he doktor deseye an başta böyle böyle diye
bunlarda agzına kira istiyo
iyi bari benimde içim rahatladı senin için :13:
evet bende adetin 2. yada 3. günü randevu almaya çalışıp gidicem inşallah..
anam herkes öyle diyordu ama en başından beri, daha kimseden bir tabak kaldırmasını istemedim. Belki en son dönemde doğuma yakın bir kadın alırım, sadece 1 kere belki yoksa sanmıyorum
Sukur bende yardim almadim kimseden halam dedi geleyim terminator demis geleyim ben yapayim temizligi diye istemedim ama yagmur bitipte boya yapilinca kadin gelsin 15te bir yapamiyorum artik hic evi supurdum mu agridan oluyorum o derece bi yemek yapiyorum o kadar
kızlar ya bişi dicem..
benim 2 halvettir feci derecede yumuşaklık ve hissizlik var bende.. neden sizce.
cumartesi sabah ve dün akşam 2 sinde de aynı şey oldu hani çok sık da olmadı..
ve aşırı ıslaklık var ayy garip bişiler oluyo bana...
hani adet öncesi desem 1 hafta önceden de bu kadar olmaz ki yaaa:44::44:
çok kafam karışık fikri olan var mı?
kuzu bak senin evindede pek halı yok, bu uzun faraşlı süpürgeler var bir milyoncularda, onlardan al. hem kılı tüyü toplyor hemde ne var ne yok temizliyor. hem süpürge açıp boşuna kendini yormazsın. ben öyle yapıyorum, çokda rahat oluyr
ben doktora gidiyorum millet dua edin bana ..
:18:
Ben onlardan oldugum yerde bulamadim izmire gidincede cocuga biseyler bakarken unuttum hep ayip belki ama bi bebek magazasi gordum mu yapisiyorum camina eve gelene kadar her kiyafetin icinde oglumu hayal ediyorum :))
hımmmm bi daha gidişinde haberim olursa sana yolda mesaj atarım
24 nisanda gidicez :))
canım sen bi tedavi görüyomusun hormonların yumurtlama olayın nasıl . ya bu mide bulantısını anlamıyorum. dün aksamda test yaptım yine negatif 3 gündür sabahları bi tuhafım ya kokularda berbat geliyo bana
Yok kız o ben daha dün akşam başladım puffylemi karıştırdın neesen onu diyorsun ben doğumun bin çeşidini ,bebeklerin 4 boyutlu ultrasonlarını ,nette izlenebilecek herşeyi izledim valla
günaydın ..bırak şu temizliği sen de ne zaman yazsan bi yereri temizliyorsun
günaydın eminem :)
kolay gele sana.
bi ara gel bana da yardım et kız zar zor iş yapıyorum ağır kaldıramıyorum.
hafta sonunu bekliyorum eşime kakalıcam hepsini...
hayırlısı olsun bebeğim hakkında..
belirtilere inanmıyoruz biliyosun
ben onu izlediğimde ağlamıştım.
mucize bu işte..
RABBİMİN öylesine büyük bi mucizesi..
RABBİm hepimizi mucizelerimize kvuştursun inşallah
ban kendimi biliyorum bugün gelmezzse yarın mutlaka gelir olsun en azından zamanında olucamgünaydın canım
hiç belli olmaz du bakalım
ben yeni yemeye başladım kafayı sendemi bulaştı neemine kız, biz senle temizlikle kafayı yedik sanırım
Memuklar yumusadi diye kirmizilar gelcek diyon belkim senin bebe yimisak meme seviyodur
eminem nerdesin kıs yine benim acayip midem bulanıyo. bi demliik cayı içen ben simdi içemedim ya. öle agır seylerde yemiyorumki neden midem bulanıyo cok gıcık bi durum bu ya
yok hiç bi tedavim yok
sadece branca ursuliyi içiyorum ama daha öncede içtim böyle olmadı..:44:
senin hapın yan etkileri olabilir mide bulantısı...
Halla hallaaaa ay senin bat gununu bende heycannan bekliyorum vallaa
ben doktora gidiyorum millet dua edin bana ..
:18:
ben acıktım yaa mamalarımı yiyip geliyorumm :125:
ama bitti üçüncü günümdeyim icerken hiç yoktu bittiginden beri böleyim. naneli sakız işe yarardı bende oda etkilemiyo şimdi cok fenayım ya.
basımda agrıyo. branca ursuli ne kıs hec duymadım ben öle bişi. yumurta takibi falan yaptırmadınmı canım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?