Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sardi korkularrr gelecek zamanlar
dusundum gamze bu dogumu nasil yapacak
gozumde canlandi attigin depiklerrrr
guclendimmm hersey bambaska olacakkkkkkkk
lennn çatlak gibeee
yine hunilerini takmışsın bakıyorum
şarkını sevsinler senin

canım hepsi zamanını bekliyo
test yaptınmı peki bu 8 gün içerisinde ve daha önce bu şekilde gecikmeler yaşamışmıydın :26:

Puffyme msj atamadim msj hakkim kalmamis arayamiyomda her yone degil konusma paketim ;((

Jaleda,
Vallaha hapa 5 sene once basladim, ondan once cok duzensizdi..
Simdi mart ta hapi biraktim normal 1 kez hastalandim,. simdide 8 gun geciktim iste, pazartesi test yaptim. negatifti

Bende hayirlisi diyorum, ama gecikme oldugu icin bir yandan hapi biraktigim icinmidir, yada hamilemiyim aceba diye dusunup duruyorum

Hmmm o tarihmi veriyor?
cunku normalde gecen hafta hasta olmam lazimdi, 1 hafta sonrada ovulasyon olmaliydim, ama degisti simdi, hasta olmadigim icin

canim ovulasyon testi gebelik testi gibi oluyo idrarla yapiyosun adet bitiminde basliyosun yapmaya hergun ayni saatte 4 saat cısini tutarak yapiyosun 2 cizgi ayni koyulukta oldumu 3 gun calisma yapiyosun :))

he taktim vallaa her sarkiyi ogluma besteliyorumm ne yapim :) bak oglumum testisleri torbalarina inmis ne demek se :)))

ne ilacı kullanıyodun canım sen adet düzenleyicimi yoksa korunmak içinmi :26:

mrs.who
peki simdi gun geciktim, nezaman baslamam lazim o ovulasyon teste>

jaleda
Korunmak icin, microginon kullaniyordum

e
kızım ne olacak yumurtaları oluşmuş işte

mrs.who
peki simdi gun geciktim, nezaman baslamam lazim o ovulasyon teste>

jaleda
Korunmak icin, microginon kullaniyordum

adet olman gerekiyo canim olup bittikten sonra burdaki arkadaslarin cogu gittigidiyor.comda laboquick marka aliyolar uygun fiyata aratir istersen sende

biz geldikkkkkmisss gibi kek yaptım hadi gelin bana ohhhh çaylarımızı içip kaynatalım

ben gelirimmm dun canim annemin poacasindan cekti ama anam yok ki

e
kızım ne olacak yumurtaları oluşmuş işte

yani 2 yumurta 1 sucuk babasinin agzina layik

yine ben geldim karnimizi doyurduk biz anne ogul obur olcaz sanirim

:))) ohhhh yarasin oglumuza anasina kilo olmadan direk ogluna gitsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…