Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Valla canim 24. haftadan sonra bende ayni oldum istiyosun ama elin kolun baglaniyo resmen bunun yaninda evde olmakta boguyo bak bende gunde 2-3 kere kocamin dukkana gidip geliyorum :)

hep böyle bi belirsizlik var ondan oluyo sanırım
oturdugum evide sevmiyorum
iş yap yap göstermiyo eski bina
çocugun odasını bı hale yola koyamadım ardiye gibi hala

siz yiyin yiyin kızartmaları ben akşama enginar yiycem benim bebişim olsa kesin enginar kereviz pırasa fln ister

walla nazar değmiş eskiden sayfalar daha çok ilerlerdi bu arada yarın bizdede kızartm günü

valla yazin favorimiz domates peynir karpuz peynir kizartma menemen bugun menemen yaptim yarin kizartma yapicamm

hep böyle bi belirsizlik var ondan oluyo sanırım
oturdugum evide sevmiyorum
iş yap yap göstermiyo eski bina
çocugun odasını bı hale yola koyamadım ardiye gibi hala

bende sevmiyorum evimi cocuk odasi yapacagimiz yerde ev sahibinin 2 baza 1 kocaman gardolabi var girerken alicaz dediler bizdede bebek falan yoktu kalsin simdilik dedik balkonumun yarisida ev sahibinin esyalari var 2 hafta oldu alicaz dediler hala duruyo boya yapilacak hala bekliyorum zaten halim belli degil dogursam evim les gibi sorma ya dert valla

Ay emine acaba oglum dogunca bende istermiyim bi cocuk daha simdi yok istemem diyorum ama o zaman istermiyim acep :))

istersin gamzem isrersin
hele bir bebeğin dile gelip kardeşte kardeş diye tutursun aklında omasa bile düşünmeye başlarsın aynı benim gibi

bilmiyorum derken çok çabuk pişer zaten sen ayıklamasını mı bilmiyosun?

ayiklanmis satiyolar zaten oyle alirim ama nasil pisiriliyo ne ediliyo anlamiyorum kimisi unlu falan bisiyde koyuyo icine kestirmeli diyolar :))

istersin gamzem isrersin
hele bir bebeğin dile gelip kardeşte kardeş diye tutursun aklında omasa bile düşünmeye başlarsın aynı benim gibi

valla bilmiyom canim benim kocada cok kati bu konuda 2. cocuk diyene yapistiriyo lafi bana da enayimiyim seni bi daha hamile birakayim diyo cok zor geciyo ya 2.de katlanamazin diyo :)

Ay benim oglum cok fenaaaa baba pipiyi yesin mi diyorum cok hosuna gidiyo nasil hareketleniyo

eşler zaten 2. te çok sıcak bakmıyo ama oğluşun ve sen istekli olursanız oda razı olacaktır merak etme
2. bir olsun rabbim onunda gücünü verir

benim yemeğim pişti ben gene kaçtım

nere kaçıyosun yaaa cık cık cıkk

eşler zaten 2. te çok sıcak bakmıyo ama oğluşun ve sen istekli olursanız oda razı olacaktır merak etme
2. bir olsun rabbim onunda gücünü verir

nere kaçıyosun yaaa cık cık cıkk

Bilmiyorum hele bi oglum dogsunda rabbim ona omur versin 2.yi dusunuruz artik :)

Dit sende dit biz eminemle basbasa bekleriz topici

değilmi yaa valla topiğe nazar ettiler ya kimseler gelmez oldu azrada yok kaç gündür :44:
aysun
ilda
gülbebek
hülya
duygu
meg
kadroda çok eksik var çokk
megde döndüm dedi ağzımıza bir parmak bal sürdü yine gitti
yani herkes teker teker kaçıyo
ve gebeler inşallah bebelerini kucaklarına alınca onlarında fırsatı olmuyacak buraya uğramaya
bırası terk edilmiş bir topik olarak kalacak malesf

Terkedilmis olur mu kiz hic valla naklen dogum yaparim yine birakmam topici mi

[video=youtube;7qjiSswvBmE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7qjiSswvBmE[/video]

bırakıpta gittinizz biziiii biirrr başımıızaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…