canım sabah geldi sanırım negatifti pek keyfi yoktu, kafasını toparlayınca gelir
merhabalar topiğin demirbaşları nasılsınız?
ben pazar günleri giremediğim için kendmi demirbaş saymıyorumki
bence demirbaş gamze
merhabalar topiğin demirbaşları nasılsınız?
aaa niye surat asıyorsun yahu kötü birşey demedim ki. ben her geldiğimde sizi burda gördüğümden topiğin en sadık üyeleri olduğunuzdan öyle demiştim. :)
nerelerdesin sen gülüm yaa aşk olsun neden girmiyosunSELAM kızçeler nasılsınız bakalım hamişler keyifler nasıl bakayım hamiş adayları ve aday adayları ne var ne yok
buyrun efendim hoşgeldinizzz
SELAM kızçeler nasılsınız bakalım hamişler keyifler nasıl bakayım hamiş adayları ve aday adayları ne var ne yok
pazar günleri giremediğim için üzüntümden asıyorum suratımı
SELAM kızçeler nasılsınız bakalım hamişler keyifler nasıl bakayım hamiş adayları ve aday adayları ne var ne yok
nerelerdesin sen gülüm yaa aşk olsun neden girmiyosun
kocişinle geçirmiyormusun tüm pazarını yahu, asma suratını. Hem bak doğurunca kırkta bir gelebileceksin. bugünlerine hamd et bence.
hoşgeldin bacımmmm ben beklemedeyim action yok bu aralar
vallahi bebek doğunca nasıl fırsat buluruz, ya ben çok korkuyorum. bakabilirmiyim çocuğuma :26:
tatlım hastaydım ben kac gündür iyileştim cok şükür sonrada biraz topiğe ara veriyim dedim çünkü bebiş fikrini topikteyken atamıyorum kafamdan öyle işte sen nasılsın canım
hoşbulduk bitanem sende hoşgeldin.
aynı tas aynı hamam sen nasılsın?
kocişinle geçirmiyormusun tüm pazarını yahu, asma suratını. Hem bak doğurunca kırkta bir gelebileceksin. bugünlerine hamd et bence.
hoşbuldum gülüm aynen bende artık aday olmak isteyenlerdenim sonumuz hayır ola hilalcim korunuyomuydun sen
vallahi bebek doğunca nasıl fırsat buluruz, ya ben çok korkuyorum. bakabilirmiyim çocuğuma :26:
bakarsın tabiki kuzucum bizim genlerimizde var bu içten geliyo
sen bebeğine bakamayacaksın haa, güldürme beni kuzum.
harika bir anne olacaksın, her yere her şeye yetişebilecek potansiyel ve kabiliyet var sende. kendine haksızlık etmekten vazgeç artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?