elifcim selam, bende bu ay ovulasyon testi kullanıyorum. Şimdik bu teste iki çizgide aynı koyulukta olunca yoğun çalışma yapıyoruz dimi? Benimkilerde ikinci çizgi var ama tam kızaramadı henüz.
ne guzel cnm emeklerinin sonucunu almissin darisi basimiza
Men deldim herkese selam.Nasılsınız? Melisa dün kan vermiştin ne oldu sonuç?
Gamzem dün bağlantı koptu giremedim.Şimdi geldim.
yok hilalim hele adet günümüz gelisnde o zaman yaparız geçerse günümüz işte belki adet oluruz güünüe gerek kalmaz bellimi olur bebeğim
a.slm balım hayırlı olusn demek sende başladın evet balım 2.çizgi 1. çizgi gibi olucak öyleki benişm 1.yi bile geçmişti koyulukta istersen rsimlerini koyabilirim en kızarık olanını ende koy istersen yorumlayalım yardımcı olalım bende bilmiyodunm hergün koydum sağolsun arkadaşlar yardım ettiler işte ona görede uygylaık halvetleri bitanem
Görmediğinizi varsayarak mesajımı yineliyorum
elisimmm yavrımmm gel kız valla beraber yeriz
kız ben bilsem nezaman olucam :26:
bekliyorum işte bütün belirtileiyle geliyorum diyo
gelsede rahatlasam
sen ne yaptın seninki nezamn geliyoo:52.
avniya gülüm yazıcam uazıcm sana valla kalıyo kusuruma bakma ben biraz önce birşey okudum sorunmu var tam anlamadım sen iyimisin gülüm
valla ben görmedim balım hoşgeldin kusurumuza bakma emi gerçekten görmediğimden yazmadım canım
anam alıngan gebem gelmiş
tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş değerlerden ben anlamam hamile arkadaşlarımız yardımcı olurlar sana fitili ne için verdi kullandığın aymı hamile kaldın gülüm bende kullandım bu ay son 5 tane fitilim kaldı 2 ayrı fitil verdi birtanede antibiyotik verdi çok fazla akıntı geldi söktürdü baya işte o açıdan sordum sanada:18::18:
Eki Görüntüle 387885 Eki Görüntüle 387886 Eki Görüntüle 387887 Eki Görüntüle 387888 [QUOTE esraik balım bunlar benim 15. günümde yaptığım en koyusu buydu işte umarım seninde hakkında hayırlısı olsun balım koymak istersen baklarız yorumlarız artık hayırlısı
ne guzel cnm emeklerinin sonucunu almissin darisi basimiza
iyim demek adetten olmus arkadasim.pko lyum ama ben tedavi ilee duzelecegimi saniyordum ama bu konuda cahilmisim. oyle bisey olmuyormus. acikcasi cokda arastirmamistim. tedaviye yanit veriyor yumurtaliklarim ama hala bebis yok. esimde morfoloji bozuklugu var. bazen unutuyorun umursamiyorum. bazande cok uzuluyorum. isin aci tarafi abimin esi hamile oda pko ludu ama nisan tasinda bi dr u varmis korma 3 ay icinde bana gelceksin ben hamileyim diye demis. inanamams tabiki ama ilk aydan hamile kalmis. ona cok sevindik ama benim icim acimiyr degil. annemde cok uzuluyor benim durumuma. oyle yani. simdi sence iyimiyim?
inşallah canım herkesin başına ben çok bişey hissetmiyorum şimdilik ama yinede bilmek çok güzelmiş..en kısa zamanda yaşarsın sende
off canım bnim off benide üzdün şimdi diyicek tek lafım kalmadı melisamdan biliyorum geçici bir hastalık değilmiş bir ömür olucakmış malesef her işte bir hayır var diyicem ama insanın canı yanarkende hayır taraını düşünemiyo bilirim ama yiinede dualarını eksik etme ne imkansızlıklar gördük duyduk sadece nasip meselesi diye düşün bak snein alnına bebek sahibi olmak yazılmışşsa o bir gün gelecek olucak ama o zaman içerisindede yaşayaakların bunlarmış gülüm sınavın bu imiş sebeplerin bu imiş unutmaki derdide kederide mutluluğuda veren Allah çok şükür yinede demek lazım kalbini biran karartma emi bitanem yani üzülürsün tabiki bak bendede yara var tmm basit kalır am sonuçta hastalık ne yapalım üzülrek geçmiyo ki rabbim sınıyo bizi bizim bunların üstesinden gelmemiz gerekir hiç bir şey imkansız değil yeterki rabbim nasip etsin derdi veren rabbim dermenınıda inş verir sanada abanada tüm isteyenlerede nasip eder inş hayırlı sağlıklı bebekler bitanemiyim demek adetten olmus arkadasim.pko lyum ama ben tedavi ilee duzelecegimi saniyordum ama bu konuda cahilmisim. oyle bisey olmuyormus. acikcasi cokda arastirmamistim. tedaviye yanit veriyor yumurtaliklarim ama hala bebis yok. esimde morfoloji bozuklugu var. bazen unutuyorun umursamiyorum. bazande cok uzuluyorum. isin aci tarafi abimin esi hamile oda pko ludu ama nisan tasinda bi dr u varmis korma 3 ay icinde bana gelceksin ben hamileyim diye demis. inanamams tabiki ama ilk aydan hamile kalmis. ona cok sevindik ama benim icim acimiyr degil. annemde cok uzuluyor benim durumuma. oyle yani. simdi sence iyimiyim?
Hoşbulduk elifciğim hiç önemli değil
canım benim
Geldim ya, hem alındım tabi. Ama geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?