Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Nerde bu milletttt uleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnn
çabık herkes toplansınn
Ne bu ya herkes kaçışıyo birşeyleri bahane edip cık cık cıkkk

He valla, ben bir yandan kaş alıyom, bir yandan oje sürüyom bi de size yazıyom

Tabi ki teyzesi ne demek.Sanki doktor kız diyecekmiş gibime geliyor

yok çanim demezler sen kendini karnindaki pipiye alistir )

valla eminem tam ideal vakit seninki kizinin zorlugu bitmistir yeni bi bebek guzel olur zaten bence 2 cocuk arasinda en az 5 yas olmali hadi isallaaahhhh bulumumun ruyasi cikar

hoşbulduk canım sen de hoşgeldin.
Ben ne yemek yapayım yine?pırasa var,kereviz var, patates var ve minik dolma biberler var ya kızartmalık onlardan var.ne çıkar bunlardan?

canım kervizi hiç yemedim desem o konuda bir bilgim yok ama diğerleriyle türlü yapabilirsin içinede biraz kıyma koy yada zeytin yağlıda olabilir ohhh afiyet olsunn

Hoşbulduk canım sen de hoşgeldin.
Ben ne yemek yapayım yine?Pırasa var,kereviz var, patates var ve minik dolma biberler var ya kızartmalık onlardan var.Ne çıkar bunlardan?

firinda sebze mi yapsan :) bizim eve kereviz pirasa bakla hic girmez )

Nerde bu milletttt uleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnn
çabık herkes toplansınn
Ne bu ya herkes kaçışıyo birşeyleri bahane edip cık cık cıkkk

efetttttt kiz onlara doffff onlari doffff

vuhuuuuuu :)))

yok çanim demezler sen kendini karnindaki pipiye alistir )

valla eminem tam ideal vakit seninki kizinin zorlugu bitmistir yeni bi bebek guzel olur zaten bence 2 cocuk arasinda en az 5 yas olmali hadi isallaaahhhh bulumumun ruyasi cikar
İnşallah gamzem valla büyük süpriz olurdu hepimize
evet kızım ilk okula başlayacak eylülde kısmetse
tam zamanı aslında ama önce rabbimin ol demesi lazım bizlerede sabır

hamarat gibem benimmm maşşşaaaallllllllllhhhhhhhhhhh

Ben sanki kızartma yapacağım gibime geliyor

Mmmmm canim istedi ama yemegim var yarina yapayim bende soyle bol yogurtlu ohhh ustunede domates sos oy oy oy amann sabahlar olmasinnnn yok anam ben 30 degil 50 kg alacam hamileligin sonuna kadar :))

Ay emine acaba oglum dogunca bende istermiyim bi cocuk daha simdi yok istemem diyorum ama o zaman istermiyim acep :))

bende bu aralar bi boşluk hissi var
yapmam gereken aklımda olan birsürü şey var ama hiç birini yapamıyorum
elim kolum bağlıymış gibi geliyo
evde duramıyorum vakit geçmiyo
hemen hemen hergün anneme kaçıyorum
niye böyle oldum çözemedim

Valla canim 24. haftadan sonra bende ayni oldum istiyosun ama elin kolun baglaniyo resmen bunun yaninda evde olmakta boguyo bak bende gunde 2-3 kere kocamin dukkana gidip geliyorum :)

Oglen saat 2de menemen yedik hala karnim tok kocamda tokmus bezelye ve nohutlu pilavim var acikirsak onlarla idare ederiz didikkk ama yarina kizartma gunu var bizde :))

Oglen saat 2de menemen yedik hala karnim tok kocamda tokmus bezelye ve nohutlu pilavim var acikirsak onlarla idare ederiz didikkk ama yarina kizartma gunu var bizde :))...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…