Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aaa ben görmedim o mesajı:44:Ama ikinci aşılamam bügün negatif sonuçlandı ondan demiştir yoksa hasta değilim çok şükür.Gerçi biraz kafadan hasta olduğumuda saklamamalıyım

aa canım asılama sonucundan haberım yoktu benım
cok uzuldum
hayırlı zamanda ve tez zamanda gelır ıns.bebegın

Aaa ben görmedim o mesajı:44:Ama ikinci aşılamam bügün negatif sonuçlandı ondan demiştir yoksa hasta değilim çok şükür.Gerçi biraz kafadan hasta olduğumuda saklamamalıyım

anladım canım benim çok geçmiş olsun diyicek birşeyde bulamıyorum inanki llahım hakkında hayırlısını nasip etsin inş en kısa zamanda versin bebeğini güldürsün yüzünü inş AMİNNNNNNNNNNNNNN ayrıca kafadan hasta olmayanımızmı var kuzum mesela ben sana arkadaş geldim bak bu konuda

kizlar bebegin kiyafetleri icin yumusatiici almayalim mi oyle bisey dediniz gibi geldi :44:
sadece sabun tozu aliym bende o zmn

tercihe kalmış
ama yumuşatıcı bizim için bile zararlı (hoş ben yine de kendi çamaşırlarımda kokusu için kullanıyorum)
ama bebeğime kullanmayı düşünmüyorum
en azından 6 ay kadar falan
sonrasında da çamaşırlarda sertlik olursa kullanırım
en güzeli sabun tozu
ya da klar diye bir markanın (veya amway) bebek deterjanlarından alınabilir, organik
ama fiyatları çok uçuk geldiğinden ben almadım
3 kg 60 tl gibi bişey

ferda cok hossun
bu hamılelık bızı ıyıce stres topu yaptı
bende bugun okulda cıldırdım agladım yarım saat (cocuklar cıldırttıda)
1 saat mudur bey gırdı derse benı cıkardılar
offf offff

kızlar ben çıkıyorum tşk ediyorum ilginize hayırlı geceler hepinize yarın görüşürüz inş öpüyorum ayrı ayrı hepinizi

ferda cok hossun
bu hamılelık bızı ıyıce stres topu yaptı
bende bugun okulda cıldırdım agladım yarım saat (cocuklar cıldırttıda)
1 saat mudur bey gırdı derse benı cıkardılar
offf offff

benim de tahammülüm kalmadı ya
8. sınıf çocuklar, kendilerini büyümüş zannediyorlar
ders okul umurlarında değil
sürekli car car verem ediyorlar artık beni
havalar ısındı iyice gevşediler
tam zamanında ayrılıcam inşallah izne de

Amin.Canım inşallah hepimiz en kısa zamanda mutlu sona ulaşırız.Ben artık dengesiz oldum cidden bir anım bir anımı tutmuyor.

anladim cnm zararliysa bende bosuna almayim
dalinin granur sabun diye biseyi var matik olarakda kullaniliyo o da olabilir

Canim ben hic ummadigim icin belirtim pek yoktu sadece hissetmistim ve o hissi bastirmaya ugrasiyodum cunku agustosta dusuk yaptim eylulde hamile kaldim ) ama beni zorladi 8. aya giricem yakinda hala kusuyorum mesela en zor kismi bu benim icin :)

işte bende o zorluklardan korkuyorum eger hamile kalırsam dogumum ocaga denk geliyor ve okulda var e son aylar nasıl zor olursa okul nasıl olur...ama olsa cok güzel olur bitane ufaklık:)

ferda 10 haftan kalmmmışşşşşş
sımdı farkettım

evet ya sormaa
zaman çok hızlı geçiyor cidden
geçen zamanın 3te biri daha geçince doğurcam
yaklaştıkça korkmam lazım ama sanırım doğum fikrine alışmaya başlıyorum
korkum biraz azaldı gibi ama yumurta dayanınca belki yine tırsarım

Anne sütü eksikliğine karşı anne sütü bankaları kuruldu. Bu bankalar giderek yaygınlaşıyor. İngiltere'de böyle 18 süt bankası mevcut.

Anne sütünün bebek sağlığındaki önemi her geçen gün daha iyi anlaşılırken, anne sütü eksikliğinde de işin kolayı bulundu. Anne sütü eksikliğine karşı anne sütü bankaları kuruldu. Bu bankalar giderek yaygınlaşıyor. İngiltere'de böyle 18 süt bankası olduğu bildirildi.

slm ben 8 aylık evliyim bebek istiyorum ama doğum anındanı ve bebek bakımı hamilelik dönemi ile ilgili yardımlarınızı istiyorum

Vardır muhakkak ama bizim topikin hamişleri geneli uzun uğraşlar sonucu hamiş kaldı.Yani bir ayda hamiş kalmak biraz düşük bir ihtimal.

Canim tabi öyle hemen olan kisiler cok az

ama hani ne bileyim insan her ay cesitli seylere basvurabiliyor

bizde 11. ayimizdayiz

13.-15.-16.-17.gun ılıskı oldu yumurtlama 16.gun olmustu hamıle kaldıgım ay

cnm ben adet bitiminde basladim adet tarihine 5 gun kala hergun yaptim (2 gunde 1 oldugu da oldu ) hangi gun tuttu bilmiyorm

Kizlarrrr bu ay yapacam bu sefer hergün, simdi 12. günümdeyim ve yapayim baya bi cünkü belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…