Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canimtam cikiyordum. ben sadece bunlari kullaniyorum baska bisi vermiyor haaa bide duzenli folik asit. yumoslarim kendi catliyor canim

hanimlar hepinize sevgiler. yarin gorusmek umidiyle. derdimi dinleyen arkadaslarim hakkinizi helal edin. opuldunuz

canım hak hukuk olurmu aramızda, bizler bütün acılarımızı beraber azaltarak ilerliyoruz, sende yarın bi gün hamişken hamiş olmak isteyenlere yardım ediceksin. Sürüp gidicek

Evime geldimmmmm kizlar kocama bisiyler oldu dukkani erken kapatimde aksama cikip gezelim didi bana acaba dun benden gizli dr karinin 3 aylik omru mu kaldi dedi ...

çatlakkk gibeeee
kız o bardak arabanın camına değilde eşinin kafasına felan düüşmüş olmasın
ALLAH muhabbetinizi arttırsın kuzu kocaman bir maşallahhh diyeyim

Canım onlar da dozunda yapsınlar her şeyi, ortayı bulsunlar.

mesela ben bebeği nasıl bakarım diye korkuyorum eşim ben nasıl doğurucam diye deli oluyor
sana giren çıkanmı var ordan çıkıcak bi şekilde diyorum. Sus bana söyleme nasıl çıkar ordan diyor sanki kendi doğurucak
biz erkekler hamile olunca sizi daha farklı gözrüyoruz diyor sanırım daha narin ince görüyolar

çatlakkk gibeeee
kız o bardak arabanın camına değilde eşinin kafasına felan düüşmüş olmasın
ALLAH muhabbetinizi arttırsın kuzu kocaman bir maşallahhh diyeyim Eki Görüntüle 387954

yok canim cam kirilinca kafasi ruzgar aldi usuttu bence

yahu biz kadınlar vallahi bir garibiz, adam ilgilenmez ilgilenmedi deriz, ilgilenir ne oldu ölücekmiyiz deriz

ama haksizmiyiz kadinlar hep haklidir

Canım onlar da dozunda yapsınlar her şeyi, ortayı bulsunlar.

bencede aynen onayliyorum

Benimki cikis fikrine alisti sadéce dogumdan sonra 40 gun kanama olayi var ya kanin kalmaz ki senin ne yapcaz o zaman diyip duruyo pekmez alim sana uzum alim bobrek dalak alim diyip duruyo

Valla benimki yapısal olarak sessiz sakin ama beni pek narin görmüyor dün anladım. Akşam ben ona bişeyler anlatıyorum o tv izliyor dinlemiyor, yüzünü kendime çeviriyorum yine dönüyor, en son televizyonun önüne geçtim izlemesin diye, yerinden kalktı kollarımdan tuttu kaldırdı valla biblo gibi beni televizyonun yanına koydu. Ya bişey olsaydı dedim yok yok dikkat ettim diyor

Eskiden koyun birinde kadinin sancısi tutuyo ebe geliyo falan kocasini disari yolluyolar adamda dayanamiyo kadinin bagirmasina camdan bakiyo ki bebegin cikisini goruyo o gunden sonra kadina yaklasmiyo kadinin kaynanasi bi muddet sonra bakiyo gelini uzgun soruyo gelin diyo boyle boyle kadin oglunu cagiriyo bi tabaga bal dokuyo eliyle bali kesiyo tabi bal yine birlesiyo bak diyo karinda bu bal gibi o gordugun o anlikti simdi eskisi gibi erkekler icin korkunc yani her turlu

Anaaaaaa kiz dikkat et amaninnn

Niye gittin ki? Bişey mi oldu baştan anlatsana

Canim 3.45ten 6 ya kadar oynamadi saglik ocagindaki acile gittik hastaneye git dediler ben istemedim oynar diye saat 9da kocam elini karnima koydu cocuk tas gibi duruyo sol tarafindan cikmis resmen kocam dedi olmus bu cocuk kalktik oyle diyince gittik odaya girdim kalbini duydum disari ciktim ilk dedigim sey ben acim oldu kalbinin sesini duyunca ac oldugum aklima geldi

Ben neyemek yapayım? Sadece çorbam var çok acıktım. Bu arada cuma bebişi ayrıntılı görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım.Biraz da stres var tabi malum iğne falan kullanıyorum offffff.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…