Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Olabilir, bugün tartıda 400 gr eksik çıktım.Belki öncekiler şişlik ya da suydu.

ya bak işte şişkinlik inmiştir göbek yok gibi gelmiştir sana,bebişte iyidir dont worry

efetttt meggilim de gelcek tabi :) valla az kaldi bu surede her an dogurursam yazacam burayaaa beni ziyarete gelin ulennnn dicem :))

az tatli bisiyler ye uzan bakalim bebegin buyudu yatis sekli degismistir ondan kucuk geliyodur karnin :)

ya ben ciddiyim ama mayısta bi arkadaşımın nişanına gitcem hazıranın son haftasıda başka bi arkadaşımın düğününe gidicez ist..te ona göre zamanlı doğur

Slm kizlr bugün Battı ama gelen giden yok bende evde ovulasyon testi vardı onla yaptm biri kalın pembe digeri inceydi hafif belli oluyodu sizce durum nedir???? Belki yrn gebelk testi yaparm ins

Olmaz mi canim ayni sorularla bende bogustum inan her donemde farkli simdi bebek dogsa bakabilirmiyim diye telastayim inan doguncada bitmeyecek bu sorular emin ol en cok taktigim sey kg meselesi ama her gidisimiz de iyi cikiyo misal bosuna uzuluyoruz derinden de duyuyosan bebek o buyudukce derinden vurmaya basliyo valla bak

Sağolun canım arkadaşlarım çok iyi geliyorsunuz,ben bugün biraz duygusalım

Slm kizlr bugün Battı ama gelen giden yok bende evde ovulasyon testi vardı onla yaptm biri kalın pembe digeri inceydi hafif belli oluyodu sizce durum nedir???? Belki yrn gebelk testi yaparm ins

Canim ikisi ayni koyulukta olsa hamilesin derdim ovulasyon testiyle ama oda hormonlara gore degisiyo bikac gun bekle gebelik testi ya isallah hamilesindir

Valla mı? Diğerleri sanki biraz daha karnımın ön tarafından geliyordu,bugün biraz daha arkaya doğru oluyor sanki.

slm kızlar dr sol yumurtalıkta 12mmlık bir yumurta gördü sağdsa yok dedi pazartesi tekrar gideceğim hayırlısı olsun inş.bu sefer tutar aşılamamız...
Çok moralim bozuk benim yaa canımı sktı benimki yine sinirden kendimi yiyorum....

CNm koymak isterdim ama telden giriyorm bide sunu sorayım adetten once akinti nasıl oluyodu suan bnm beyaz kokusz akıntım var acaba adet geliyo diyemi ???

tamam oglumu tembihlerim teyzelerinin uygun oldugu vakitte cikis yap diye :)

saka maka dun kocam diyo ki sen tam 1 ay sonra doguracan icine mi dogdu acep

Ben de öyle biliyorum, silik her zaman çıkıyor ama diğer çizgi gibi koyu olunca umutlanıyoruz.Ama sonuçta garantisi yok,gebelik testi yapınca bakarız.

CNm koymak isterdim ama telden giriyorm bide sunu sorayım adetten once akinti nasıl oluyodu suan bnm beyaz kokusz akıntım var acaba adet geliyo diyemi ???

cnm benim adetten önce akıntım olmaz ama hamiş kaldığım ay inanılmaz akıntım olmuştu zaten bu tuhaf gelmişti bana inş.hamiş çıkarsın

Valla benim adet öncesi kuruma olurdu ama gebe kaldığım ay bahsettiğin akıntıdan oldu.İnşallah senin de öyle bir şeydir.

Dur canım daha ne oldu ki moral bozuyorsun?Hele dur hayırısıyla aşılaman yapılsın bekleyim görelim

çok yoğunum kimseye bakamıyorum kızlar haberiniz ola

ben bilmem az once meydanin tamami bana kalmisti

Valla mı? Diğerleri sanki biraz daha karnımın ön tarafından geliyordu,bugün biraz daha arkaya doğru oluyor sanki.

kiz hele 24-25 ten sonra iyice icerden geliyo depikler eskisi gibi hoplatmiyolar icerden geliyo dedigin depik :) esek kadar olmus normal oyle olmasi :))

Az once kocam didi ki bu senede burda duralim ama seneye napip ne edip baska yere gidelim benim seytanlar yakinimizda oldukca biz bosaniriz bu gidisle dedi acaba yine ne duydu ki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…