heyyyyt hoşgeldin melissamın sınuç negatifsende ne var ne yok
canım bence böyle karamsar düşünme, 4,5 yıldır bebişim olmuyordu olan 2 tane de düşükle sonuçlandı. Hamile görünce kıskanırdım, kendime acırdım. hiç olmıycak sanırdım. Hatta evlat edinme şartlarını bile araştırmıştım. Eşimle bir tedaviye gidelim dedik, herşey ok sorun yok ama olmuyordu dediki histeroskopi yapalım sonrada aşılamaya geçelim, histeroskopi cihazı 3 ay bozuk kaldı, olan hastanelerden 3 ay boyunca sıra alamadım. Sonuçmu cihaz yapıldı adet olmayı beklerken 5 gün geçikti ve meleğim bana gelmiş meğerse. 6 gün gecikmeli değerim 3710,83 çıkmıştı. şükürler olsun sağlıkla devam ediyor gebeliğim. Bir gün karnıma bir bebek hareketi hissetmek hayaldende öte hayaldi benim için. Ne olursa olsun sabrını kaybetme, rabbim mükafatını veriyor
ya valla afiyet bal şeker olsunn sexi gibemmm
anldım canım benimkininde birtanesi 7 tane diğeri 12 tane işte hayılrısı bende çok duydum fitil sonrası ilk aydan hamile kalan yoğun akıntı olunca sanırım engel oluyo bilemiyorum tabi sağolasın bilgilerin için gülümbana akıntın çok demiş vermişti hatta başka bi arkadaşımda bebek düşünmüyo ama öyle genel gitmiş aynı doktor onada vermiş temiziyo diye veriyolar herhalde daha öncede okumuştum fitilden sonra hamile kalan tek etken değildir tabiki ama enfeksiyon falan varsada kurutuyodur benim fitil 7 taneydi her gece bi tane olacak şeklide ben sadece 4 tanesini yaptım sora uyudum kaldım ben unuttum falan derken kaldı son 3 tanesi..haa ama benim hiç bişeyde sökülmedi sabah kalktığımda günlük ped kullanıyorum onda o fitilden kalan kremsi bi şeyler oluyodu o kadar.
inşallah faydasını görürsün canım
sağol bitanesi fikir vermiş oldu bu da bana. bakalım bu akşam test nasıl çıkacak.
ben şimdik çıkıyorum öpüldün.
eminecim meraba diyemedim kuşum kusura bakma. çıkmam lazım sefiyorum seni.
herkeze iyi akşamlar
haklisin cnm. zaten hicbir zaman isyan etmedim.hep dua ediyorum.olacakta ama inaniyorum. yani icimde oyle bi his var. ama sabirsizlaniyorum ne zaman ne zamn diye. benim kide bana surpriz olcak herhalde. disari cikinca sagda solda hamile gorunce bebek gorunce uzukmemekte elde degil ama sanki
off canım bnim off benide üzdün şimdi diyicek tek lafım kalmadı melisamdan biliyorum geçici bir hastalık değilmiş bir ömür olucakmış malesef her işte bir hayır var diyicem ama insanın canı yanarkende hayır taraını düşünemiyo bilirim ama yiinede dualarını eksik etme ne imkansızlıklar gördük duyduk sadece nasip meselesi diye düşün bak snein alnına bebek sahibi olmak yazılmışşsa o bir gün gelecek olucak ama o zaman içerisindede yaşayaakların bunlarmış gülüm sınavın bu imiş sebeplerin bu imiş unutmaki derdide kederide mutluluğuda veren Allah çok şükür yinede demek lazım kalbini biran karartma emi bitanem yani üzülürsün tabiki bak bendede yara var tmm basit kalır am sonuçta hastalık ne yapalım üzülrek geçmiyo ki rabbim sınıyo bizi bizim bunların üstesinden gelmemiz gerekir hiç bir şey imkansız değil yeterki rabbim nasip etsin derdi veren rabbim dermenınıda inş verir sanada abanada tüm isteyenlerede nasip eder inş hayırlı sağlıklı bebekler bitanem
iyim demek adetten olmus arkadasim.pko lyum ama ben tedavi ilee duzelecegimi saniyordum ama bu konuda cahilmisim. oyle bisey olmuyormus. acikcasi cokda arastirmamistim. tedaviye yanit veriyor yumurtaliklarim ama hala bebis yok. esimde morfoloji bozuklugu var. bazen unutuyorun umursamiyorum. bazande cok uzuluyorum. isin aci tarafi abimin esi hamile oda pko ludu ama nisan tasinda bi dr u varmis korma 3 ay icinde bana gelceksin ben hamileyim diye demis. inanamams tabiki ama ilk aydan hamile kalmis. ona cok sevindik ama benim icim acimiyr degil. annemde cok uzuluyor benim durumuma. oyle yani. simdi sence iyimiyim?
oyle cnm yaa.zaten bi tek burda uzuntumu paylasiyorum sizlere.sevdiklerimin yaninda bebek konusu acilinca gozumun icine bakiyor. uzuluyormuyum diye. bende hic takmiyormusum gibi yapiyorum. kismetse nasipse olur edalarinda. cunku uzgun olsam onlar benden cok uzulcekler. oyle yani. sizde olmasaniz icimi dokemicem valla
canım ben aktara gittim anlattım durumu bi kilo bAla bisürü sey katarak güzel bi karısım hazırladı. benim esimin sonuclarıda iyi cıkmıstı ama ona güzenmedim onada bi karısım hasırladım bu ay bunları denicem umutluyum. cünkü umutlaki o an bizim yumurtalarımız kalitelide olsa sperm o an kalitesiz girerse içeri döllüyemiyo yada giremiyo iste bi sekilde.sperm testinide 3 kere yaptırmak gerekiyomus onun ortalaması alınıyomus. cünkü o gün cok fazla spermi gelipte yanıltabilir test sonucunu.
50 dakika var daha işden çıkmama abimde ankaraya yaklaşmış, gelsede boynuna sarılıp ağlasam ağlasam
göbeğimden fırsat kalırsa tabi
avniyecigim;
canım hangi hapları ve günde kacar tane içiyosun bi yazarmısın bana.
canım çok sağol sevinçten uçuyorum. zaten ırak iyicene karışmıştı, kaç gündür çıkış alamıyorlardı. Neyseki geliyorpuyff abinmi geliyo hadi gözün aydın gülüm çok sevindim senin adına şükür kavuşturana desene sen bugün çok mutlusun demekki balım benmim doya doya hasret giderin
Evime geldimmmmm kizlar kocama bisiyler oldu dukkani erken kapatimde aksama cikip gezelim didi bana acaba dun benden gizli dr karinin 3 aylik omru mu kaldi dedi...
sropheneyi adetin 3.gunu basliyorum 5 gun gunde iki tane. yumoslar buyudumu takvim cikariyor su gunler munasebet olsun diye yumoslar catladisa progesten veriyor 6 gun gunde 2 tane
Evime geldimmmmm kizlar kocama bisiyler oldu dukkani erken kapatimde aksama cikip gezelim didi bana acaba dun benden gizli dr karinin 3 aylik omru mu kaldi dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?