hım bende klomen içiyorum aynı adetin üçüncü günü baslanıyo. ve ayrıca günde bi tane glukofen devamlı içiyorum adetliyken bile ilk aylar vermemişti sonradan sen kullanmıyodun bunu diye hatırladı yazdı. insülin direncini kırmak için. ama ben iki aydır bu klomeni kullandıgım halde adetim gecikiyo glukofenmi yaptı acep diyede düşünüyürum bugün bıraktım hapı.yummurtAların kendiligindenmi catlıyo catlatma ignesi yapıyomu.
hanimlar hepinize sevgiler. yarin gorusmek umidiyle. derdimi dinleyen arkadaslarim hakkinizi helal edin. opuldunuz
Evime geldimmmmm kizlar kocama bisiyler oldu dukkani erken kapatimde aksama cikip gezelim didi bana acaba dun benden gizli dr karinin 3 aylik omru mu kaldi dedi...
Evime geldimmmmm kizlar kocama bisiyler oldu dukkani erken kapatimde aksama cikip gezelim didi bana acaba dun benden gizli dr karinin 3 aylik omru mu kaldi dedi...
çatlakkk gibeeee
kız o bardak arabanın camına değilde eşinin kafasına felan düüşmüş olmasın
ALLAH muhabbetinizi arttırsın kuzu kocaman bir maşallahhh diyeyim Eki Görüntüle 387954
yahu biz kadınlar vallahi bir garibiz, adam ilgilenmez ilgilenmedi deriz, ilgilenir ne oldu ölücekmiyiz deriz
Dün noldu ki?Hastaneye mi gittin?
Canım onlar da dozunda yapsınlar her şeyi, ortayı bulsunlar.
çatlakkk gibeeee
kız o bardak arabanın camına değilde eşinin kafasına felan düüşmüş olmasın
ALLAH muhabbetinizi arttırsın kuzu kocaman bir maşallahhh diyeyim Eki Görüntüle 387954
yahu biz kadınlar vallahi bir garibiz, adam ilgilenmez ilgilenmedi deriz, ilgilenir ne oldu ölücekmiyiz deriz
Canım onlar da dozunda yapsınlar her şeyi, ortayı bulsunlar.
mesela ben bebeği nasıl bakarım diye korkuyorum eşim ben nasıl doğurucam diye deli oluyor
sana giren çıkanmı var ordan çıkıcak bi şekilde diyorum. Sus bana söyleme nasıl çıkar ordan diyorsanki kendi doğurucak
biz erkekler hamile olunca sizi daha farklı gözrüyoruz diyorsanırım daha narin ince görüyolar
mesela ben bebeği nasıl bakarım diye korkuyorum eşim ben nasıl doğurucam diye deli oluyor
sana giren çıkanmı var ordan çıkıcak bi şekilde diyorum. Sus bana söyleme nasıl çıkar ordan diyorsanki kendi doğurucak
biz erkekler hamile olunca sizi daha farklı gözrüyoruz diyorsanırım daha narin ince görüyolar
Gittik canim kalbini dinledik ultrasona girdik devlette tabi ama goremedik malesef alttan muayeneyi kabul etmeyince korkutmaya calistilar suyum geliyomusta falan filan :)
Valla benimki yapısal olarak sessiz sakin ama beni pek narin görmüyor dün anladım. Akşam ben ona bişeyler anlatıyorum o tv izliyor dinlemiyor, yüzünü kendime çeviriyorum yine dönüyor, en son televizyonun önüne geçtim izlemesin diye, yerinden kalktı kollarımdan tuttu kaldırdı valla biblo gibi beni televizyonun yanına koydu. Ya bişey olsaydı dedim yok yok dikkat ettim diyor
Niye gittin ki? Bişey mi oldu baştan anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?