Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamze hani şu yapraklar vardı ya, geçen gün sarıcaktım. şaka gibi illa bişey oluyor.

Dün eve gittim kuru fasülye pilav yaptım. hani soğanlarını kavurmuştum ya prinçleride kavurdum. Yaprakları suya bastım dedim önce sigara böreği sarıyım. onu sararken abim geldi, yemek hazırladım sonra hastaneye gittik zaten gece geldik eve. Yine saramadım ama bu akşam sarıcam inşallah

isallah canim saglikla alsak kucaklarimiza benim bata 10 gun kala basladi cikarmalar hala devam anama cekmisim oda 9 ay cikarmis kimiside diyo 40in cikana kadar kusarsin sen isallah oyle olmaz

0fLu,
jaleda,
melos34,
huzur17,
mrs.who+,
puffy123+,
didemss25
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hosdeldinnnnnnnnnnnnn

herkeslere günaydın

ben bugün keyifsizim bağırsaklarım kötü çok ağrım var yatıyorum bende

kıslar doktorumu aradım söktürücü içmiştimde ben hala adet olamamıstım. hap bitince bi hafta on güne kadar adet olunuyomus. bide adetin ikinci günü göbişten muayene ediyomus alttan degil buna sevindim

o günleri heycanla bekliyorum...
bizim babamız şimdiden gece bizim göbüşe sarılarak uyuyo.
şimdiden papucumu attın dama diyorm

Benim adamda ben durtersem karnimi seviyo aksam yatiyom ya bacagimi tutuyo ya mememi :) bende elini alip zorla gobegime koyuyom arada bir pipini yirin falan diyo ama nadir iste derdi gucu kari :)))

herkeslere günaydın

ben bugün keyifsizim bağırsaklarım kötü çok ağrım var yatıyorum bende

günaydın ishalmi oldun gülüm. türk kahvesi iç canım iyi geliyo. hatta yiyebilirsen bi yemek kasıgına biraz türkkahvesi üzerinede biraz limon sık bi kac damla yut bol su iç üzerine cok iyi geliyo.

Benim adamda ben durtersem karnimi seviyo aksam yatiyom ya bacagimi tutuyo ya mememi :) bende elini alip zorla gobegime koyuyom arada bir pipini yirin falan diyo ama nadir iste derdi gucu kari :)))

abooo
doğduktan sonra seni görmez o merak etme
bizimkiyle dün halvet oldu işte.
1 haftadır bişey yoktu.
bizimki sevindi.
hamileliğin en zor yanı bu.
çocuk yapana kadar her gün tepemdeydin.
şimdiiiii hiiç sorma bişey istiyo musun diye dedi.
bi koptum varya

Memuklar yumusadi diye kirmizilar gelcek diyon belkim senin bebe yimisak meme seviyodur

günaydın canım...
ve geçmiş olsun..
çabuk iyileşirsin inşallah

günaydın tatlım sağol

günaydın ishalmi oldun gülüm. türk kahvesi iç canım iyi geliyo. hatta yiyebilirsen bi yemek kasıgına biraz türkkahvesi üzerinede biraz limon sık bi kac damla yut bol su iç üzerine cok iyi geliyo.

günaydın cnm yok ya rahatsızlığım var geçen haftadan berii ilaç alıyorum dün doktor ilacı azalttı malum gebelik fln olursa diye ama işte ağrım var

eminem nerdesin kıs yine benim acayip midem bulanıyo. bi demliik cayı içen ben simdi içemedim ya. öle agır seylerde yemiyorumki neden midem bulanıyo cok gıcık bi durum bu ya

biz butun halvetleri iptal ettik :) sirnasiyo ama korkuyom bisey olur diye diyo yazik suyum falan patlarmis :)) oyle diyo aciyom bu siralar kocama halvetsizlikten bi gergin ki sorma gitsin :))...

Anaaaaa yaziyom yaziyom cikmiyo yavvvv

hilalim gecmis olsun bebemmmmm

pufffyy bende hamile kalinca evin seklini degistirmistim gardolaplari yataklari kaldirmistim tek basima sanirim bu bir klasik zamanla tembellesirsin :)))...

pufffyy bende hamile kalinca evin seklini degistirmistim gardolaplari yataklari kaldirmistim tek basima sanirim bu bir klasik zamanla tembellesirsin :)))...

anam herkes öyle diyordu ama en başından beri, daha kimseden bir tabak kaldırmasını istemedim. Belki en son dönemde doğuma yakın bir kadın alırım, sadece 1 kere belki yoksa sanmıyorum

kıslar doktorumu aradım söktürücü içmiştimde ben hala adet olamamıstım. hap bitince bi hafta on güne kadar adet olunuyomus. bide adetin ikinci günü göbişten muayene ediyomus alttan degil buna sevindim

he doktor deseye an başta böyle böyle diye
bunlarda agzına kira istiyo
iyi bari benimde içim rahatladı senin için :13:

evet bende adetin 2. yada 3. günü randevu almaya çalışıp gidicem inşallah..

kızlar ya bişi dicem..
benim 2 halvettir feci derecede yumuşaklık ve hissizlik var bende.. neden sizce.
cumartesi sabah ve dün akşam 2 sinde de aynı şey oldu hani çok sık da olmadı..
ve aşırı ıslaklık var ayy garip bişiler oluyo bana...
hani adet öncesi desem 1 hafta önceden de bu kadar olmaz ki yaaa:44::44:

çok kafam karışık fikri olan var mı?

anam herkes öyle diyordu ama en başından beri, daha kimseden bir tabak kaldırmasını istemedim. Belki en son dönemde doğuma yakın bir kadın alırım, sadece 1 kere belki yoksa sanmıyorum

Sukur bende yardim almadim kimseden halam dedi geleyim terminator demis geleyim ben yapayim temizligi diye istemedim ama yagmur bitipte boya yapilinca kadin gelsin 15te bir yapamiyorum artik hic evi supurdum mu agridan oluyorum o derece bi yemek yapiyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…