- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
selam kızlar nasılsınızzz
sağol melisammafiyet olsun gülüm
hoşgelşdin canımselam kızlar nasılsınızzz
slm kizlar
dun ben cok halsizdim bugun biraz daha iyiyim cok sukur....
puffy123 tatlim gecmis olsun kardesine cocuklarin hasta olmasi cok zor biran once iyilesir insallah...
hoşgeldin aysun
naber nasılsın sende ne var ne yok?
ben durumumu yazdım işte üstte garip haller içindeyim
hoş buldum canımmsağol melisamm
hoşgelşdin canım
selam hoşşgelllddiiiiiiiiiin
slm kizlar
dun ben cok halsizdim bugun biraz daha iyiyim cok sukur....
puffy123 tatlim gecmis olsun kardesine cocuklarin hasta olmasi cok zor biran once iyilesir insallah...
valla benim durum da pek aydınlık değil klomen ve gonaphane kullanmaya başladım klomen bitti yumurtalıklarım sanki patlıycak gibi ağrıyo bazen ilacın etkisimiidir nedir cumartesi de yumjurta takibi başlıycak hayırlısı olsunn bakalım
hoş buldum canımm
heeeyyyyyyyyyyyyyyyyy kisme yokkkmuuuuuuuuuuuuu :26:
yine tavık gibi kaçıştınız heeeeeeeeeeee
yemeği yedim ağırlık bastı yine uyusam şuracıkta şu kıl patron beni işten atarmıki
elibeses sana bırakırmıyım bu meydanı
En kisa zamanda gitmeni oneririm isteren gecikmenin 15 gunu tamamlamasinida bekleyebilirsin :)
ne kadar vahşiii ve seksiiiii
ben burdayım kız
yarım saat sonra cıkıcam yemegeee..
sen napıyosunnn
zaten kılya patronlar kıllık yapar kesin bi hava al camdan filan bak su at yüzüne...
hiiççç heveslenme bende geldimmobaa kimse yok meydan bana kaldıııı
çekilin uleeyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnçıkın gidin burdan döverim senii
[video=youtube;eecfE-TovrM]http://www.youtube.com/watch?v=eecfE-TovrM&feature=player_embedded[/video]
bende gidiyorummm
bi yemek yiyim enerji toplayıp geliyorummm
Geldimmm ohhh ogluma yarasin ya elin cocugu yemek yiyince oynar ben yemek yedim mi benimkine bi agirlik cokuyo dotunu devirip yatiyo garanti bu arada kismeler yok meydan savasi bitmis meydan bana kalmis
karışma çocğa yatsın cık cık cıkk doğduktan sonrada ahh uyusada bende biraz dinlensem dersiniz emzirirken başınız düşer uykusuzluktanGeldimmm ohhh ogluma yarasin ya elin cocugu yemek yiyince oynar ben yemek yedim mi benimkine bi agirlik cokuyo dotunu devirip yatiyo garanti bu arada kismeler yok meydan savasi bitmis meydan bana kalmis
selam kizlar nasilsiniz bakiim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?