len seksi avrat kırbacını yidimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
elifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff im agzını burnunu kırarım len senin konussana lan oglummmmmmmmmmmmmmmmm
hayyyy benimmm gözümeeee
13.909 u 13.999 okuyorummmmm
heeeyyyy altdakiler len klavyenizmi bozulduda sedece okuyonuzz yaaaaaaaaaaaaa
lenn başımın tatlu belası nedir senden çektiğim manyek bacım yemekle uğraşıyodum patitis koydum püre yapıcam pilavı koydum ne ya rahat yokmu senden gelesene ymek yiyekelifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff im agzını burnunu kırarım len senin konussana lan oglummmmmmmmmmmmmmmmm
yoooooooooooooooooo gayet sağlam çünküm 2.klavyede ondan birinviye çay döktüm şekerlendi tadından yenmedi işlev yapmadıelifinde klavyesi buzuldu herhalll
elif ben hamileyim
lenn başımın tatlu belası nedir senden çektiğim manyek bacım yemekle uğraşıyodum patitis koydum püre yapıcam pilavı koydum ne ya rahat yokmu senden gelesene ymek yiyekohh çok açım yiyorum yiyorum doymuyorum
yoooooooooooooooooo gayet sağlam çünküm 2.klavyede ondan birinviye çay döktüm şekerlendi tadından yenmedi işlev yapmadı
bende hamileyim hatta hilaliömde
haydi koy koy kaldır kaldır totoşubilgisayarda uyarı yandı son 25 dk diye popomu kaldırıp şarja koysam mı diye düşünüyorum:26::26:
lan oglum test yaptım elimde deli cidden hamileyim bırak simdi yemegi
ben ham,ileyimmmmmmmmmmmmmmmm adamı hasta etmeyin inansanıza len bana töbe hayatımda ilk defa iki cizgi gördüm ikiside kopkoyu len
yeme bizi boşuna sen daha yeni doktora gidip kanda baktırmadın mı?
heee ninee oldumbenbde diyom bu deluuuuuuuuu ne diyiiiiiiiiiiii
ninemi oldun lennnnnnnnnnnnn
açma telefonları kapat fişi çekkk ben çok yoğun olunca yapıyım bazennhahhaaa süpersin yaa,valla benim bozulmadı da, ne zaman yazmaya kalksam telefon trafiğim artıyor, ben yazana kadar da sistem beni atıyo :) şimdik işler biraz sakinledi yazabildim
kalk koy kızz üşengeç garuuuubilgisayarda uyarı yandı son 25 dk diye popomu kaldırıp şarja koysam mı diye düşünüyorum:26::26:
ben ham,ileyimmmmmmmmmmmmmmmm adamı hasta etmeyin inansanıza len bana töbe hayatımda ilk defa iki cizgi gördüm ikiside kopkoyu len
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?