aynen 3 haftadır şımarıyordum bulantım yok diye. bulancak olsa hemen başlardı dediler ama öyle değilmişayy senin az kalmış hala çekiyorsun demek zor ya çok hemde. inşş sağlıkla bebişini kucağına aldığında unutursun herşeyi eminim :)
0fLu,
jaleda,
melos34,
huzur17,
mrs.who+,
puffy123+,
didemss25
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
o günleri heycanla bekliyorum...
bizim babamız şimdiden gece bizim göbüşe sarılarak uyuyo.
şimdiden papucumu attın dama diyorm
herkeslere günaydın
ben bugün keyifsizim bağırsaklarım kötü çok ağrım var yatıyorum bende
herkeslere günaydın
ben bugün keyifsizim bağırsaklarım kötü çok ağrım var yatıyorum bende
emine kız, biz senle temizlikle kafayı yedik sanırım
Benim adamda ben durtersem karnimi seviyo aksam yatiyom ya bacagimi tutuyo ya mememi :) bende elini alip zorla gobegime koyuyom arada bir pipini yirin falan diyo ama nadir iste derdi gucu kari :)))
günaydın canım...
ve geçmiş olsun..
çabuk iyileşirsin inşallah
günaydın ishalmi oldun gülüm. türk kahvesi iç canım iyi geliyo. hatta yiyebilirsen bi yemek kasıgına biraz türkkahvesi üzerinede biraz limon sık bi kac damla yut bol su iç üzerine cok iyi geliyo.
abooo
doğduktan sonra seni görmez o merak etme
bizimkiyle dün halvet oldu işte.
1 haftadır bişey yoktu.
bizimki sevindi.
hamileliğin en zor yanı bu.
çocuk yapana kadar her gün tepemdeydin.
şimdiiiii hiiç sorma bişey istiyo musun diye dedi.
bi koptum varya
pufffyy bende hamile kalinca evin seklini degistirmistim gardolaplari yataklari kaldirmistim tek basima sanirim bu bir klasik zamanla tembellesirsin :)))...
Anaaaaa yaziyom yaziyom cikmiyo yavvvv
hilalim gecmis olsun bebemmmmm
pufffyy bende hamile kalinca evin seklini degistirmistim gardolaplari yataklari kaldirmistim tek basima sanirim bu bir klasik zamanla tembellesirsin :)))...
kıslar doktorumu aradım söktürücü içmiştimde ben hala adet olamamıstım. hap bitince bi hafta on güne kadar adet olunuyomus. bide adetin ikinci günü göbişten muayene ediyomus alttan degil buna sevindim
anam herkes öyle diyordu ama en başından beri, daha kimseden bir tabak kaldırmasını istemedim. Belki en son dönemde doğuma yakın bir kadın alırım, sadece 1 kere belki yoksa sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?