Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canim yapacak hicbisey yok tuzlu kraker ve leblebiye devam bol bol su ic cunku kustukca sivi kaybediyosun drunla gorus ama suan ilac falan vermez bebek senden beslenmiyo korkma 13. hafta gibi biter isallah dua et 3. ay bittiginde gecsin azcik sabredip cekeceksin allah yardimcin olsun cunku en iyi ben bilirim hala kusuyorum

sorunda orda çıkarmıyorum midemde fırtınalar kopuyor baş ağrısı bulantı baş dönmesi çıkarmıyorum hiç. neyse yapacak bişey yok allah hepimizin yardımcısı olsun

sorunda orda çıkarmıyorum midemde fırtınalar kopuyor baş ağrısı bulantı baş dönmesi çıkarmıyorum hiç. neyse yapacak bişey yok allah hepimizin yardımcısı olsun

Cikaramamak cok daha zor parmakla cikarmaya calis rahatlarsin valla allah yardimcimiz olsun bulantim yok diyen hamilelere ozeniyorum valla

saol bebeğim.
ya ne dicem şu hamilelik takvimi varyaa o kadar hoşuma gidiyo ki.
her gün merakla açıyorum bugün bebeğin neresinde ne oluyo diye.
çok güzel gerçekten :)

Aynen ya bide dogru mesela gecen gun bende sakarliklar olabilir diyodu 3 kere dusme tehlikesi gecirdim gobekten dolayi denge bozuluyomus megersem :)

Cikaramamak cok daha zor parmakla cikarmaya calis rahatlarsin valla allah yardimcimiz olsun bulantim yok diyen hamilelere ozeniyorum valla

aynen 3 haftadır şımarıyordum bulantım yok diye. bulancak olsa hemen başlardı dediler ama öyle değilmiş ayy senin az kalmış hala çekiyorsun demek zor ya çok hemde. inşş sağlıkla bebişini kucağına aldığında unutursun herşeyi eminim :)

günayyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım
ben bugün yorgunum akşam eve gittim mutfağı temizledim tabi henüz birmedi akşam kısmetse devam edicem
bugün memuşlar yımışadı
yine yicem kırmızı kartı

kıslar dün yatmadan esimle anne ekarnında yasam öyküsü belgeselini izledik cok duygulandım yaaaaaaaaaaaa. nasıl bi mucize bu bebiş olusumu of of bende istiyorum artıkın ya sabrım kalmadı vallahi

kıslar dün yatmadan esimle anne ekarnında yasam öyküsü belgeselini izledik cok duygulandım yaaaaaaaaaaaa. nasıl bi mucize bu bebiş olusumu of of bende istiyorum artıkın ya sabrım kalmadı vallahi
sen onu diyorsun ben doğumun bin çeşidini ,bebeklerin 4 boyutlu ultrasonlarını ,nette izlenebilecek herşeyi izledim valla

günaydın ..bırak şu temizliği sen de ne zaman yazsan bi yereri temizliyorsun

günaydın eminem :)
kolay gele sana.
bi ara gel bana da yardım et kız zar zor iş yapıyorum ağır kaldıramıyorum.
hafta sonunu bekliyorum eşime kakalıcam hepsini...
hayırlısı olsun bebeğim hakkında..
belirtilere inanmıyoruz biliyosun

ben onu izlediğimde ağlamıştım.
mucize bu işte..
RABBİMİN öylesine büyük bi mucizesi..
RABBİm hepimizi mucizelerimize kvuştursun inşallah

0fLu,
jaleda,
melos34,
huzur17,
mrs.who+,
puffy123+,
didemss25
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım

hiç belli olmaz du bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…