Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yemeği yedim ağırlık bastı yine uyusam şuracıkta şu kıl patron beni işten atarmıki

hoşgeldin aysun
naber nasılsın sende ne var ne yok?

ben durumumu yazdım işte üstte garip haller içindeyim

valla benim durum da pek aydınlık değil klomen ve gonaphane kullanmaya başladım klomen bitti yumurtalıklarım sanki patlıycak gibi ağrıyo bazen ilacın etkisimiidir nedir cumartesi de yumjurta takibi başlıycak hayırlısı olsunn bakalım
sağol melisamm

hoşgelşdin canım

selam hoşşgelllddiiiiiiiiiin
hoş buldum canımm

heeeyyyyyyyyyyyyyyyyy kisme yokkkmuuuuuuuuuuuuu :26:
yine tavık gibi kaçıştınız heeeeeeeeeeee

slm kizlar
dun ben cok halsizdim bugun biraz daha iyiyim cok sukur....

puffy123 tatlim gecmis olsun kardesine cocuklarin hasta olmasi cok zor biran once iyilesir insallah...

canım gecmiş olsun havalar fena yaıpyo insanı ...
bende bugün daha iyiyim hepimiz aynıyız sanırım..

pufymin kardeşi de hasta oldu demek ah onlar daha hassas tabi...

oohh süper keşke bende o aşamaya gelsem.. bi doktoa gidemedim yawwwff
evet klomen yapar canım
bide çatlatma ignesi oldun muu oh gelsin bebiş
bence kesin yaptır çatlatma ignesini benim onun yüzünden 3 ayım boşa gecti cünkü ...

ben doktora dedim artık sıkılmaya başladım diye ondan sonra tamam o zaman igne yapalım demişti

ne kadar vahşiii ve seksiiiii

ben burdayım kız
yarım saat sonra cıkıcam yemegeee..
sen napıyosunnn

heee ben sexi olamadım bari avatarım olsunn
bende gormları dolaşıyodum

ya patronlar kıllık yapar kesin bi hava al camdan filan bak su at yüzüne...
zaten kıl
obaa kimse yok meydan bana kaldıııı
hiiççç heveslenme bende geldimm
çıkın gidin burdan döverim senii
[video=youtube;eecfE-TovrM]http://www.youtube.com/watch?v=eecfE-TovrM&feature=player_embedded[/video]
çekilin uleeyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnn
topla tüfekle uçakla geldimm

Geldimmm ohhh ogluma yarasin ya elin cocugu yemek yiyince oynar ben yemek yedim mi benimkine bi agirlik cokuyo dotunu devirip yatiyo garanti bu arada kismeler yok meydan savasi bitmis meydan bana kalmis

Geldimmm ohhh ogluma yarasin ya elin cocugu yemek yiyince oynar ben yemek yedim mi benimkine bi agirlik cokuyo dotunu devirip yatiyo garanti bu arada kismeler yok meydan savasi bitmis meydan bana kalmis

meydanı boş bırakmadım. oğluma yorgan ve nevresim takımı bakıyorum

karışma çocğa yatsın cık cık cıkk doğduktan sonrada ahh uyusada bende biraz dinlensem dersiniz emzirirken başınız düşer uykusuzluktan
vay be ne gzel günlerdi
selam kizlar nasilsiniz bakiim?

selam canımmmm hoşgeldin
gördüğün gibi bugün topiğimizde kimsecikler yok nedense :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…