Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Allah hepinizden razı olsn ins bu ay çıkar uç tane iyi gelişmiş yumurtam vardı rabbimn takdiri jersey çok. Sagoln cvplr içn ins hayırlı haberi alırım

Az once kocam didi ki bu senede burda duralim ama seneye napip ne edip baska yere gidelim benim seytanlar yakinimizda oldukca biz bosaniriz bu gidisle dedi acaba yine ne duydu ki ???

Belki bişey duymamıştır da olanlarda artık kafasına dank etmiştir (belki de bardak kafasına dank etmiştir ) İyi farketmiş ama onun şeytanlar adamın kanına girip vazgeçirmeseler bari

Az once kocam didi ki bu senede burda duralim ama seneye napip ne edip baska yere gidelim benim seytanlar yakinimizda oldukca biz bosaniriz bu gidisle dedi acaba yine ne duydu ki ???

gelin bu tarafa karşıyakaya

Allah hepinizden razı olsn ins bu ay çıkar uç tane iyi gelişmiş yumurtam vardı rabbimn takdiri jersey çok. Sagoln cvplr içn ins hayırlı haberi alırım

ne demek cnm inş.gebe haberini alırız

Dur canım daha ne oldu ki moral bozuyorsun?Hele dur hayırısıyla aşılaman yapılsın bekleyim görelim

yok dra bozulmadım eşime kızgınım ve cok bozuldumm ben hep onun için birşeyler yapmaya calışıyorum ama o anlamıyo ve surat yapıyo uyuz oluyorum yaaa...
Hiç birşey yapmayacagım artıkk...

yok dra bozulmadım eşime kızgınım ve cok bozuldumm ben hep onun için birşeyler yapmaya calışıyorum ama o anlamıyo ve surat yapıyo uyuz oluyorum yaaa...

Valla onların bizim kadar hassasiyet gösteremedikleri kesin.İnsan bozulur tabi bozulmaz mı?

uzulme canim yaa ayni seyi bende yasiyor sayilirim her ay dr donusu kavgalarimiz olur bizim arabada, yolun ortasinda. bende her seferinde niye ben sana cocuk yapayimki hak etmiyrsun derim. ama ne zaman is ciddiye biner ben birakiyorum dr u derim hemen alttan alir. sen herseyi yapiyorsun bende elimden geleni yapicam. tedavi ise tedavi der. ve her ay kendimizi dr kapisinda buluruz. hersey stresten sinirden oluyor bence. bu bebek tedavisi insani cok yipratiyormus basa gelince anladim

nasil yani canim anlayamadim ben

Ayrıntılı ultrasona gircem, bebeğe daha detaylı bakılacak.Organları kemikleri parmaklar falan bakılacak.Bir kereye mahsus giriliyor.Gebeliğin 18-22. haftaları arasında bakılıyor.Her ay girlen ultrasondan daha detaylı işte.

himm anladim cnm. bende gebelik oolmadigi icin bunlari pek bilmiyorum. sizlerden ogreniyorum iste. hadi hersey guzel gecer insallah

duy sesimi sirada ki gebe 100. Gebemiz olcakmis hadi bak kizinda kardes var gobuste diyo tez zamanda mujden gelsin isalllaaaahhhh
duydummm tatlı gebem duyyydummm
Valla kızım sürekli diyo ama bazen iyice azıyo gelip karnımı öpüyo yorma annecim kendini diyo
Kardeşimi üzme diyo
Artık kısmet rabbim nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat daha

ben geldim nasılsınız?

hooşşş gellldiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

Hoşbulduk canım sen de hoşgeldin.
Ben ne yemek yapayım yine?Pırasa var,kereviz var, patates var ve minik dolma biberler var ya kızartmalık onlardan var.Ne çıkar bunlardan?

Nerde bu milletttt uleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnn
çabık herkes toplansınn
Ne bu ya herkes kaçışıyo birşeyleri bahane edip cık cık cıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…