Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım hosgeldın nasılsın asılama oldunmu merak ettım:26:

Gunaydinnn herkese

didem rabbim bi avazda kurtarmistir isallaaahh anali babali saglikli mutlu uzun bi omur nasip etsin kuzeninin bebesine :)

günaydın kızlar geçmişi okuyup geldim.
gece hastanedeydik, kardeşim kanlı ishal olmuş, gündüz hastanede tahliller vermişler doktor ilaç falan yazmamış yarında gel kan tahlili diyip göndermişler. Sinir oldum
gece ben aldım abimle götürdüm hasteneye, bağırsak enfeksiyonu olmuş. ilaçlarını aldım, uyuttum bıraktım evlerine. Ateşi falan düşmüş, ishali azalmış ve kanı durmuş.
Çok üzüldüm akşam, kucağımdan bir saniye indiremedim. Ne kadar zor çocuğun hasta olması

günaydın ahaliiii
öğleden sonra doktora gidiyorum inş.bakalım neye karar vereceğiz :18:

gunaydinnnn hadi hayirlisi olsun hakkinda

gecmis olsun bitanem sebeb neymis 3 hafta kadar once kuzenin 4 yasindaki kizi da oldu bagirsak enfesksiyonu cok kilo verdi sen iyi yapmissin gece goturmekle bizimki 1 hafta gitti geldi ben kudurdum burda

gecmis olsun bitanem sebeb neymis 3 hafta kadar once kuzenin 4 yasindaki kizi da oldu bagirsak enfesksiyonu cok kilo verdi sen iyi yapmissin gece goturmekle bizimki 1 hafta gitti geldi ben kudurdum burda

ben bütün suçu annesinde buluyorum, deli ediyor kadın beni. o kadar salakki, böyle boğasım geliyor. Kızın eline makarna tabağı veriyor, kız döküyor yerden alıp yiyor, o ellerini bir kere yıkadığını görmedim. Sinir oluyorum, kadın dediğin kendide temiz olur çocuğuda Arabada getirirken kucağımda uyudu babamda kapının önünde babama işaret yaptım gel al diye, babam geliyor salak kadın babamı çağırıyor kızın kulağının dibinde, uykudan bir sıçradı nasıl ağladı. o an inip arabadan iki tane çakıcaktım ağzına bi emzirip bi altını bezlemekle çocuk bakılmıyor maalesef, ve kim ne derse dersin. Benim annemden daha eğitimli ve temiz çocuk bakan yok. Bende eğer işe başlarsam bir tek anneme emanet ederim sanırım :26:

Kizlar izmire kis yeniden geldi :) anam bir yagmir yagiyi burda sormayin gitsin :))

sağolasın

çok geçmiş olsun ..

Benim kuzende ayni cocuklar yemek yemez kaynanasi bakar ellerine 1 parca ekmek tutusturur ivir zivirla karinlarini doyururlar giyinip suslenip kizlarida alir sogukta gezmelerde hemde hasta cocukla kac kere tlf ettim dr habire eve yolluyo ertesi gun bidaha bunlarda mal gibi gidiyo bende hep ayni lafi derim annem olsaydi bi tek ona emanet ederdim

2 gündür burdada çok yağıyo canım. Bide soğukki anlatamam, pazar gecesi camlarda açıktı resmen evi sel bastı dedim koşarak kalktımki dışarıları sel götürüyomuş

Yaz geldi dedik dedik ahanda kis batirdi tekrar :))

kız vallahi çok üzülüyorum, benim dayımın eşide öyle.
Yiğenler aç aç gezer, bu sofraya oturur çocuk yesin yemesin umrunda değil. Önce çocuğun karnı doyurulur sonra yemeğini oturur yersin. Büyük konuşmak istemiyorum ama çocuk büyük fedakarlık istiyor. ona gereken özeni göstermek lazım.
babamın eşi elinde bir elektrik süpürgesi paso koltukların yerini değiştiriyor. öyle uğraşıcağına evini doğru düzgün temizle, günah çocuğun var yerlerde oynuyor

Kiz tobe yarabbim allah boylelerine de cifter cifter verir annem bizi 5 dk bahceye cikarirdi eve girmeden kapida soyar temiz giydirirdi eskidenmis o ozen isallah bizde onlardan gordugumuz sekilde buyuturuz bide cocuk onu yemez bunu yemez denir mi alistirmak lazim makarnayi veriyomus eline cok kizdim babanin esine

Gunaydinnn herkese

didem rabbim bi avazda kurtarmistir isallaaahh anali babali saglikli mutlu uzun bi omur nasip etsin kuzeninin bebesine :)
doğuramadı ki yalancı sancıymış

çok geçmiş olsun canım..

Yaz geldi dedik dedik ahanda kis batirdi tekrar :))
evet ben o yüzden hasta oldum yine işte

ayyy ben de gıcık oluyorum ..
çocuklar ellerinde abur cuburla büyüyor ..
çocuk ne isterse değil ona faydalı şeyleri yedirmek lazım.
yemiyor ne yapayımla olmaz..
cipstir ,krakerdir meyve suyudur ne o öyle ,çocuklar ev yemeği yemeden büyüyor..
benim yiğenim de öyle büyüdü valla ..
annesi abur cuburla büyüttü resmen çocuğu.
şimdi de hiçbişey yemiyor.
bize geldiklerinde dedim hiçbişey yemiyor..
annesi diyor yok yemiyor ..
ben de ezogelin çorbası yapmıştım ..
dedim halacığım bi tadına bak beğenmezsen yemezsin.
mırın kırın etti tadına baktı zorla..
bir sevdi çorbayı size anlatamam..
kaseelerim büyük kase.
bir büyük kase çorba yedi çocuk düşünün..
hani yemiyordu..
yapmazsan yemez tabi.
alıştırmazsan yemek ..
yavrum çiroz gibi zaten..
annesi üşenip de geçiştirir eline cips verirse olacağı o ..
bi de annesi öğretmen güya..
ama kızkardeşim kendi oğlunu bir güzel alıştırdı size anlatamam ..
zorla herşeyin tadına baktırdı ,yedirdi.
şimdi çocuk abur cubur bilmiyor ..
bir güzel ev yemeği yiyor anlatamam.
herşeyden yiyor hem de ,tosun gibi yavrum zaten.
ay yavrumun resmine baksanıza bi çok özledim ekleyeyim dedim ..
ama alıntı yapmayın sileceğim resmi ..
Eki Görüntüle 386737 Eki Görüntüle 386738 Eki Görüntüle 386739

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…