Günaydın canlarım bebeklerim...
güzel anneleriiiimmmm...
nasılsınızz?
ben iyiyim kuzum ama elibeses ve gamze biraz üzgünler bugün, gamze eşine kızgın ama elibeses hala bişey yazmadı
Günaydın canlarım bebeklerim...
güzel anneleriiiimmmm...
nasılsınızz?
bitanem bak şurda anlaşalım ben sana hakssızsın demiyorum. ilk mesajda dediğim gibi sonuna kadar haklı olabilirsin, haklılığın yaptığın her hamlede azalır. 5 yıldır eşimin ailesinin içindeyim hatta fazlası var eksiği yok. Bir yıldır huzura kavuştum, şimdi onları çok seviyorum. Geçmişi unuttummu unutamadım ama mutluyum onlarla bile mutluyum.
gunaydinnnn canim gerginim ben :)
valla hamilelikle beraber 2ye katliyo dun gece 12ye kadar hastanedeydik dr suyun gelmeye baslamis olabilir dedi ya dogursam ben cevremde kimsede yok ne yapacam araba susu gibi yaninda tasicak beni oglu dogana kadar
kız gene mi sinirlendin..
evde yat dinlen sen...
kocan seni yanında taşımasına gerek yok bebeğim ev anahtarı yok mu.
ALLAH KORUSUN kötü bişey olsa ararsın hemen gelir.
artık senin dinlenmen lazım..
Yok ben kocami bogacam ondan sonra rahat edecem :))
yazık kız adama
bizde bu aralar eşimle çok atışıyoruz.
sofra kaldırıyorum kaldırma ani hareket yapma.
beni daha çok strese sokuyo
Sende yapma ne guzel iste ustune dusuyo adam iyi degerlendir dun kocamin arkadasida var hastaneye gittik bana diyo ki yenge az zamanin kaldi iyi degerlendir yapabildigini yap kocamda diyo ne akil veriyon karima yeterince cekiyom zaten :))
yazık adama yazık
eee ne demiler yaziga kazik atan cok olurmus boyu devrilmeyesice tlf cvp vermiyo esek onden gideni hattaaaa
kız müsait değildir ne bu sinir böyle :)))
arar o seni birazdan
gamzeyi görünce 5 yıl önceki halim geliyor aklıma o zamanlar beraber yaşıyoduk yeni yeni başlamıştık beraber yaşamaya, aradım teli kapalıydı elimde bıçakla kapının önünde oturdum bekledim, bi geldi kan revan içinde arkadaşı kaza yapmış hastaneye falan yetiştirmişler, benimki telini düşürmüş kaybolmuş. Eğer adamı öyle kanlar içinde görmesem bıçağı sokucaktım
tabi bu 5 yıl önceki ben, şimdide kardeşleri arıyor abim tele bakmıyor bişeymi oldu diyor yooo bişey olmamıştır dükkanda unutmuştur teli diyorum
galiba insan yaşadıkça pişiyor
gamzede 2-3 yıl sonra bugünlerine gülücek ama benim saçları beyaza karıştıkdan sonra anlıycak
kesinlikle insan yaşadıklarından ders aldıkça olgunlaşıyor.
bende ilk evlendiğim zamanlar eşimin üstüne çok giderdim ama şimdi dememe gerek kalmıyor.
çünkü nasıl olsa gelecek diyorum ha geç ha erken ne farkeder
insan üzdüğü kadar üzülüyor bu bir gerçek. Her tartışma biraz saygı birazda sevgiden götürüyor. Kıskanmak, benimsemek ayrı bişey ama artık huzursuz etmiyorum. eşim kıskanmıyor gibi yapıyor ama arkadaşlarımla dışarı çıkıyım 1 saat sonra beni almaya geliyor, ona göre süpriz yapmış oluyor. Kıskanıyor ama huzursuz etmeden, bende ona aynı şekilde davranıyorum. İnceden kıskanıyorum, huzurszluk vermeden
bide alışınca o insana huyunu suyunu görüyosun. Gözünden anlıyosun ne yaptığını yada yapıcağını. Dün bana eşim 5 gibi yemek yicem dedi ok dedim, akşam eve gittim dolma sarıyodum geldi. Karnın aç değildir heralde işim bitsin öyle sarıyım dedim. oolur dedi en az 5 kere sen açsın dedim yok dedi, sarmalar bitti baktım hemen sofra hazırlıyor yemek yemedim erken geliyim diye dedi, ben onun aç olduğunu anlıyodum o inkar etsede
günaydın kızlarrr
bugün evdeyim
ilk kez güzel uyudum gece yaa
şimdi de kahvaltı edip ütü yapcam bol bol
keyifleriniz iyidir umarım
insan üzdüğü kadar üzülüyor bu bir gerçek. Her tartışma biraz saygı birazda sevgiden götürüyor. Kıskanmak, benimsemek ayrı bişey ama artık huzursuz etmiyorum. eşim kıskanmıyor gibi yapıyor ama arkadaşlarımla dışarı çıkıyım 1 saat sonra beni almaya geliyor, ona göre süpriz yapmış oluyor. Kıskanıyor ama huzursuz etmeden, bende ona aynı şekilde davranıyorum. İnceden kıskanıyorum, huzurszluk vermeden
bide alışınca o insana huyunu suyunu görüyosun. Gözünden anlıyosun ne yaptığını yada yapıcağını. Dün bana eşim 5 gibi yemek yicem dedi ok dedim, akşam eve gittim dolma sarıyodum geldi. Karnın aç değildir heralde işim bitsin öyle sarıyım dedim. oolur dedi en az 5 kere sen açsın dedim yok dedi, sarmalar bitti baktım hemen sofra hazırlıyor yemek yemedim erken geliyim diye dedi, ben onun aç olduğunu anlıyodum o inkar etsede
ooo hoşgeldin ferdam...nasılsın
bu arada tiroid için 50 mg almaya devam ediyorum..
sana gücendiğim için lafını dinliyorum
kız müsait değildir ne bu sinir böyle :)))
arar o seni birazdan
gamzeyi görünce 5 yıl önceki halim geliyor aklıma o zamanlar beraber yaşıyoduk yeni yeni başlamıştık beraber yaşamaya, aradım teli kapalıydı elimde bıçakla kapının önünde oturdum bekledim, bi geldi kan revan içinde arkadaşı kaza yapmış hastaneye falan yetiştirmişler, benimki telini düşürmüş kaybolmuş. Eğer adamı öyle kanlar içinde görmesem bıçağı sokucaktım
tabi bu 5 yıl önceki ben, şimdide kardeşleri arıyor abim tele bakmıyor bişeymi oldu diyor yooo bişey olmamıştır dükkanda unutmuştur teli diyorum
galiba insan yaşadıkça pişiyor
gamzede 2-3 yıl sonra bugünlerine gülücek ama benim saçları beyaza karıştıkdan sonra anlıycak
bencede o şekilde olması lazım.
benim eşim tek başıma bir yere göndermez beni hem kıskançlığından hemde buranın çevresinden dolayı..
düşünün ki hastaneye bile gelmek için cumartesiye almış randevuyu...
günaydın kızlarrr
bugün evdeyim
ilk kez güzel uyudum gece yaa
şimdi de kahvaltı edip ütü yapcam bol bol
keyifleriniz iyidir umarım
kocalar çekiştiriliyor heralde yine
benim kocam benden ayrı biyere gitmiyor
nereye gidiyorsak birlikte gidiyoruz
çünkü onun arkadaşları benim de arkadaşım
kimi evli kiminin sevgilisi var
birlikte görüşüyoruz o yüzden
ama ben arkadaşlarımla yalnız görüşürüm (çağırıyorum ama ben napıcam diyor evde kalıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?