Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

SELAM kızçeler nasılsınız bakalım hamişler keyifler nasıl bakayım hamiş adayları ve aday adayları ne var ne yok

buyrun efendim hoşgeldinizzz

hoşbulduk bitanem sende hoşgeldin.

SELAM kızçeler nasılsınız bakalım hamişler keyifler nasıl bakayım hamiş adayları ve aday adayları ne var ne yok

aynı tas aynı hamam sen nasılsın?

pazar günleri giremediğim için üzüntümden asıyorum suratımı

kocişinle geçirmiyormusun tüm pazarını yahu, asma suratını. Hem bak doğurunca kırkta bir gelebileceksin. bugünlerine hamd et bence.

tatlım hastaydım ben kac gündür iyileştim cok şükür sonrada biraz topiğe ara veriyim dedim çünkü bebiş fikrini topikteyken atamıyorum kafamdan öyle işte sen nasılsın canım

çok geçmiş olsu gülüm benim neyin vardımki soğuk algınluığımı bebek düşüncesiyle uzaklaşan çok oluyoyaa nedenki takıyosunuz kafanıza bu kadar balım yazıok sana ama üzülüyorum bak batına 4 gün kaldı valla gününü sayıyıyorum aşkım

valla al bendende okadar canım monoton hayatıma bi şenlik bekliyorum rabbimden

hoşbuldum gülüm aynen bende artık aday olmak isteyenlerdenim sonumuz hayır ola hilalcim korunuyomuydun sen

ttalım işte bu ay doktora gittim bırakabilirsiniz dedi bende hemen değerlendirdim ama bilmiyorum bekliycezbide ilaç içiyorum bağırsak rahatsızlığım için o da beni tedirgin ediyi

vallahi bebek doğunca nasıl fırsat buluruz, ya ben çok korkuyorum. bakabilirmiyim çocuğuma :26:

sen bebeğine bakamayacaksın haa, güldürme beni kuzum.

harika bir anne olacaksın, her yere her şeye yetişebilecek potansiyel ve kabiliyet var sende. kendine haksızlık etmekten vazgeç artık

bakarsın tabiki kuzucum bizim genlerimizde var bu içten geliyo

sen bebeğine bakamayacaksın haa, güldürme beni kuzum.

harika bir anne olacaksın, her yere her şeye yetişebilecek potansiyel ve kabiliyet var sende. kendine haksızlık etmekten vazgeç artık

bazen kendime güvenim geliyor, oo ben liseye giderken bakıyodum diyorum, sonrada ya bakamazsam diyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…