hoşbulduk canımmmmçok sağolun ben yokken fazla kaynatmamışsınız hemencecik okuyuverdim geçmişi:13:
He bugun boyle oldu kaynatamadik fazlaaaa nazar degdi herkes kacisiyo :)) ...
Valla canim 24. haftadan sonra bende ayni oldum istiyosun ama elin kolun baglaniyo resmen bunun yaninda evde olmakta boguyo bak bende gunde 2-3 kere kocamin dukkana gidip geliyorum :)
walla nazar değmiş eskiden sayfalar daha çok ilerlerdi bu arada yarın bizdede kızartm günü
hep böyle bi belirsizlik var ondan oluyo sanırım
oturdugum evide sevmiyorum
iş yap yap göstermiyo eski bina
çocugun odasını bı hale yola koyamadım ardiye gibi hala
siz yiyin yiyin kızartmaları ben akşama enginar yiycem benim bebişim olsa kesin enginar kereviz pırasa fln ister
Ya ben enginari seviyorum ama pisirmeyi bilmiyorum :) pisiren oldumu yumulurum ama ben yapamiyorum :))
Ay emine acaba oglum dogunca bende istermiyim bi cocuk daha simdi yok istemem diyorum ama o zaman istermiyim acep :))
bilmiyorum derken çok çabuk pişer zaten sen ayıklamasını mı bilmiyosun?
istersin gamzem isrersin
hele bir bebeğin dile gelip kardeşte kardeş diye tutursun aklında omasa bile düşünmeye başlarsın aynı benim gibi
benim yemeğim pişti ben gene kaçtım
eşler zaten 2. te çok sıcak bakmıyo ama oğluşun ve sen istekli olursanız oda razı olacaktır merak etmeayiklanmis satiyolar zaten oyle alirim ama nasil pisiriliyo ne ediliyo anlamiyorum kimisi unlu falan bisiyde koyuyo icine kestirmeli diyolar :))
valla bilmiyom canim benim kocada cok kati bu konuda 2. cocuk diyene yapistiriyo lafi bana da enayimiyim seni bi daha hamile birakayim diyocok zor geciyo ya 2.de katlanamazin diyo :)
benim yemeğim pişti ben gene kaçtım
eşler zaten 2. te çok sıcak bakmıyo ama oğluşun ve sen istekli olursanız oda razı olacaktır merak etme
2. bir olsun rabbim onunda gücünü verir
nere kaçıyosun yaaa cık cık cıkk
Dit sende dit biz eminemle basbasa bekleriz topici
Bilmiyorum hele bi oglum dogsunda rabbim ona omur versin 2.yi dusunuruz artik :)
değilmi yaa valla topiğe nazar ettiler ya kimseler gelmez oldu azrada yok kaç gündür :44:
aysun
ilda
gülbebek
hülya
duygu
meg
kadroda çok eksik var çokk
megde döndüm dedi ağzımıza bir parmak bal sürdü yine gitti
yani herkes teker teker kaçıyo
ve gebeler inşallah bebelerini kucaklarına alınca onlarında fırsatı olmuyacak buraya uğramaya
bırası terk edilmiş bir topik olarak kalacak malesf
Terkedilmis olur mu kiz hic valla naklen dogum yaparim yine birakmam topici mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?