evet ya sormaa
zaman çok hızlı geçiyor cidden
geçen zamanın 3te biri daha geçince doğurcam
yaklaştıkça korkmam lazım ama sanırım doğum fikrine alışmaya başlıyorum
korkum biraz azaldı gibi ama yumurta dayanınca belki yine tırsarım
Canim tabi öyle hemen olan kisiler cok az
ama hani ne bileyim insan her ay cesitli seylere basvurabiliyor
bizde 11. ayimizdayiz
Kizlarrrr bu ay yapacam bu sefer hergün, simdi 12. günümdeyim ve yapayim baya bi cünkü belli mi olur
evet ben hala dusununce tırsıyorum
normal dogumdan cocuga bısey olcak dıye korkuyorum
sezeryandada bana bısey olcak sanıyorum
allahım kurtarsaydı hayırlı sekılde bı
bıde dogum sancım baslasa 80 km lık bır yere yetısebılırmyım yoksa yolda dogururmuyum sızce bu rısk mı?
adete 1 hafta kalana kadar gunasırı yap
hergune can mı dayanırrr
ferda ben samsunda ayrıntılıya gırmıstımya onun sonucunda hep normal normal yazıyordu ama yınede burdakı doktoruma göstermek ıstedım sasuundakı o hastanede kadın dogumcuya gıtmedımbu kişiden kişiye değişyormuş
kimisi sancı başlıyor hemen doğuruyor
kimisi ertesi güne bile sarkabiliyor
büyük ihtimalle trafiksiz yol ise yetişirsin ama riske girme bence
ben de hastaneme yetişebilcem mi onu düşünoyurm
yetişemezsek diye plan yapıyoruz
eşime diyorum beni şuraya getir hemen diye
inşallah gerek kalmaz ama
umarım hastaneme gidebilirim ve doktorum gelebilir
anladım canım hayırlısıferda ben samsunda ayrıntılıya gırmıstımya onun sonucunda hep normal normal yazıyordu ama yınede burdakı doktoruma göstermek ıstedım sasuundakı o hastanede kadın dogumcuya gıtmedım
doktoruma gösterdım ökuz adam bakmadı
ben buna bakmam dedı ne dıye gıttın dedı orda dr a gösterseydın dedı
aglayacaktım sınırımdem ve önunden kagıdı bakmazsan bakma dıye almadıgıma hala pısmanım
ben hayatta bu adama dogum yaptırmıcam cok sınırım bozuk
25.haftada seker yuklemesıne gıtcem
sonra mayısta 1 kez daha gıdecegım
32.haftadan sonrada corumda özel hastane varmıs burdan ark lar gıdıyor samsun 120km corum 80 km
oraya gıdecegım 8 hafta kalıyor en fazla 8 kere gıdılır kı gıdılmez bıle
olmadı sezeryan olurum orda
burdakı doktoru bogabılırım
şimdilik planım bu
canim ne yapayim yaaa
püffff gün asiri masiri bebek yok
anladım canım hayırlısı
eğer sezeryan olursan sıkıntı olmaz ama normal doğumda bilemiyorum
gerçekten devlet hastanesi doktorları neden bu kadar suratsız olmak zorunda acaba yaa
hayırlısı olsun canım içine nasıl sinecekse
gıttı gıdıyordan ovulasyon testı alsana
kızardıgı zaman 3 gun ustuste yaparsın yoksa cınsellık ıskenceye dönuyor cok ıyı bılırımm
hamıle olabılırsen neden test yapmıyorsunkı anlamadım vallaCanim almistim gecen ay ve gülen yüzü gördügüm aksamin ertsi günü sabah oldu ve diger gün sabah oldu ve bir gün ara ile tekrar oldu.....
yani bilmiyorum belkide suan hamileyim bile
eger iste incir kürü yapmasaydim hemen test yapardim ama incir kürünü yaptim adetin 2. günü baslayip....
fakat bu sefer ki adetim cok azdi nerdeyse ped bile kulanmama gerek yokt
4 gün sürdü ama bazen saatlerce yoktu bisey.
fakat bilemiyorum iste....
hamıle olabılırsen neden test yapmıyorsunkı anlamadım valla
ıncır kuruyle ılgısı ne
test yap hamıleysen kürüde bırak ilişkiyide
merhaba 8 gün önce mikrop kaptım hastalandım kaşıntıdan öldüm yumurta büyüklüğü kadar şişlik vardı doktora gttim 2 şiringa çektiler az bir şey indi sonra ilaç yazdı doktor bana o sırada gebelik testi de yaptır dım olumsuz çıktı şuan 5 gün geciktim sizce bu neden olur yardım cı olursanız sevinirim ağrım hiç bir şeyim olmuyor yardım cı olursanız sevinirim
Canim sislik nerde olustu anlamadim ilk kez mi oluyo gecikmen normalde duzenli mi adetin belki gec dollenme olmustur o yuzden negatif cikmistir
cnm wajinanın iç kısında tam ortada yumurta büyüklüğü kadar şişlik vardı ilk defa böle oldu gecikmem normalde 2 gün gecikme olurdu gecikme olduğu zaman bile ağrım olurdu
Vajinanin ic kisminda sislik gecmis olsun canim gecikme eni rahatsiz ettiyse dra gorun derim ben belki olusan enfeksiyonda geciktirmis olabilir
enfeksiyondan gecikme olmuyormuş zaten suan da enfeksiyonum btmş durumda doktorum öyle söyledi enfeksiyon sırasında test yaptırmıştım negatif çıkmıştı sizce nezaman doktora gitmeliyim 5 gün geciktim aradan 9 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?