sagolun cevaplariniz icin
kizlar aranizda hergün iliskiye girip o ay hamile kalan var mi?
yumurtlama döneminde hergün?
Aaa ben görmedim o mesajı:44:Ama ikinci aşılamam bügün negatif sonuçlandı ondan demiştir yoksa hasta değilim çok şükür.Gerçi biraz kafadan hasta olduğumuda saklamamalıyım
Aaa ben görmedim o mesajı:44:Ama ikinci aşılamam bügün negatif sonuçlandı ondan demiştir yoksa hasta değilim çok şükür.Gerçi biraz kafadan hasta olduğumuda saklamamalıyım
kizlar bebegin kiyafetleri icin yumusatiici almayalim mi oyle bisey dediniz gibi geldi :44:
sadece sabun tozu aliym bende o zmn
sagolun cevaplariniz icin
kizlar aranizda hergün iliskiye girip o ay hamile kalan var mi?
yumurtlama döneminde hergün?
ferda cok hossun
bu hamılelık bızı ıyıce stres topu yaptı
bende bugun okulda cıldırdım agladım yarım saat (cocuklar cıldırttıda)
1 saat mudur bey gırdı derse benı cıkardılar
offf offff
anladım canım benim çok geçmiş olsun diyicek birşeyde bulamıyorum inanki llahım hakkında hayırlısını nasip etsin inş en kısa zamanda versin bebeğini güldürsün yüzünü inş AMİNNNNNNNNNNNNNN ayrıca kafadan hasta olmayanımızmı var kuzum mesela ben sana arkadaş geldim bak bu konuda
tercihe kalmış
ama yumuşatıcı bizim için bile zararlı (hoş ben yine de kendi çamaşırlarımda kokusu için kullanıyorum)
ama bebeğime kullanmayı düşünmüyorum
en azından 6 ay kadar falan
sonrasında da çamaşırlarda sertlik olursa kullanırım
en güzeli sabun tozu
ya da klar diye bir markanın (veya amway) bebek deterjanlarından alınabilir, organik
ama fiyatları çok uçuk geldiğinden ben almadım
3 kg 60 tl gibi bişey
Canim ben hic ummadigim icin belirtim pek yoktu sadece hissetmistim ve o hissi bastirmaya ugrasiyodum cunku agustosta dusuk yaptim eylulde hamile kaldim) ama beni zorladi 8. aya giricem yakinda hala kusuyorum mesela en zor kismi bu benim icin :)
aa canım asılama sonucundan haberım yoktu benım
cok uzuldum
hayırlı zamanda ve tez zamanda gelır ıns.bebegın
merhabalr ben yeni üye oldum konunuz dikkatimi çekti.. katılabilirmiym?
anladim cnm zararliysa bende bosuna almayim
dalinin granur sabun diye biseyi var matik olarakda kullaniliyo o da olabilir
ferda 10 haftan kalmmmışşşşşş
sımdı farkettım
Vardır muhakkak ama bizim topikin hamişleri geneli uzun uğraşlar sonucu hamiş kaldı.Yani bir ayda hamiş kalmak biraz düşük bir ihtimal.
13.-15.-16.-17.gun ılıskı oldu yumurtlama 16.gun olmustu hamıle kaldıgım ay
cnm ben adet bitiminde basladim adet tarihine 5 gun kala hergun yaptim (2 gunde 1 oldugu da oldu ) hangi gun tuttu bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?