Canım sen eşini boşver.Erkekler ne anlar duygusuz anam bunlarEn güzel heyecanlar bunlar sen dök doyadoya sev bebişinin kıyafetlerini eşin evde yokken.Birde genelde erkekler bebek doğup kucağına almadan anneyle aynı heyecanı yaşayamıyormuş.Doğsun görürüm ben seni de ona
Eki Görüntüle 386390 Eki Görüntüle 386391 Eki Görüntüle 386392 ferdam bunlar bugün yaptım silikleşiyo dimi artık canım bakabilirmisin:18:
Kızlar bu arada düşünmemek için kk dan çıktıktan sonra dolapları topladım döktüm tüm elbiseleri yeniden katladım dolaplarımın içi mağaza gibi olduGeçen aya göre daha iyiyim ağlamak yok
Eki Görüntüle 386390 Eki Görüntüle 386391 Eki Görüntüle 386392 ferdam bunlar bugün yaptım silikleşiyo dimi artık canım bakabilirmisin:18:
sağolasın canım evet değerlendirdik valla artık hayırlısı Allahtan bugünde olucak her ihtimale karşı olsun dşyoruz işte sonrasındada 2 günde 3 günde neyse artık önemli günü atlatık neticedeevet canım yumurtlama bitmiş artık
umarım güzel değerlendirmişsinizdir
Byzglm canım geçmiş yumurtlama günü artık dinlenmeye çekilebilirsiniz
Eline saglik hah soyle kafani dagit azcik canim 2 asilamadan sonra tup diyolar tup dusunmuyomusun su an icin bu arada seni seviyoruz topiccene
sağolasın canım evet değerlendirdik valla artık hayırlısı Allahtan bugünde olucak her ihtimale karşı olsun dşyoruz işte sonrasındada 2 günde 3 günde neyse artık önemli günü atlatık neticedeevet canım yumurtlama bitmiş artık
sagolun cevaplariniz icin
kizlar aranizda hergün iliskiye girip o ay hamile kalan var mi?
yumurtlama döneminde hergün?
sağolasın canım evet değerlendirdik valla artık hayırlısı Allahtan bugünde olucak her ihtimale karşı olsun dşyoruz işte sonrasındada 2 günde 3 günde neyse artık önemli günü atlatık neticede
dimi aslında ne güzel olur dinlenme valla çocuk için hesaplı kitaplı artık işin gerçeği bunaltıyo yani artık hayırlısı Allahtan kuzucum ne yapalım sen hastamısın ferdam geçmiş olsun demişte hayırıdr kuzum neyin var:18::18:
evet canım yumurtlama bitmiş artık
Altin yimirtalar isallaaahhh askiyla bulusmustur)
evet beklemek gerekiyor sanırım..sizin baya olmus doguma az kalmıs maaşallah zor mu peki tabi bu durum degisir kisiden kisiye ama cok zorladıgı oluyor mu sizi? bide ilk belirtileri ne oldu hatırlıyormusunuz yani hamile olabiliceginizi hangi belirtilerle anladınız
Canım geçmiş olsun.Az kaldı mutlu sona inşallah.bugün ben de pek iyi değilim nedense
çok sert karnım
kasıklara doğru sancı da giriyor arada
göbeğim büyüyor heralde yine atağa geçecek
bir de bugün okulda ilk kez acayip yoruldum ya
eve zor attım kendimi
son 2 ders susun demeye bile dermanım yoktu nedense
eve geldim sütle mısır gevreği yiyip attım kendimi yatağa
2 saat dinlendim uyuyamadım yine pek ama iyi geldi
neyseki az kaldı yaa
dayanamayacakmışım heralde 3 hafta kalana kadar çalışsaymışım
kalkınca da çamaşırları topladım yerleştirdim
ütülenecekler bir yığın şeklinde ütü masasının üstünde beni bekliyor
çarşamba ütü yapıcam artık
hafta sonu da arkadaşlar gelecek
stres sardı beni
sanki ev çok pis heryer dağınık gibi geliyor (eşim temizliyor halbuki ama)
mutfak dolapları üstüme geliyordu artık
onları boşaltalım diye eşimi bekledim sözde
ben bişey diyorum o başka bişey yapıyor
sinir oldum çekil git dedim o da gitti
kendim yaptım dolapların içini de
sinir oldum ama yaa hala konuşmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?