Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ohhhh yandan yandannn hani bebekler yeni ayaklaninca muzik duydularmi sallanirlar ya sadece benim ki dogar dogmaz oynak olacak :))

olurmu olur yani oynak gebeden oynak bebek doğarr
yani şekil a da görüldüğü gibi benim kızda pek bir cilveli

Sevgili Hulya tekrar merhaba.Neden gebelik olusmadigini anlamak icin onemli 2 test var.Birinci esinden spermiyogram senden de histerosalfingografi yaptirmani istiyorum.Sperm testi vermek icin ortalama 3 ile 5 gun arasi birliktelik olmamasi gerekli.Histerosalfingografi icin ise ideal gunler adet bitimidir.Normalde bu testler 1 yil olmadan istemedigimiz testler cunku hastanin sorun yoksa kendiliginden hamile kalma ihtimali 1 yil icinde % 85 tir,eger testler normal cikarsa da folikul takibi yapacagiz

ben bu testleri nerde yaptırabilirim

Canim sperm testini tup bebek merkezlerinden birinde yaptirabilirsin ama digerini bilmiyorum iyi bi tup bebek merkezi bulup arayarak bilgi alabilirin bence :)

sanki sordunuz merak ettiniz de
baktım arada kimse özlememiş yazmadım ben de

Heee bize ha tavir ha kizzzzzz merak ettik ama sormayiz biz bebik olsa hemen sorariz ama tedavi amaciyla gidiliyosa pek sormuyoruz istemeden moral bozmayalim gibisinden anla iste :)

hoşgeldin hülyam inanki hiç bir fikrim yok başka ne dedi doktor şimdi senin kaçıncu ayın isteyeli tam olarak
amin canim seninde cuman mubarek olsun :)
ins canım rabbim bu topikten karnı boş göndermesin

amiimnnn canım benim amin bende kurınmı okudum hepimiz için dua ettim rabbim kabul etsin inşş AMİNNN

kız eminem sen beni neden görmüyosun 2 gündür yazmıyosun hee slm almıyosun küstüm şimdi sana dün görmedin bugün neden görmüyosun çabuk hesap ver bana

melisammmm nirdeisn kız altta yoksun üstte varsın len nerdesiniz siz ne oluyo neden beni görmüyosunuz aaaa

kız eminem sen beni neden görmüyosun 2 gündür yazmıyosun hee slm almıyosun küstüm şimdi sana dün görmedin bugün neden görmüyosun çabuk hesap ver bana

emine yerine ben yazayım. hosgeldin gülüm. dün kargom geldi
ovulasyonlar kaset tipide hamilelilk testleri acmadımda bi garip kıs kaset tipi degil sankim nasıl acep cok merak ettim ya.sen baktınmı tesdtlere.

saol canım araştırayım bakayım bana yakın bi yerde böyle bi merkez varmı diye

Senden istedigide hsg yani rahim filmi arastirma hastanesi yada uni hastanesindede olabilir ama sperm testi icin en garanti yer tup bebek merkezi diye yazilmisti sanki burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…