Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

haklisin cnm. zaten hicbir zaman isyan etmedim.hep dua ediyorum.olacakta ama inaniyorum. yani icimde oyle bi his var. ama sabirsizlaniyorum ne zaman ne zamn diye. benim kide bana surpriz olcak herhalde. disari cikinca sagda solda hamile gorunce bebek gorunce uzukmemekte elde degil ama sanki

anldım canım benimkininde birtanesi 7 tane diğeri 12 tane işte hayılrısı bende çok duydum fitil sonrası ilk aydan hamile kalan yoğun akıntı olunca sanırım engel oluyo bilemiyorum tabi sağolasın bilgilerin için gülüm

tmm canımyardımcı olabildiysem ne mutlu bana artık hakkımızda hayırlısı olsun

mutlaka insan üzülüyor, çok zor bir dönem. Hep dualarımda rabbim kucağı boş kimse bırakmasın derim. Sabrı tükenmeden yollasın tüm bebek bekleyenlerimize inşallah

oyle cnm yaa.zaten bi tek burda uzuntumu paylasiyorum sizlere.sevdiklerimin yaninda bebek konusu acilinca gozumun icine bakiyor. uzuluyormuyum diye. bende hic takmiyormusum gibi yapiyorum. kismetse nasipse olur edalarinda. cunku uzgun olsam onlar benden cok uzulcekler. oyle yani. sizde olmasaniz icimi dokemicem valla

canım ben aktara gittim anlattım durumu bi kilo bAla bisürü sey katarak güzel bi karısım hazırladı. benim esimin sonuclarıda iyi cıkmıstı ama ona güzenmedim onada bi karısım hasırladım bu ay bunları denicem umutluyum. cünkü umutlaki o an bizim yumurtalarımız kalitelide olsa sperm o an kalitesiz girerse içeri döllüyemiyo yada giremiyo iste bi sekilde.sperm testinide 3 kere yaptırmak gerekiyomus onun ortalaması alınıyomus. cünkü o gün cok fazla spermi gelipte yanıltabilir test sonucunu.

yinede maaşallah gülüm o zaman sana güçlüsün bak inancını kaybetme ne derdin olursa gel sen bana de anlat günlerce valla dinlerim sana iyi gelicekse hiç erinmem yeterki biraz olsun kafan dağılsın meleğim üzülme sıkma o güzel canını hayırlısı olsun diyicek yapıcak birşey yok balım

50 dakika var daha işden çıkmama abimde ankaraya yaklaşmış, gelsede boynuna sarılıp ağlasam ağlasam
göbeğimden fırsat kalırsa tabi

evet bende istiyorum sperm testini yenilemeyi bir ay sonra falan. bakalim ne cikacak. bende bitkisel biseyler deniyorum ama olmadi sen bi kullan sonuclarina gore bizde baslariz bakarsin faydasi olur

50 dakika var daha işden çıkmama abimde ankaraya yaklaşmış, gelsede boynuna sarılıp ağlasam ağlasam
göbeğimden fırsat kalırsa tabi

puyff abinmi geliyo hadi gözün aydın gülüm çok sevindim senin adına şükür kavuşturana desene sen bugün çok mutlusun demekki balım benmim doya doya hasret giderin

kızlar ben çıkıyoum eşim geldi akşama giricem maç var hepinizi öpüyorum hayırlı akşmalar

Evime geldimmmmm kizlar kocama bisiyler oldu dukkani erken kapatimde aksama cikip gezelim didi bana acaba dun benden gizli dr karinin 3 aylik omru mu kaldi dedi

Evime geldimmmmm kizlar kocama bisiyler oldu dukkani erken kapatimde aksama cikip gezelim didi bana acaba dun benden gizli dr karinin 3 aylik omru mu kaldi dedi ...

puyff abinmi geliyo hadi gözün aydın gülüm çok sevindim senin adına şükür kavuşturana desene sen bugün çok mutlusun demekki balım benmim doya doya hasret giderin
canım çok sağol sevinçten uçuyorum. zaten ırak iyicene karışmıştı, kaç gündür çıkış alamıyorlardı. Neyseki geliyor abime aşığım ya bildiğin kalbim küt küt vuruyor
Evime geldimmmmm kizlar kocama bisiyler oldu dukkani erken kapatimde aksama cikip gezelim didi bana acaba dun benden gizli dr karinin 3 aylik omru mu kaldi dedi ...

allah korusun de deli, erkekler hamileliğimizde daha farklı olurlar. Benim dışarda döner yemeyen eşim beni boğaza yemeğe götürdü eşimi tanısan ne demek istediğimi anlarsın
dün benimki dedi bana doğum deme korkuyorum, ben çok üzlüyorum sana dedi

sropheneyi adetin 3.gunu basliyorum 5 gun gunde iki tane. yumoslar buyudumu takvim cikariyor su gunler munasebet olsun diye yumoslar catladisa progesten veriyor 6 gun gunde 2 tane

hım bende klomen içiyorum aynı adetin üçüncü günü baslanıyo. ve ayrıca günde bi tane glukofen devamlı içiyorum adetliyken bile ilk aylar vermemişti sonradan sen kullanmıyodun bunu diye hatırladı yazdı. insülin direncini kırmak için. ama ben iki aydır bu klomeni kullandıgım halde adetim gecikiyo glukofenmi yaptı acep diyede düşünüyürum bugün bıraktım hapı.yummurtAların kendiligindenmi catlıyo catlatma ignesi yapıyomu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…