bebikin icinde iyi olmus ilerde uzerine araba resimleri yapistirir genelde ole oluyor oglumdan biliyorum heryer simsek :)

öyle düşündük, zaten beşiğide sade, ayak ucu tarafında küçük uyuyan bir ayı var o kadar
ilerde biz ona arabalı odayı almayı düşünüyoruz aslında

neyse tamam tamam küsmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…