Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

heeeyyyy altdakiler len klavyenizmi bozulduda sedece okuyonuzz yaaaaaaaaaaaaa

heeeyyyy altdakiler len klavyenizmi bozulduda sedece okuyonuzz yaaaaaaaaaaaaa

hahhaaa süpersin yaa,valla benim bozulmadı da, ne zaman yazmaya kalksam telefon trafiğim artıyor, ben yazana kadar da sistem beni atıyo :) şimdik işler biraz sakinledi yazabildim

elifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff im agzını burnunu kırarım len senin konussana lan oglummmmmmmmmmmmmmmmm
lenn başımın tatlu belası nedir senden çektiğim manyek bacım yemekle uğraşıyodum patitis koydum püre yapıcam pilavı koydum ne ya rahat yokmu senden gelesene ymek yiyekohh çok açım yiyorum yiyorum doymuyorum
elifinde klavyesi buzuldu herhalll
yoooooooooooooooooo gayet sağlam çünküm 2.klavyede ondan birinviye çay döktüm şekerlendi tadından yenmedi işlev yapmadı
elif ben hamileyim

bende hamileyim hatta hilaliömde

bilgisayarda uyarı yandı son 25 dk diye popomu kaldırıp şarja koysam mı diye düşünüyorum:26::26:

lan oglum test yaptım elimde deli cidden hamileyim bırak simdi yemegi

yeme bizi boşuna sen daha yeni doktora gidip kanda baktırmadın mı?

ay ben bunla ilgili hiç saka yapmadımki tamam delüyum falan amma bu konuda yalan sölemem inanmıyonuzmu simdi töbeeeeeeeeeeeeeee. resim yükleme nerden oluyo koyyumda görün anlatsana ben hiç yüklemedim. kanı haftanın basında verdiydim negatifti

benbde diyom bu deluuuuuuuuu ne diyiiiiiiiiiiii
ninemi oldun lennnnnnnnnnnnn
heee ninee oldum
saftik bennn
hahhaaa süpersin yaa,valla benim bozulmadı da, ne zaman yazmaya kalksam telefon trafiğim artıyor, ben yazana kadar da sistem beni atıyo :) şimdik işler biraz sakinledi yazabildim
açma telefonları kapat fişi çekkk ben çok yoğun olunca yapıyım bazenn
bilgisayarda uyarı yandı son 25 dk diye popomu kaldırıp şarja koysam mı diye düşünüyorum:26::26:
kalk koy kızz üşengeç garuuuu
ben ham,ileyimmmmmmmmmmmmmmmm adamı hasta etmeyin inansanıza len bana töbe hayatımda ilk defa iki cizgi gördüm ikiside kopkoyu len

karışmayın lennn melisama gebeyim dedmmi gebedirrr töğbe töğbeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…