lennn çatlak gibeeeSardi korkularrr gelecek zamanlar
dusundum gamze bu dogumu nasil yapacak
gozumde canlandi attigin depiklerrrr
guclendimmm hersey bambaska olacakkkkkkkk
Ben 4 senedir evliyim, ama dügünüm gecen yaz oldu..
Yurt disinda yasiyorum, e$im istanbuldan benim yanima yerlesti.
Mart ayinda dogum kontrol hapimi biraktim, gecen hafta hastalanmam lazimdi ama hala hastalanmadim, 8 gün geciktim su an..
Ama doktor normal oldugunu soyluyor, cunku vucudum gene kendiliginden regl olmak icin gecikmeler olabiliyormus..
Ben buyum
Burdayimmm
Hmmm o tarihmi veriyor?
cunku normalde gecen hafta hasta olmam lazimdi, 1 hafta sonrada ovulasyon olmaliydim, ama degisti simdi, hasta olmadigim icin
lennn çatlak gibeee
yine hunilerini takmışsın bakıyorum
şarkını sevsinler senin
canım hepsi zamanını bekliyo
test yaptınmı peki bu 8 gün içerisinde ve daha önce bu şekilde gecikmeler yaşamışmıydın :26:
Jaleda,
Vallaha hapa 5 sene once basladim, ondan once cok duzensizdi..
Simdi mart ta hapi biraktim normal 1 kez hastalandim,. simdide 8 gun geciktim iste, pazartesi test yaptim. negatifti
Bende hayirlisi diyorum, ama gecikme oldugu icin bir yandan hapi biraktigim icinmidir, yada hamilemiyim aceba diye dusunup duruyorum
canim ovulasyon testi gebelik testi gibi oluyo idrarla yapiyosun adet bitiminde basliyosun yapmaya hergun ayni saatte 4 saat cısini tutarak yapiyosun 2 cizgi ayni koyulukta oldumu 3 gun calisma yapiyosun :))
he taktim vallaa her sarkiyi ogluma besteliyorumm ne yapim :) bak oglumum testisleri torbalarina inmis ne demek se :)))
mrs.who
peki simdi gun geciktim, nezaman baslamam lazim o ovulasyon teste>
jaleda
Korunmak icin, microginon kullaniyordum
biz geldikkkkkmisss gibi kek yaptım hadi gelin bana ohhhh çaylarımızı içip kaynatalım
e
kızım ne olacak yumurtaları oluşmuş işte
yine ben geldim karnimizi doyurdukbiz anne ogul obur olcaz sanirim
bu arada azraya kimse ulasamiyo mu ya merak ettim dunurumu
günaydın dicem öğlen oldu nerdeyse
günaydın
yok canim saka bi yana ben ciddi ciddi merak ediyorum bisiy mi oldu allah korusun
timbellllll bu saate dek uyudun mu :)
Gunaydinnn canim bak sabahlari hasibeyi yolla topice yalniz kaliyom burda sabah sabah :)
3 te yatıyom kız ben bırak uyuyim yane
hasibe oldü canım bitek melisa var su an
yok canim saka bi yana ben ciddi ciddi merak ediyorum bisiy mi oldu allah korusun
timbellllll bu saate dek uyudun mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?