mr.who ve puffy su an oldugu gibi siz hep burdasiniz
ve herkese yardim ediyorsunuz
ben ne zaman soru sorsam hemen cevap veriyorsunuz cok saolun
ben sIk sIk okumaya calisiyorum ama cok soluyor herseyi takip edemiyorum banze soru sorup cikiyormusum gibi oluyor
puffy bak kanaltürkte saraçoğlu var geçmeyen öksürükten bahsediyo sende vardı sanırsam
Bendede gece yataga girince oluyo boguluyorum resmen
kiz dun sormusun ya basmane sifa hastanesinde doguracam allahin izniyle gelmezseniz de kusecem haberiniz ola
hani foruma giderken yolun karşı tarafındaki şifamı benim görümcem orda kürtaj oldu .bizim burayada polikliniği açıldı.peki ben gelsem oraya seni nasıl bulucam bebişe kırmızı gül takarmısın
cok tanimiyorum herkesi kaciriyorum bazen muhabbetleri
ama takip edicem
ozellikle hamile olup sizinle bu guzel surec hakkinda muhabbet etmek cok istiyorumm
Gullere bogarim oglumu sen yeter ki iste kuzummmm ben numarami sana msj atarim ozelden simcik zaten 61 gun kalmis hazirlan teyzesi pipili bi veletle tanismaya
Ben geldim nasılsınız?
ya hakkaten meg de söylerim belkim birlite gelirik çok azzzz kaldıııı
hoşgeldin tatlum
Ben geldim nasılsınız?
Hosgeldinnnnnnnnnn ben iyi diilim herkes kacmis topicden beni yalniz koydular burda( :)))
cok tanimiyorum herkesi kaciriyorum bazen muhabbetleri
ama takip edicem
ozellikle hamile olup sizinle bu guzel surec hakkinda muhabbet etmek cok istiyorumm
kız saçmalama yediklerinle fln alakalıdır evham yapmaa
ya hakkaten meg de söylerim belkim birlite gelirik çok azzzz kaldıııı
hoşgeldin tatlum
Hoşbulduk canım.Bugün karnım yine küçüldü bebiş de oynamıyor gibi.Offfffffff
efetttt meggilim de gelcek tabi :) valla az kaldi bu surede her an dogurursam yazacam burayaaa beni ziyarete gelin ulennnn dicem :))
az tatli bisiyler ye uzan bakalim bebegin buyudu yatis sekli degismistir ondan kucuk geliyodur karnin :)
Olabilir, bugün tartıda 400 gr eksik çıktım.Belki öncekiler şişlik ya da suydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?