Az once kocam didi ki bu senede burda duralim ama seneye napip ne edip baska yere gidelim benim seytanlar yakinimizda oldukca biz bosaniriz bu gidisle dedi acaba yine ne duydu ki ???
Az once kocam didi ki bu senede burda duralim ama seneye napip ne edip baska yere gidelim benim seytanlar yakinimizda oldukca biz bosaniriz bu gidisle dedi acaba yine ne duydu ki ???
Allah hepinizden razı olsn ins bu ay çıkar uç tane iyi gelişmiş yumurtam vardı rabbimn takdiri jersey çok. Sagoln cvplr içn ins hayırlı haberi alırım
Dur canım daha ne oldu ki moral bozuyorsun?Hele dur hayırısıyla aşılaman yapılsın bekleyim görelim
yok dra bozulmadım eşime kızgınım ve cok bozuldumm ben hep onun için birşeyler yapmaya calışıyorum ama o anlamıyo ve surat yapıyo uyuz oluyorum yaaa...
Hiç birşey yapmayacagım artıkk...
gelin bu tarafa karşıyakaya
ne demek cnm inş.gebe haberini alırız
yok dra bozulmadım eşime kızgınım ve cok bozuldumm ben hep onun için birşeyler yapmaya calışıyorum ama o anlamıyo ve surat yapıyo uyuz oluyorum yaaa...
Hiç birşey yapmayacagım artıkk...
merabayiiin hanimlar
Yarın ayrıntılı var heyecan da var tabi ki
nasil yani canim anlayamadim ben
Ayrıntılı ultrasona gircem, bebeğe daha detaylı bakılacak.Organları kemikleri parmaklar falan bakılacak.Bir kereye mahsus giriliyor.Gebeliğin 18-22. haftaları arasında bakılıyor.Her ay girlen ultrasondan daha detaylı işte.
Ayyyy bende heycan yaptimmm simdi foto isteriz demedi deme :))
duydummm tatlı gebem duyyydummmduy sesimi sirada ki gebe 100. Gebemiz olcakmis hadi bak kizinda kardes var gobuste diyo tez zamanda mujden gelsin isalllaaaahhhh
ben geldim nasılsınız?
duydummm tatlı gebem duyyydummm
Valla kızım sürekli diyo ama bazen iyice azıyo gelip karnımı öpüyo yorma annecim kendini diyo
Kardeşimi üzme diyo
Artık kısmet rabbim nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat daha
hooşşş gellldiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?