bızzzzzzzzzzztt ben geldim
Ohhhh yandan yandannn hani bebekler yeni ayaklaninca muzik duydularmi sallanirlar ya sadece benim ki dogar dogmaz oynak olacak :))
ama ne yapıyım bugünde etek giyesim tutu
yolda gelirken birden olsam bacğımdan aşşğı inecekk
bızzzzzzzzzzztt ben geldim
Eki Görüntüle 389657 tüm dualrınız kabul olsun inşş AMİNNNNNNN
Eki Görüntüle 389657 tüm dualrınız kabul olsun inşş AMİNNNNNNN
kiz yiterrrrr donuma isicem benimki incek bacagimdan asagi simdi
hosdeldinnnnn nettin dr ne didi merak ettim bacim dr donusu direk haber virmen girekkk bize
nerdesin sen
geçen doktora gittiydin noldu
Sevgili Hulya tekrar merhaba.Neden gebelik olusmadigini anlamak icin onemli 2 test var.Birinci esinden spermiyogram senden de histerosalfingografi yaptirmani istiyorum.Sperm testi vermek icin ortalama 3 ile 5 gun arasi birliktelik olmamasi gerekli.Histerosalfingografi icin ise ideal gunler adet bitimidir.Normalde bu testler 1 yil olmadan istemedigimiz testler cunku hastanin sorun yoksa kendiliginden hamile kalma ihtimali 1 yil icinde % 85 tir,eger testler normal cikarsa da folikul takibi yapacagiz
ben bu testleri nerde yaptırabilirim
sanki sordunuz merak ettiniz de
baktım arada kimse özlememiş yazmadım ben de
hoşgeldin hülyam inanki hiç bir fikrim yok başka ne dedi doktor şimdi senin kaçıncu ayın isteyeli tam olarakSevgili Hulya tekrar merhaba.Neden gebelik olusmadigini anlamak icin onemli 2 test var.Birinci esinden spermiyogram senden de histerosalfingografi yaptirmani istiyorum.Sperm testi vermek icin ortalama 3 ile 5 gun arasi birliktelik olmamasi gerekli.Histerosalfingografi icin ise ideal gunler adet bitimidir.Normalde bu testler 1 yil olmadan istemedigimiz testler cunku hastanin sorun yoksa kendiliginden hamile kalma ihtimali 1 yil icinde % 85 tir,eger testler normal cikarsa da folikul takibi yapacagiz
ben bu testleri nerde yaptırabilirim
amin canim seninde cuman mubarek olsun :)
ins canım rabbim bu topikten karnı boş göndermesin
sanki sordunuz merak ettiniz de
baktım arada kimse özlememiş yazmadım ben de
sol kasığıımmm batıtıyııı
Canim sperm testini tup bebek merkezlerinden birinde yaptirabilirsin ama digerini bilmiyorum iyi bi tup bebek merkezi bulup arayarak bilgi alabilirin bence :)
kız eminem sen beni neden görmüyosun 2 gündür yazmıyosun hee slm almıyosun küstüm şimdi sana dün görmedin bugün neden görmüyosun çabuk hesap ver bana
melisammmm nirdeisn kız altta yoksun üstte varsın len nerdesiniz siz ne oluyo neden beni görmüyosunuz aaaa
saol canım araştırayım bakayım bana yakın bi yerde böyle bi merkez varmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?