Olabilir, bugün tartıda 400 gr eksik çıktım.Belki öncekiler şişlik ya da suydu.
efetttt meggilim de gelcek tabi :) valla az kaldi bu surede her an dogurursam yazacam burayaaa beni ziyarete gelin ulennnn dicem :))
az tatli bisiyler ye uzan bakalim bebegin buyudu yatis sekli degismistir ondan kucuk geliyodur karnin :)
Yaaa gamze her dönem başka korkularım oluyor ben ne yapacam ya?Dün sudan kouştuk acaba suyum yeterli mi diye düşünüyorum, geçen gün de acaba rahim ağzı yeterli midir diye kafayı yedim.Şimdi de oturduğum yerde bebiş oynuyor mu oynamıyor mu bakıyorum.Çok derinden bi kıpırtı gibi oluyor ama emin olamıyorum diğerleri gibi güçlü değil.Hiçbir şey düşünmeden bir şeye takılmadan gebeliğimi geçirmeyi, doğuma gitmeyi o kadar çok istiyorum ki.Size de oluyor mu kafaya taktığınız şeyler?
Slm kizlr bugün Battı ama gelen giden yok bende evde ovulasyon testi vardı onla yaptm biri kalın pembe digeri inceydi hafif belli oluyodu sizce durum nedir???? Belki yrn gebelk testi yaparm ins
ya bak işte şişkinlik inmiştir göbek yok gibi gelmiştir sana,bebişte iyidir dont worry
ya ben ciddiyim ama mayısta bi arkadaşımın nişanına gitcem hazıranın son haftasıda başka bi arkadaşımın düğününe gidicez ist..te ona göre zamanlı doğur
Slm kizlr bugün Battı ama gelen giden yok bende evde ovulasyon testi vardı onla yaptm biri kalın pembe digeri inceydi hafif belli oluyodu sizce durum nedir???? Belki yrn gebelk testi yaparm ins
Olmaz mi canim ayni sorularla bende bogustum inan her donemde farkli simdi bebek dogsa bakabilirmiyim diye telastayim inan doguncada bitmeyecek bu sorular emin ol en cok taktigim sey kg meselesi ama her gidisimiz de iyi cikiyo misal bosuna uzuluyoruz derinden de duyuyosan bebek o buyudukce derinden vurmaya basliyo valla bak
Sağolun canım arkadaşlarım çok iyi geliyorsunuz,ben bugün biraz duygusalım
ya bak işte şişkinlik inmiştir göbek yok gibi gelmiştir sana,bebişte iyidir dont worry
ya ben ciddiyim ama mayısta bi arkadaşımın nişanına gitcem hazıranın son haftasıda başka bi arkadaşımın düğününe gidicez ist..te ona göre zamanlı doğur
CNm koymak isterdim ama telden giriyorm bide sunu sorayım adetten once akinti nasıl oluyodu suan bnm beyaz kokusz akıntım var acaba adet geliyo diyemi ???
CNm koymak isterdim ama telden giriyorm bide sunu sorayım adetten once akinti nasıl oluyodu suan bnm beyaz kokusz akıntım var acaba adet geliyo diyemi ???
slm kızlar dr sol yumurtalıkta 12mmlık bir yumurta gördü sağdsa yok dedi pazartesi tekrar gideceğim hayırlısı olsun inş.bu sefer tutar aşılamamız...
Çok moralim bozuk benim yaa canımı sktı benimki yine sinirden kendimi yiyorum....
çok yoğunum kimseye bakamıyorum kızlar haberiniz ola
Valla mı? Diğerleri sanki biraz daha karnımın ön tarafından geliyordu,bugün biraz daha arkaya doğru oluyor sanki.
ben bilmem az once meydanin tamami bana kalmisti
kiz hele 24-25 ten sonra iyice icerden geliyo depikler eskisi gibi hoplatmiyolar icerden geliyo dedigin depik :) esek kadar olmus normal oyle olmasi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?