Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende aynı seyı dusunuyorum bılıyormusun
anne hamıle kalınca babada dogunca hıssedermıs o duyguyu
cumartesı bı cay bahcesınde oturuyoruz cocuklara bebeklere bakıyor nasıl sevıyor sıst pıst yapıyor onlara helede kız cocuklarına
sınırlerım bozuldu oglumuzun kıyafetlerıne kız baıyom dıye böyle cocuk sev dedım

lovely tatlım sonucunu almışsın okudum
söyleyecek bişey yok
rabbim yüzünüzü hayırlı zamanda güldürsün inşallah

Kızlar bu arada düşünmemek için kk dan çıktıktan sonra dolapları topladım döktüm tüm elbiseleri yeniden katladım dolaplarımın içi mağaza gibi olduGeçen aya göre daha iyiyim ağlamak yok

Eline saglik hah soyle kafani dagit azcik canim 2 asilamadan sonra tup diyolar tup dusunmuyomusun su an icin bu arada seni seviyoruz topiccene

evet beklemek gerekiyor sanırım..sizin baya olmus doguma az kalmıs maaşallah zor mu peki tabi bu durum degisir kisiden kisiye ama cok zorladıgı oluyor mu sizi? bide ilk belirtileri ne oldu hatırlıyormusunuz yani hamile olabiliceginizi hangi belirtilerle anladınız

sagolun cevaplariniz icin

kizlar aranizda hergün iliskiye girip o ay hamile kalan var mi?

yumurtlama döneminde hergün?

bugün ben de pek iyi değilim nedense
çok sert karnım
kasıklara doğru sancı da giriyor arada
göbeğim büyüyor heralde yine atağa geçecek

bir de bugün okulda ilk kez acayip yoruldum ya
eve zor attım kendimi
son 2 ders susun demeye bile dermanım yoktu nedense
eve geldim sütle mısır gevreği yiyip attım kendimi yatağa
2 saat dinlendim uyuyamadım yine pek ama iyi geldi
neyseki az kaldı yaa
dayanamayacakmışım heralde 3 hafta kalana kadar çalışsaymışım
kalkınca da çamaşırları topladım yerleştirdim
ütülenecekler bir yığın şeklinde ütü masasının üstünde beni bekliyor
çarşamba ütü yapıcam artık
hafta sonu da arkadaşlar gelecek
stres sardı beni
sanki ev çok pis heryer dağınık gibi geliyor (eşim temizliyor halbuki ama)
mutfak dolapları üstüme geliyordu artık
onları boşaltalım diye eşimi bekledim sözde
ben bişey diyorum o başka bişey yapıyor
sinir oldum çekil git dedim o da gitti
kendim yaptım dolapların içini de
sinir oldum ama yaa hala konuşmuyorum

evet canım yumurtlama bitmiş artık
umarım güzel değerlendirmişsinizdir
sağolasın canım evet değerlendirdik valla artık hayırlısı Allahtan bugünde olucak her ihtimale karşı olsun dşyoruz işte sonrasındada 2 günde 3 günde neyse artık önemli günü atlatık neticede
Byzglm canım geçmiş yumurtlama günü artık dinlenmeye çekilebilirsiniz

dimi aslında ne güzel olur dinlenme valla çocuk için hesaplı kitaplı artık işin gerçeği bunaltıyo yani artık hayırlısı Allahtan kuzucum ne yapalım sen hastamısın ferdam geçmiş olsun demişte hayırıdr kuzum neyin var:18::18:

Eline saglik hah soyle kafani dagit azcik canim 2 asilamadan sonra tup diyolar tup dusunmuyomusun su an icin bu arada seni seviyoruz topiccene

Ben tüp bebek raporu çıkartıcam o yüzden sebepsiz infertilitelerde devlet üç aşılamayı karşılıyor ve üç aşılama yapılmadan tüpü karşılamıyor.Bu ay üçüncü aşılama yapılacak sonrada tüp bebek.

sağolasın canım evet değerlendirdik valla artık hayırlısı Allahtan bugünde olucak her ihtimale karşı olsun dşyoruz işte sonrasındada 2 günde 3 günde neyse artık önemli günü atlatık neticede

dimi aslında ne güzel olur dinlenme valla çocuk için hesaplı kitaplı artık işin gerçeği bunaltıyo yani artık hayırlısı Allahtan kuzucum ne yapalım sen hastamısın ferdam geçmiş olsun demişte hayırıdr kuzum neyin var:18::18:

Aaa ben görmedim o mesajı:44:Ama ikinci aşılamam bügün negatif sonuçlandı ondan demiştir yoksa hasta değilim çok şükür.Gerçi biraz kafadan hasta olduğumuda saklamamalıyım

Canim ben hic ummadigim icin belirtim pek yoktu sadece hissetmistim ve o hissi bastirmaya ugrasiyodum cunku agustosta dusuk yaptim eylulde hamile kaldim ) ama beni zorladi 8. aya giricem yakinda hala kusuyorum mesela en zor kismi bu benim icin :)

Canım geçmiş olsun.Az kaldı mutlu sona inşallah.

kizlar bebegin kiyafetleri icin yumusatiici almayalim mi oyle bisey dediniz gibi geldi :44:
sadece sabun tozu aliym bende o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…