- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
hoşgeldin hülyam inanki hiç bir fikrim yok başka ne dedi doktor şimdi senin kaçıncu ayın isteyeli tam olarak
amiimnnn canım benim amin bende kurınmı okudum hepimiz için dua ettim rabbim kabul etsin inşş AMİNNN
amin canim seninde cuman mubarek olsun :)
kızlar kuzenimi doğuma almışlar
Allahım bir avazda kurtarsın hayırlı doğum nasip etsin cuma günü hürmetine inşşşşkızlar kuzenimi doğuma almışlar
heee dimek geldi iyi bakalım markası laboqikmi ben resmini toplu çekmiştim koyayımmı sende koy istersen gerçi marka aynıysa gerek kalmazda ben gebeşiliği açmadım işte 6 tane ovucan kullandım kaçlısını aldın sen kaç ovucan kaç gebelikemine yerine ben yazayım. hosgeldin gülüm. dün kargom geldi
ovulasyonlar kaset tipide hamilelilk testleri acmadımda bi garip kıs kaset tipi degil sankim nasıl acep cok merak ettim ya.sen baktınmı tesdtlere.
gülüm sitedden atılmısım yine
hoşbuldum canım 10 aydır istiyoruz ama dra 1 sene dedim yoksa ilgilenmezdi sen smearı tahlillerini nerde yaptırdın
canıkom hesapladım ben bügün gidersem doktora beleş girecem kontrol ayagına. pazartesiye kalırsam muayene ücreti vercem gidiyim ben bugün en iyisi.
hoşgeldin hülyam inanki hiç bir fikrim yok başka ne dedi doktor şimdi senin kaçıncu ayın isteyeli tam olarak
amiimnnn canım benim amin bende kurınmı okudum hepimiz için dua ettim rabbim kabul etsin inşş AMİNNN
Ay sukur sonunda rabbim bi avazda kurtarsin kiz git detaylarila ogren bize anlat :)
Allahım bir avazda kurtarsın hayırlı doğum nasip etsin cuma günü hürmetine inşşşş
heee dimek geldi iyi bakalım markası laboqikmi ben resmini toplu çekmiştim koyayımmı sende koy istersen gerçi marka aynıysa gerek kalmazda ben gebeşiliği açmadım işte 6 tane ovucan kullandım kaçlısını aldın sen kaç ovucan kaç gebelik
kim attı len seni siteden çabuk söle gidip döveyimmmm
Allahım bir avazda kurtarsın hayırlı doğum nasip etsin cuma günü hürmetine inşşşş
heee dimek geldi iyi bakalım markası laboqikmi ben resmini toplu çekmiştim koyayımmı sende koy istersen gerçi marka aynıysa gerek kalmazda ben gebeşiliği açmadım işte 6 tane ovucan kullandım kaçlısını aldın sen kaç ovucan kaç gebelik
kim attı len seni siteden çabuk söle gidip döveyimmmm[/Q
salak bi sistemleri var işte ne yapcan. canım 20 ovucan 7 gebelik. ovucanları gördümde gebelik testine söle dokunuyom içi tamamen bos gibi paketlerin len. kaset degil herhal gebelikler .adet gününe yasklastınmı kıs iyice ne gün hadi yap gebelik i de resmini koy
allah razı olsun canım dualrımızı kabul eylesin agzına saglık
bızzzzıtttt hoşgeldiiinnnbızzzzzzzzzzztt ben geldim
ağzın bal kaymakkkk yesin senin emmiiiiiiiiiiiiiiiAltin bagli bekliyosun he isallaaahhh beklersin beklersin kirmizi yerine bebik gelir :)))
ben geleyim seni çimdirmeyeee
biri beni leğene koyup çitilesin ya
banyo yapıcam üşeniyorum
elifimmm balımmmm hoşgeldinn yavrı kuşumm sanada hayırlı cumalarherkese hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
sal kız salll ama çişini sal bebeki değilllkiz yiterrrrr donuma isicem benimki incek bacagimdan asagi simdi
hosdeldinnnnn nettin dr ne didi merak ettim bacim dr donusu direk haber virmen girekkk bize
:1616:Eki Görüntüle 389657 tüm dualrınız kabul olsun inşş AMİNNNNNNN
Sevgili Hulya tekrar merhaba.Neden gebelik olusmadigini anlamak icin onemli 2 test var.Birinci esinden spermiyogram senden de histerosalfingografi yaptirmani istiyorum.Sperm testi vermek icin ortalama 3 ile 5 gun arasi birliktelik olmamasi gerekli.Histerosalfingografi icin ise ideal gunler adet bitimidir.Normalde bu testler 1 yil olmadan istemedigimiz testler cunku hastanin sorun yoksa kendiliginden hamile kalma ihtimali 1 yil icinde % 85 tir,eger testler normal cikarsa da folikul takibi yapacagiz
ben bu testleri nerde yaptırabilirim
senin ağzındaaa çiy köfte üstüne antep baklava yisinnn emiiiiiiiiiiiiiiiiiii :125::125::125:bebiş varda ondan bu batma ya daha adet olmadın demi. bebiş var snde kızımmmmmmmmmmmmm
eliffiimm kız ben seni görmememmiii ama dün topikte kimse yoktukikız eminem sen beni neden görmüyosun 2 gündür yazmıyosun hee slm almıyosun küstüm şimdi sana dün görmedin bugün neden görmüyosun çabuk hesap ver bana
]
bızzzzıtttt hoşgeldiiinnn
ağzın bal kaymakkkk yesin senin emmiiiiiiiiiiiiiii16::125:
elifimmm balımmmm hoşgeldinn yavrı kuşumm sanada hayırlı cumalar
sal kız salll ama çişini sal bebeki değilll
:1616:
kız hülya sennerlerdesin bakalımmm cık cık cık
iyice boş bıraktınız topiki
senin ağzındaaa çiy köfte üstüne antep baklava yisinnn emiiiiiiiiiiiiiiiiiii :125::125::125:
eliffiimm kız ben seni görmememmiii ama dün topikte kimse yoktuki
valla bende seni merak ettim elif nirede diye
bir gamze bir ben vardım hatta arkadaş listemden bile baktım online misin diye :26:
ayruca bana küsemessin lenn senn düverim seniii
şeker arkadaşımmm benimmm 54::125:
ben duşa gidiyom kızlar
doğursun giderim artık hastaneye işten izin alırsam dicem de
devlet hastanesi alırlar mı bilemedim
ziyaret saatleri nası acep
ben duşa gidiyom kızlar
doğursun giderim artık hastaneye işten izin alırsam dicem de
devlet hastanesi alırlar mı bilemedim
ziyaret saatleri nası acep
anladım balım düşüğünde vardı dimi senin off cuma günün hürmetine inş hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim balım adetin yarın dimi senin benimkiler salı günü çıkıcakgülüm ama çarşamba gidicem almaya garanti olsun eşim her zaman izin alamıyo yaa bekleyelim dedik ne çıkar hiç fikrim yok zati yyara var rahimde bakalım dondurucam nasipo olursa adetim bitsinde
evet öncesinde dşüşüğümde vardı canım netten ümmü sübyan duası indirttim eşime hem o taksın hemde ben takıcam canım sonucta yer gök dua
hakkında hayırlısı canım belkide o bebişi engelliyodur daha adet olmadın dimi sen
sen hangi adını değiştirdiğin arkadaşımsın canım benm haklısın bu aralar pek giresim gelmio]
bızzzzıtttt hoşgeldiiinnn
ağzın bal kaymakkkk yesin senin emmiiiiiiiiiiiiiii16::125:
elifimmm balımmmm hoşgeldinn yavrı kuşumm sanada hayırlı cumalar
sal kız salll ama çişini sal bebeki değilll
:1616:
kız hülya sennerlerdesin bakalımmm cık cık cık
iyice boş bıraktınız topiki
senin ağzındaaa çiy köfte üstüne antep baklava yisinnn emiiiiiiiiiiiiiiiiiii :125::125::125:
eliffiimm kız ben seni görmememmiii ama dün topikte kimse yoktuki
valla bende seni merak ettim elif nirede diye
bir gamze bir ben vardım hatta arkadaş listemden bile baktım online misin diye :26:
ayruca bana küsemessin lenn senn düverim seniii
şeker arkadaşımmm benimmm 54::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?