kızlaaaaarrr ilk gebeliğim hiç mide bulantım yoktu dünden beri ölüyorum baş dönmesi mide bulantısı çok. hiç bişey yiyemıyorum tuzlu çubukla leblebiden başka 1.5 ayımdayım ne zaman gecer ve neler yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum
Canim yapacak hicbisey yok tuzlu kraker ve leblebiye devam bol bol su ic cunku kustukca sivi kaybediyosun drunla gorus ama suan ilac falan vermez bebek senden beslenmiyo korkma 13. hafta gibi biter isallah dua et 3. ay bittiginde gecsin azcik sabredip cekeceksin allah yardimcin olsun cunku en iyi ben bilirim hala kusuyorum
olsun haftaya yine giderim :)))
yaaa benim arada bir sancım oluyo adet sancısı normal dimi..
ooo sende ne çekiniyosun daha
git baksın işte kadın
normal canım korkma sen
sorunda orda çıkarmıyorum midemde fırtınalar kopuyor baş ağrısı bulantı baş dönmesi çıkarmıyorum hiç. neyse yapacak bişey yok allah hepimizin yardımcısı olsun
saol bebeğim.
ya ne dicem şu hamilelik takvimi varyaa o kadar hoşuma gidiyo ki.
her gün merakla açıyorum bugün bebeğin neresinde ne oluyo diye.
çok güzel gerçekten :)
normalllllllllllllllllllllllllllll
kustum simdi oturdum kaburgami durttu oglum :) mutluyuz artik :))
Cikaramamak cok daha zor parmakla cikarmaya calis rahatlarsin valla allah yardimcimiz olsun bulantim yok diyen hamilelere ozeniyorum valla
Aynen ya bide dogru mesela gecen gun bende sakarliklar olabilir diyodu 3 kere dusme tehlikesi gecirdim gobekten dolayi denge bozuluyomus megersem :)
0fLu,
jaleda,
melos34,
huzur17,
mrs.who+,
puffy123+,
didemss25
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
0fLu,
jaleda,
melos34,
huzur17,
mrs.who+,
puffy123+,
didemss25
yaaa bakkk bize kızma küser gideriz teyzesi
sen onu diyorsun ben doğumun bin çeşidini ,bebeklerin 4 boyutlu ultrasonlarını ,nette izlenebilecek herşeyi izledim vallakıslar dün yatmadan esimle anne ekarnında yasam öyküsü belgeselini izledik cok duygulandım yaaaaaaaaaaaa. nasıl bi mucize bu bebiş olusumu of of bende istiyorum artıkın ya sabrım kalmadı vallahi
günayyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım
ben bugün yorgunum akşam eve gittim mutfağı temizledim tabi henüz birmedi akşam kısmetse devam edicem
bugün memuşlar yımışadı
yine yicem kırmızı kartı
günaydın eminem :)günayyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım
ben bugün yorgunum akşam eve gittim mutfağı temizledim tabi henüz birmedi akşam kısmetse devam edicem
bugün memuşlar yımışadı
yine yicem kırmızı kartı
kıslar dün yatmadan esimle anne ekarnında yasam öyküsü belgeselini izledik cok duygulandım yaaaaaaaaaaaa. nasıl bi mucize bu bebiş olusumu of of bende istiyorum artıkın ya sabrım kalmadı vallahi
Nere gidiyon kiz valla kafamizi bozma yegenimizi tembihleriz azcik buyudu mu depikler seni uyutmaz :))
günaydın canım0fLu,
jaleda,
melos34,
huzur17,
mrs.who+,
puffy123+,
didemss25
günayyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım
bugün memuşlar yımışadı
yine yicem kırmızı kartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?