Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canim biz demirbas olduk puffymle meydani bos birakmiyoruz hic

tabikide sorucaksin hepimiz sorarark basladik emin ol hala da soruyoruz hep bisiyler ama muhabbetede gel biz sadece sorulari degil sevincimizi uzuntumuzu sinirimizi gozyasimizi herseyimizi birlikte paylasiyoruz burda :)

puffy bak kanaltürkte saraçoğlu var geçmeyen öksürükten bahsediyo sende vardı sanırsam

Bendede gece yataga girince oluyo boguluyorum resmen

kiz dun sormusun ya basmane sifa hastanesinde doguracam allahin izniyle gelmezseniz de kusecem haberiniz ola

Online forum takibe girip baska topiclerde fink atiyorummm nerdesiniz uleyyyyyyynnnnnn basin biriniz beni tutun buraya getirinnnnnnn

Bendede gece yataga girince oluyo boguluyorum resmen

kiz dun sormusun ya basmane sifa hastanesinde doguracam allahin izniyle gelmezseniz de kusecem haberiniz ola

hani foruma giderken yolun karşı tarafındaki şifamı benim görümcem orda kürtaj oldu .bizim burayada polikliniği açıldı.peki ben gelsem oraya seni nasıl bulucam bebişe kırmızı gül takarmısın

cok tanimiyorum herkesi kaciriyorum bazen muhabbetleri
ama takip edicem

ozellikle hamile olup sizinle bu guzel surec hakkinda muhabbet etmek cok istiyorumm

hani foruma giderken yolun karşı tarafındaki şifamı benim görümcem orda kürtaj oldu .bizim burayada polikliniği açıldı.peki ben gelsem oraya seni nasıl bulucam bebişe kırmızı gül takarmısın

Gullere bogarim oglumu sen yeter ki iste kuzummmm ben numarami sana msj atarim ozelden simcik zaten 61 gun kalmis hazirlan teyzesi pipili bi veletle tanismaya

ya hakkaten meg de söylerim belkim birlite gelirik çok azzzz kaldıııı

hoşgeldin tatlum

efetttt meggilim de gelcek tabi :) valla az kaldi bu surede her an dogurursam yazacam burayaaa beni ziyarete gelin ulennnn dicem :))

Hoşbulduk canım.Bugün karnım yine küçüldü bebiş de oynamıyor gibi.Offfffffff

az tatli bisiyler ye uzan bakalim bebegin buyudu yatis sekli degismistir ondan kucuk geliyodur karnin :)

efetttt meggilim de gelcek tabi :) valla az kaldi bu surede her an dogurursam yazacam burayaaa beni ziyarete gelin ulennnn dicem :))

az tatli bisiyler ye uzan bakalim bebegin buyudu yatis sekli degismistir ondan kucuk geliyodur karnin :)

Yaaa gamze her dönem başka korkularım oluyor ben ne yapacam ya?Dün sudan kouştuk acaba suyum yeterli mi diye düşünüyorum, geçen gün de acaba rahim ağzı yeterli midir diye kafayı yedim.Şimdi de oturduğum yerde bebiş oynuyor mu oynamıyor mu bakıyorum.Çok derinden bi kıpırtı gibi oluyor ama emin olamıyorum diğerleri gibi güçlü değil.Hiçbir şey düşünmeden bir şeye takılmadan gebeliğimi geçirmeyi, doğuma gitmeyi o kadar çok istiyorum ki.Size de oluyor mu kafaya taktığınız şeyler?

Olabilir, bugün tartıda 400 gr eksik çıktım.Belki öncekiler şişlik ya da suydu.

Kuzum havalar isiniyo belki odem atiyosundur herkeste farkli mesela ben yazin davul gibi olurum kisin zayiflamisin der millet belki sen de havalar isindi diye inmissindir icin rahat edecekse git ebeye dinlesin kalbini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…