Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşbuldum canım 10 aydır istiyoruz ama dra 1 sene dedim yoksa ilgilenmezdi sen smearı tahlillerini nerde yaptırdın

kızlar kuzenimi doğuma almışlar
Allahım bir avazda kurtarsın hayırlı doğum nasip etsin cuma günü hürmetine inşşşş
emine yerine ben yazayım. hosgeldin gülüm. dün kargom geldi
ovulasyonlar kaset tipide hamilelilk testleri acmadımda bi garip kıs kaset tipi degil sankim nasıl acep cok merak ettim ya.sen baktınmı tesdtlere.
heee dimek geldi iyi bakalım markası laboqikmi ben resmini toplu çekmiştim koyayımmı sende koy istersen gerçi marka aynıysa gerek kalmazda ben gebeşiliği açmadım işte 6 tane ovucan kullandım kaçlısını aldın sen kaç ovucan kaç gebelik

gülüm sitedden atılmısım yine

kim attı len seni siteden çabuk söle gidip döveyimmmm

hoşbuldum canım 10 aydır istiyoruz ama dra 1 sene dedim yoksa ilgilenmezdi sen smearı tahlillerini nerde yaptırdın

anladım balım düşüğünde vardı dimi senin off cuma günün hürmetine inş hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim balım adetin yarın dimi senin benimkiler salı günü çıkıcakgülüm ama çarşamba gidicem almaya garanti olsun eşim her zaman izin alamıyo yaa bekleyelim dedik ne çıkar hiç fikrim yok zati yyara var rahimde bakalım dondurucam nasipo olursa adetim bitsinde

allah razı olsun canım dualrımızı kabul eylesin agzına saglık

Ay sukur sonunda rabbim bi avazda kurtarsin kiz git detaylarila ogren bize anlat :)

sancısı yokmusda 1 hafta günü geçti artık diye almışlar suni sancı vericeklermiş
ben 2 ay kadar önce rüya görmüştüm ayın 13 ünde doğurmuş kucağında bebekle geliyodu hangi ay bilemedik tabi
Allahım kurtarsın ikisinide bi tuhaf oldum ya 4 yaş var aramızda ben onun bebkliğini hatırlıyorum bebeği oluyo şimdi

]

bızzzzzzzzzzztt ben geldim
bızzzzıtttt hoşgeldiiinnn
Altin bagli bekliyosun he isallaaahhh beklersin beklersin kirmizi yerine bebik gelir :)))
ağzın bal kaymakkkk yesin senin emmiiiiiiiiiiiiiii 16::125:

biri beni leğene koyup çitilesin ya
banyo yapıcam üşeniyorum
ben geleyim seni çimdirmeyeee

herkese hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
elifimmm balımmmm hoşgeldinn yavrı kuşumm sanada hayırlı cumalar

kiz yiterrrrr donuma isicem benimki incek bacagimdan asagi simdi

hosdeldinnnnn nettin dr ne didi merak ettim bacim dr donusu direk haber virmen girekkk bize
sal kız salll ama çişini sal bebeki değilll

Eki Görüntüle 389657 tüm dualrınız kabul olsun inşş AMİNNNNNNN
:1616:

kız hülya sennerlerdesin bakalımmm cık cık cık
iyice boş bıraktınız topiki
bebiş varda ondan bu batma ya daha adet olmadın demi. bebiş var snde kızımmmmmmmmmmmmm
senin ağzındaaa çiy köfte üstüne antep baklava yisinnn emiiiiiiiiiiiiiiiiiii :125::125::125:
kız eminem sen beni neden görmüyosun 2 gündür yazmıyosun hee slm almıyosun küstüm şimdi sana dün görmedin bugün neden görmüyosun çabuk hesap ver bana
eliffiimm kız ben seni görmememmiii ama dün topikte kimse yoktuki
valla bende seni merak ettim elif nirede diye
bir gamze bir ben vardım hatta arkadaş listemden bile baktım online misin diye :26:
ayruca bana küsemessin lenn senn düverim seniii
şeker arkadaşımmm benimmm 54::125:

ben duşa gidiyom kızlar
doğursun giderim artık hastaneye işten izin alırsam dicem de
devlet hastanesi alırlar mı bilemedim
ziyaret saatleri nası acep

şaka yapıyorum fıstığım benim dün 2 ye doğru girdim baktım kimse yok diğer tarafa geçtim arada girdim ama göremedim kimseyi sayfalar duruyodu öyle olduğu gibi adetin grelmemiş geçtimi son surum ne anlat balım valla seni çok merek ediyorum gülüm

evet öncesinde dşüşüğümde vardı canım netten ümmü sübyan duası indirttim eşime hem o taksın hemde ben takıcam canım sonucta yer gök dua
hakkında hayırlısı canım belkide o bebişi engelliyodur daha adet olmadın dimi sen

tabi gülüm iyi ettin bende meryem suresini okumayıdüşünüyorum sonuçta her türlü sevabı var eskiden hergün kuranı kerimi okurdum günlüğk 4-5 sayfa artık okuyamıyorum engel birşeyler sürekli şimdi iyi olur en azından cuma akşamları yasin okurdum anneme onu bile terkettim bugün başladım inş hergün devam edicem rabbim kabul etsin inş dualrımızı ama inanki okudum her gün hepimize dua edicem hamilelerimizede inş hayırlısı olsun cümlemize benim yara engel değil dedi doktor kesinlikle işte işu prolaktin engeldi oda 2 ye düştü rahatladım bu ay ovulasyonda kulandım en hassas zamanlarıda değerlendirdim bakalım artık birde çok iltihabım varmış akıntı gelmezdi ama rahim ağzında çok fazla varmış ilaçlar kuruttu çok şükür onunda engeli var diyolar ki en yakınımda şahit bile oldum fitil kullandığı ay hamile kalanı babamın eşi yani yıllarca çocuğu olmadı fitilden sonra kaldı engelmiş akıntı gelmedikçe sanıryoruzki yok ama içerisi doluymuş çok yoğun geldi birde çok afedersin gülüm yeşil geldi bu ay çok rahatım ara ara adet sancılarım oluyo birde göğüslerim adet geliyo sinyalini veriyo normalde adetime varda erken yumurtladığım için 10güne kalmaz 1 haftaya gelicek muhtemelen

sen hangi adını değiştirdiğin arkadaşımsın canım benm haklısın bu aralar pek giresim gelmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…