Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gunaydinnn canim bak sabahlari hasibeyi yolla topice yalniz kaliyom burda sabah sabah :)

len gamzemmmmmmmm sende pkoluydun demi kıs. nasıl bu kadar kolay hamile kaldın gülüm. adet düzensizligi oluyomuydu sende e yada nasıl bi etki yapıyodu pkolu olmak. bewn hala adet olamadım len .bi an önce olsamda su macuna baslasam ya. söktürücü biteli 6 gün oldu bi hafta . gitsemmi acep doktora:26::26::26:

insallah kotu bisey yoktur umarim isten gucten firsat bulup giremiyodur baska bisi olmasin da

onun kocasi evde calisiyodu belki yogundur firsat bulamiyodur isallaahh

evet canim oyleydim allahin lutfu hamile kalmam cunku dedim ya az daha buyurse kist cocugun olmaz demisti dr duzensizligim vardi 15te bir gormeye baslamistim evlenince ardindan hamile kaldim cok zor pkolu olmak kasik agrilari en basta bitiriyo insani adetin once yada sonra gelmesi ayri bi stres bekle az daha olmadi gelcek hafta ici git dra bekleme

yine ben geldim karnimizi doyurduk biz anne ogul obur olcaz sanirim
günaydııınnn hoşgeldinizzz
günaydın dicem öğlen oldu nerdeyse
günaydınnn şekerleme hoşgeldin
çatlakkkkk

oooooooooooooooooo kimler gelmiş kimlerrrrrr
hoşgeldin kızzz niye geç kaldın bakımmm

:))) valla beni cok mutlu etti babasini da mutsuz bu doguncada izin vermez didi adam :))

bugün öldü 3. gün yedinci ve 40 ıncı gün yapcam helvaları işki gün bekle canıkom yollarım sana. ayyyyyyyyy un helvası cevizli bayılırım len zati canım tatlı cekiyo.

oy oy oyyyyyyy bende severummm ama kocam hic tatli aramaz o yuzden yapamiyorum hasret kaldim :)

buyur gel gamzemherkesi beklerim walla kıyamam sana ben insanın annesi gibi yok walla canım

sagol canim annem var rabbim omur versin 7 dag ardinda olsun sagolsun bilim yeter ben kocama kactim diye konusmuyo onun icin yok :)

Doldurduk mangali dopdolu korla
kimsenin ogluna varmadik zorla
hic kimsenin ogluna varmadik zorla
bu seneki asmalari budamadilar
calistilar bozsunlar bozamadilar
benim gibi guzel gelin bulamadilarrr

amannnn sabahlarrr olmasınnnnn terminatorum catlasinnnn yandannnn ohhh sallaaa annemmm pipiyi ohhh ohhhh

Eki Görüntüle 389610
ammmmaannnnnnnnnnnnnnnnn sabahlar olmasınnnnn

yok yavrımmm yaaaa
sabah okula kızı bırkırken br ıslaklık hissettim :26:
kesin oldum dedim okulun tuvaletine girdim pedimi taktım ne olur ne olmaz diye
şimdi altım bağlı bekliyorum

Altin bagli bekliyosun he isallaaahhh beklersin beklersin kirmizi yerine bebik gelir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…