Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

he doktor deseye an başta böyle böyle diye
bunlarda agzına kira istiyo
iyi bari benimde içim rahatladı senin için :13:

evet bende adetin 2. yada 3. günü randevu almaya çalışıp gidicem inşallah..

canım sen bi tedavi görüyomusun hormonların yumurtlama olayın nasıl . ya bu mide bulantısını anlamıyorum. dün aksamda test yaptım yine negatif 3 gündür sabahları bi tuhafım ya kokularda berbat geliyo bana

anam herkes öyle diyordu ama en başından beri, daha kimseden bir tabak kaldırmasını istemedim. Belki en son dönemde doğuma yakın bir kadın alırım, sadece 1 kere belki yoksa sanmıyorum

Sukur bende yardim almadim kimseden halam dedi geleyim terminator demis geleyim ben yapayim temizligi diye istemedim ama yagmur bitipte boya yapilinca kadin gelsin 15te bir yapamiyorum artik hic evi supurdum mu agridan oluyorum o derece bi yemek yapiyorum o kadar...

kuzu bak senin evindede pek halı yok, bu uzun faraşlı süpürgeler var bir milyoncularda, onlardan al. hem kılı tüyü toplyor hemde ne var ne yok temizliyor. hem süpürge açıp boşuna kendini yormazsın. ben öyle yapıyorum, çokda rahat oluyr

Halla hallaaaa ay senin bat gununu bende heycannan bekliyorum vallaa

Ben onlardan oldugum yerde bulamadim izmire gidincede cocuga biseyler bakarken unuttum hep ayip belki ama bi bebek magazasi gordum mu yapisiyorum camina eve gelene kadar her kiyafetin icinde oglumu hayal ediyorum :))

Ben onlardan oldugum yerde bulamadim izmire gidincede cocuga biseyler bakarken unuttum hep ayip belki ama bi bebek magazasi gordum mu yapisiyorum camina eve gelene kadar her kiyafetin icinde oglumu hayal ediyorum :))

hımmmm bi daha gidişinde haberim olursa sana yolda mesaj atarım

yok hiç bi tedavim yok
sadece branca ursuliyi içiyorum ama daha öncede içtim böyle olmadı..:44:
senin hapın yan etkileri olabilir mide bulantısı...

sen onu diyorsun ben doğumun bin çeşidini ,bebeklerin 4 boyutlu ultrasonlarını ,nette izlenebilecek herşeyi izledim valla

günaydın ..bırak şu temizliği sen de ne zaman yazsan bi yereri temizliyorsun
Yok kız o ben daha dün akşam başladım puffylemi karıştırdın nee

sağol yavrımm
valla kolay olmuyo işte işten çık eve git yemek ye bulaşık yıka saat 9 oluyo eşimde 1 de geliyo o gelene kadar ne yaparsam kar diyorum işte
nerde oturuyosun adresi ver hafta sonlarıda sana geliyimm

günaydın canım

hiç belli olmaz du bakalım
ban kendimi biliyorum bugün gelmezzse yarın mutlaka gelir olsun en azından zamanında olucam

emine kız, biz senle temizlikle kafayı yedik sanırım
ben yeni yemeye başladım kafayı sendemi bulaştı ne
Memuklar yumusadi diye kirmizilar gelcek diyon belkim senin bebe yimisak meme seviyodur

heee dimi ya ben bunu düşünmedimdi
benim bebekim yımışak seviyo dimekkii

eminem nerdesin kıs yine benim acayip midem bulanıyo. bi demliik cayı içen ben simdi içemedim ya. öle agır seylerde yemiyorumki neden midem bulanıyo cok gıcık bi durum bu ya

melisam kaç gün geçti kız seninin batın belkide bebek vardır eğer günün geçiyosa bir test yapsana haddiiiiiiiiiiiiii

yok hiç bi tedavim yok
sadece branca ursuliyi içiyorum ama daha öncede içtim böyle olmadı..:44:
senin hapın yan etkileri olabilir mide bulantısı...

ama bitti üçüncü günümdeyim icerken hiç yoktu bittiginden beri böleyim. naneli sakız işe yarardı bende oda etkilemiyo şimdi cok fenayım ya.
basımda agrıyo. branca ursuli ne kıs hec duymadım ben öle bişi. yumurta takibi falan yaptırmadınmı canım hiç.

Alla alla ben genede ilacın yan etkisidir diye düşünüyorum canım ya
olsa mutlaka cıkardı testte.. kırmızıların geliceğini işaret eden belirtilerin varmı?

canım ben gecen sene takipteydim işte temmuza kadar
hamişlikten sonra hiç gitmedm 6 ay oldu
benim içtiğim surup , bitkisel bişey o da yumurtaları etkiliyomuş işte bilmiyorum ki..
bu ay adet olana kadar içicem sonra 1 ay içmicem o ay da doktora gideyim diyorum...

slm kizlar
dun ben cok halsizdim bugun biraz daha iyiyim cok sukur....

puffy123 tatlim gecmis olsun kardesine cocuklarin hasta olmasi cok zor biran once iyilesir insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…